Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πήρε το ντέρμπι και ξέφυγε η Μπαρτσελόνα (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πήρε το ντέρμπι και ξέφυγε η Μπαρτσελόνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/1/2016 18:54
Με γκολ των Μέσι (30’) και Σουάρες (38’), η Μπαρτσελόνα κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Ατλέτικο στο «Καμπ Νου» και ανέβηκε μόνη πρώτη στην κορυφή της Πριμέρα. Προηγήθηκαν με Κόκε (10’) οι «ροχιμπλάνκος», που τελείωσαν το ματς με εννέα παίκτες!

Η Μπαρτσελόνα ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής της Πριμέρα Ντιβιζιόν, καθώς επικράτησε 2-1 της Ατλέτικο στο «Καμπ Νου», ανατρέποντας το σκορ μέσα σε οχτώ λεπτά.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα και στο 2’ «άγγιξε» το γκολ, όμως ο Μπράβο πραγματοποίησε μεγάλη απόκρουση σε σουτ του Σαούλ.

Το ασφυχτικό πρέσινγκ της Ατλέτικο έβαζε πολλά προβλήματα στους παίκτες της Μπαρτσελόνα και στο 10’ ήρθε το 0-1! Ο Σαούλ ξέφυγε από τα δεξιά και έκανε τη σέντρα για τον Κόκε, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι νίκησε με σουτ τον Μπράβο, «παγώνοντας» το «Καμπ Νου».

Η Ατλέτικο πατούσε πολύ καλά στο γήπεδο και στο 20’ είχε νέα μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Αουγκούστο, το οποίο πέρασε ξυστά από το δοκάρι του Μπράβο. Μετά το 25’ η Μπαρτσελόνα άρχισε να κερδίζει μέτρα και στο 28’ έχασε την πρώτη της ευκαιρία, με τον Όμπλακ να διώχνει με τα πόδια το σουτ του Σουάρες.

Η ευκαιρία του Ουρουγουανού αποδείχθηκε προειδοποιητική βολή, αφού στο 30’ ο Άλμπα βρήκε τον Μέσι μέσα στην περιοχή και ο Αργεντινός με δυνατό σουτ, «εκτέλεσε» τον Όμπλακ, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε οχτώ λεπτά μετά, με τον Άλβες να βγάζει βαθιά μπαλιά για τον Σουάρες και τον Ουρουγουανό να νικά από πλάγια τον Όμπλακ, «γράφοντας» το 2-1. Μάλιστα το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το χειρότερο δυνατό τρόπο για την Ατλέτικο, η οποία έχασε με απευθείας κόκκινη τον Φιλίπε Λουίς για επικίνδυνο παίξιμο στον Μέσι.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η Ατλέτικο θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 56’, όμως ο Γκριεζμάν δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά τον Μπράβο, με τον Χιλιανό να πραγματοποιεί εντυπωσιακή επέμβαση με το πόδι. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, όμως στο 65’ η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έμεινε με εννέα παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης του Γκοδίν.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο της Μπαρτσελόνα, η οποία όμως δεν μπόρεσε να φτάσει σε ένα τρίτο γκολ προκειμένου να «κλειδώσει» τη νίκη. Παρόλα αυτά, η Ατλέτικο δεν κατάφερε να απειλήσει και το 2-1 φέρνει τους Καταλανούς στο +3 από τους «ροχιμπλάνκος», με την ομάδα του Λουίς Ενρίκε να έχει και παιχνίδι λιγότερο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.