Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρουσιάστηκε η επετειακή φανέλα του ΠΑΟΚ (video)

Παρουσιάστηκε η επετειακή φανέλα του ΠΑΟΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/1/2016 22:45
Με αφορμή τη συμπλήρωση των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ, ο «δικέφαλος» του Βορρά παρουσίασε την επετειακή φανέλα, η οποία παραπέμπει στην εμφάνιση του 1966. Δείτε το βίντεο.

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (29/1) η παρουσίαση της επετειακής φανέλας του ΠΑΟΚ για τη συμπλήρωση 90 χρόνων του συλλόγου.

Η φανέλα παραπέμπει στην εμφάνιση του 1966 και στα χαρακτηριστικά της συγκαταλέγονται ο λευκός μεγάλος γιακάς, τα χοντρά κορδόνια στο στήθος, ο ιδιαίτερος Δικέφαλος Αετός και το λογότυπο των 90 χρόνων στο μανίκι.

Τη συλλεκτική εμφάνιση παρουσίασε ο Γιώργος Κούδας, ο οποίος νωρίτερα δήλωσε τα εξής: «Το 1963 ξεκίνησα να παίζω. Θα ήθελα αυτή η φανέλα να δοθεί με το νούμερο 7 στον Λέανδρο (σ.σ. Συμεωνίδη). Εύχομαι να είμαι γερός και να ζήσω τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ. Νομίζω πως αυτό θα είναι κάτι υπέροχο».

Παρουσιάστηκε η επετειακή φανέλα του ΠΑΟΚ (video)
Από την πλευρά του, ο Κούλης Αποστολίδης είπε: «Το 1975-76 ο ΠΑΟΚ πήρε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του. Εκείνη την σεζόν κερδίζαμε τον Ολυμπιακό με 0-4 και αναγκάσαμε όλο το Καραΐσκάκη να επευφημεί τον ΠΑΟΚ. Στην συνέχεια της σεζόν η πορεία μας ήταν ανάλογη και πήραμε το πρωτάθλημα. Αυτή η ιστορία λέει κάποια πράγματα. Για να γίνει αυτό, υπήρξαν άνθρωποι που δημιούργησαν μια τέτοια ομάδα. Για να γίνει αυτή η ομάδα, χρειάστηκαν 4-5 χρονιές.

Οι συνθήκες τότε με τώρα στο ποδόσφαιρο είναι διαφορετικές. Υπάρχουν όμως και κάποιες σταθερές, όπως το δύσκολο περιβάλλον που παίζαμε τότε και υπάρχει και τώρα, η πείνα του ΠΑΟΚτσήδικου κόσμου για τίτλους ενώ για να μπορέσεις να ανταγωνιστείς τους αντιπάλους στην Αθήνα, πρέπει να φτιάξεις ομάδα.

Έτσι χρειάζονται κεφάλαια, χρόνος και παραγωγική-δημιουργική δουλειά. Πήγαν κι άλλες ομάδες του ΠΑΟΚ καλά, όπως η ομάδα την δεκαετία του 80 και μετά οι άλλες που πήραν τα δύο Κύπελλο. Χρειάζεται χρόνος και παραγωγική δουλειά. Εμείς οι παίκτες που παίζαμε το 70', θέλουμε ο κόσμος κάποια στιγμή να ξεχάσει αυτή την ομάδα
».

Τέλος, ο Λέανδρος Συμεωνίδης είπε: «Η φανέλα που φορούσαμε, ήταν σαν είδωλο για εμάς».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:




Σε μια ιδιαίτερα ζεστή εκδήλωση η οποία έλαβε χώρα την Παρασκευή 29/01/16 στο PAOK FC Official Store στο γήπεδο της Τούμπας, έγιναν τα αποκαλυπτήρια της επετειακής φανέλας για τα 90 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΟΚ.

Παρουσία της ομάδας, του προέδρου, της επιτροπής για τις εκδηλώσεις των 90 χρόνων και μελών της επίτιμης επιτροπής για αυτήν την επετειακή χρονιά, η εκδήλωση ξεκίνησε με τους σύντομους χαιρετισμούς τριών εμβληματικών ποδοσφαιριστών της ιστορίας του συλλόγου, των Γιώργου Κούδα, Κούλη Αποστολίδη και Λεάνδρου Συμεωνίδη. Οι τρεις άσοι που έγραψαν χρυσές σελίδες στην ιστορία του ΠΑΟΚ μοιράστηκαν χαρακτηριστικές στιγμές που έμειναν ανεξίτηλες στην μνήμη τους από την πολύχρονη παρουσία τους στον Δικέφαλο.

Παρουσιάστηκε η επετειακή φανέλα του ΠΑΟΚ (video)
Στη συνέχεια παρουσιάστηκε το βίντεο για την επετειακή εμφάνιση στο οποίο συμμετείχαν νυν και πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, φίλαθλοι αλλά και του διευθυντή μάρκετινγκ του ΠΑΟΚ. Σημείο αναφοράς ήταν φυσικά τα συναισθήματα που γεννιούνται σε όποιον φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ και στο τι σημαίνουν για τον καθένα τα τέσσερα αυτά γράμματα που στην πορεία των 90 χρόνων αποτελούν τον αόρατο συνδετικό κρίκο εκατομμυρίων ανθρώπων.

Την αποκάλυψη της επετειακής εμφάνισης του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε αμέσως μετά την παρουσίαση του βίντεο ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας του ’70 Γιώργος Κούδας.

Εμπνευσμένη από τις χρυσές εποχές του ΠΑΟΚ, η επετειακή φανέλα αποτελεί αντίγραφο της φανέλας του 1966. Στα χαρακτηριστικά της φανέλας συγκαταλέγονται ο λευκός, μεγάλος γιακάς, τα χοντρά κορδόνια στο στήθος, ο ιδιαίτερος Δικέφαλος Αετός και το λογότυπο των 90 χρόνων στο μανίκι. Τυπωμένο στην ετικέτα βρίσκεται και το πρώτο σήμα στην ιστορία του ΠΑΟΚ, το πέταλο με το τετράφυλλο τριφύλλι που εμπνεύστηκε ο εκ των ιδρυτών του συλλόγου Κώστας Κοεμτζόπουλος.

Παρουσιάστηκε η επετειακή φανέλα του ΠΑΟΚ (video)
Τον σχεδιασμό και παραγωγή της φανέλας ανέλαβε η Macron, η συμβολή της οποίας ήταν τεράστια καθώς είναι η μοναδική εταιρία στο χώρο όπου έχει τόσο μεγάλη τεχνογνωσία προκειμένου να φέρει σε πέρας την δημιουργία μιας τόσο ιδιαίτερης φανέλας.

Η «πρεμιέρα» της επίσημης επετειακής εμφάνισης θα γίνει το Σάββατο (30.01.2016, 19:30), στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η επετειακή φανέλα θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό και κάθε μία θα φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό. Η φανέλα θα διατίθεται μέσα σε μια ειδικά κατασκευασμένη κασετίνα μαζί μια σπάνια έκδοση, στην οποία αποτυπώνονται σημαντικές στιγμές από την ιστορία της φανέλας του ΠΑΟΚ.

Η φανέλα για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ θα είναι διαθέσιμη από τα επίσημα καταστήματα του συλλόγου, δηλαδή στο PAOK FC Official Store στο γήπεδο της Τούμπας, στο PAOK FC City Store – 1926 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Αγίας Σοφίας και Ερμού), καθώς επίσης και στο ηλεκτρονικό κατάστημα του ΠΑΟΚ store.paokfc.gr.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.