Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Άνετες προκρίσεις για Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ, με Σάντσες η Άρσεναλ

Κύπελλο Αγγλίας: Άνετες προκρίσεις για Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ, με Σάντσες η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/1/2016 19:44
Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 4-0 την Άστον Βίλα εκτός έδρας και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου. Άνετη πρόκριση και για Τότεναμ (4-1 την Κόλτσεστερ), με Σάντσες η Άρσεναλ (2-1 την Μπέρνλι).

Επίδειξη δύναμης έκανε η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Άστον Βίλα. Οι «πολίτες» πήραν εμφατική νίκη με 4-0 στο «Βίλα Παρκ», εξασφαλίζοντας άνετα την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «πολίτες» ήταν ο 19χρονος Ιεανάτσο, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ (4’, 24’ πεν., 74’), φτάνοντας ήδη τα εννέα γκολ σ’ όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα ο Νιγηριανός δεν έμεινε εκεί, αφού στο 76’ έδωσε την ασίστ στο γκολ του Στέρλινγκ για το τελικό 4-0.

Με Σάντσες η Άρσεναλ, άνετα η Τότεναμ


Την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου εξασφάλισε και η Άρσεναλ, μετά τη νίκη της με 2-1 κόντρα στην Μπέρνλι. Πρωταγωνιστής για τους «κανονιέρηδες» ήταν ο Αλέξις Σάντσες, ο οποίος μοίρασε την ασίστ του πρώτου γκολ στον Τσέιμπερς (19') και «έγραψε» το τελικό 2-1 στο 53’, αφού ενδιάμεσα η Μπέρνλι είχε ισοφαρίσει με τον Βόουκς (30’).

Αρκετά πιο εύκολο ήταν το έργο της Τότεναμ, η οποία διέλυσε με 4-1 την Κόλτσεστερ (3η κατηγορία) εκτός έδρας, έχοντας πρωταγωνιστή τον Τσαντλί με δύο γκολ (27’, 78’) και μια ασίστ στο τέρμα του Κάρολ (82’). Το άλλο γκολ των «πετεινών» πέτυχε ο Ντάιερ (64’) ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν προσωρινά με αυτογκόλ του Ντέιβις (80’).

Με γκολ του Ιγκάλο στο 89’ η Γουότφορντ του Χολέμπας (έμεινε στον πάγκο) κέρδισε με 1-0 την Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Σίτι Γκράουντ». Νίκη-πρόκριση με το ίδιο σκορ και για την Κρίσταλ Πάλας, η οποία έκαμψε την αντίσταση της Στόουκ χάρη σε τέρμα του Ζαχά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.