Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Έκανε το 3x3 η Μάντσεστερ Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Έκανε το 3x3 η Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/8/2015 19:59
Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 2-0 την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» και έκανε το «3 στα 3» στο φετινό πρωτάθλημα, κρατώντας το μηδέν στην άμυνα για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι. Κολάροφ (60’) και Νασρί (88’) τα γκολ των «πολιτών».

Εξαιρετικό είναι το ξεκίνημα της Μάντσεστερ Σίτι στην Πρέμιερ Λιγκ. Μετά τις τριάρες κόντρα σε Γουέστ Μπρομ και Τσέλσι, η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι πέρασε με 2-0 από την έδρα της Έβερτον και έκανε το 3x3 στο πρωτάθλημα.

Κολάροφ (60’) και Νασρί (88’) πέτυχαν τα δύο γκολ για τους «πολίτες» που μετράνε ήδη 8 τέρματα στο πρωτάθλημα, ενώ έχουν κρατήσει το μηδέν και στα τρία φετινά παιχνίδια. Μάλιστα με αυτό το τρίποντο, η Σίτι έφτασε τις εννέα σερί νίκες στο αγγλικό πρωτάθλημα (μαζί με τα παιχνίδια της περασμένης σεζόν), κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά μετά το μακρινό 1912!

Το ματς:


Πρέμιερ Λιγκ: Έκανε το 3x3 η Μάντσεστερ Σίτι
Η Μάντσεστερ Σίτι μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και θα μπορούσε να σκοράρει από το πρώτο λεπτό, ωστόσο ο Χάουαρντ έδιωξε με τα πόδια την προσπάθεια του Αγκουέρο. Στο 3’ και στο 11’ ο Αμερικανός γκολκίπερ πραγματοποίησε νέες αποκρούσεις σε προσπάθειες του Αργεντινού, ενώ στο 14’ ο Στέρλινγκ δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του σε γύρισμα του Νάβας, χάνοντας ακόμα μια ευκαιρία για τους «πολίτες».

Η απάντηση της Έβερτον ήρθε στο 23’, ωστόσο το τέρμα του Ρομέλου Λουκάκου ακυρώθηκε για οφσάιντ. Τουρέ (24’) και Κομπανί (28’) είχαν νέες καλές στιγμές για την Σίτι ενώ στο φινάλε του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το 1-0, όμως η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λουκάκου βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Χαρτ.

Όπως και στο πρώτο μέρος, η Σίτι μπήκε ορεξάτη στο ξεκίνημα της επανάληψης και στο 46’ είχε δοκάρι με σουτ του Νταβίντ Σίλβα. Η υπεροχή των φιλοξενούμενων μετουσιώθηκε σε γκολ με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, όταν ο Στέρλινγκ έδωσε στον Κολάροφ και αυτός με σουτ από πλάγια θέση, έστειλε τη μπάλα στην κλειστή γωνία του Χάουαρντ.

Ένα λεπτό μετά το γκολ, ο Χάουαρντ νίκησε τον Νάβας σε τετ-α-τετ κρατώντας το 1-0. Στη συνέχεια, η Έβερτον κέρδισε μέτρα και προσπάθησε να απαντήσει, όμως η άμυνα της Σίτι ήταν εξαιρετική.

Ενδεικτικό ότι η μοναδική καλή στιγμή των γηπεδούχων ήρθε στο 78’, όταν ο Κομπανί έδιωξε σχεδόν στη γραμμή τη γυριστή κεφαλιά του Μπάρι. Η ομάδα του Μαρτίνεθ δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και ο Νασρί «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας στο 88’, περνώντας τη μπάλα πάνω από τον Χάουαρντ, για το τελικό 2-0.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.