Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στην Τσέλσι ο Πάτο

Υπέγραψε στην Τσέλσι ο Πάτο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/1/2016 00:08
Παίκτης της Τσέλσι είναι και επίσημα ο Πάτο! Οι «μπλε» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού από την Κορίνθιανς και ο 26χρονος υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους περσινούς πρωταθλητές.

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Πάτο στην Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι είχαν έρθει σε συμφωνία με την Κορίνθιανς για τον δανεισμό του Βραζιλιάνου επιθετικού και το βράδυ της Παρασκευής (29/1) ανακοίνωσαν την απόκτηση του μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, στη συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχει οψιόν αγοράς που επιτρέπει στην Τσέλσι να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι εφόσον καταβάλει το ποσό των 12 εκατ. ευρώ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στην Τσέλσι. Είναι ένα όνειρο για μένα. Ανυπομονώ να αγωνιστώ. Ευχαριστώ τον σύλλογο για την στήριξή του και ελπίζω να καταφέρω να ανταποδώσω στους οπαδούς και στην ομάδα την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 26χρονος επιθετικός, που αναζητά το «restart» της καριέρας του.

Ο Πάτο ξεκίνησε την καριέρα του στην Ιντερνασιονάλ σε ηλικία 16 ετών και θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Το 2007 έκανε το άλμα στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μίλαν, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της σεζόν 2010-11. Συνολικά σημείωσε 63 γκολ και 18 ασίστ σε 150 αγώνες, ωστόσο αντιμετώπισε αρκετούς τραυματισμούς και τον Ιανουάριο του 2013 επέστρεψε στην Βραζιλία για λογαριασμό της Κορίνθιανς.

Η αγωνιστική και εξωαγωνιστική του συμπεριφορά ανάγκασαν τη διοίκηση της βραζιλιάνικης ομάδας να τον παραχωρήσει δανεικό στη Σάο Πάολο. Στους «τρικολόρ» σημείωσε 9 γκολ και 5 ασίστ σε 29 παιχνίδια και την περασμένη σεζόν επέστρεψε στην Κορίνθιανς, σημειώνοντας 10 γκολ και 7 ασίστ σε 33 παιχνίδια πρωταθλήματος. Ο ίδιος αρνήθηκε πρόσφατα ηγεμονικό συμβόλαιο από ομάδα της Κίνας, εκφράζοντας την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.