Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πρώτη νίκη με Πέδρο για Τσέλσι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Πρώτη νίκη με Πέδρο για Τσέλσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/8/2015 17:28
Με πρωταγωνιστή τον Πέδρο (γκολ και ασίστ), η Τσέλσι κέρδισε με 3-2 την Γουέστ Μπρομ στο «Χόθρονς» και πήρε την πρώτη της νίκη στη σεζόν, παρότι έπαιξε με αριθμητικό μειονέκτημα για περισσότερα από 35 λεπτά λόγω αποβολής του Τέρι.

Έστω και δύσκολα, η Τσέλσι κέρδισε με 3-2 την Γουέστ Μπρομ στο «Χόθρονς» και πήρε την πρώτη της νίκη στο νέο πρωτάθλημα.

Ονειρικό ντεμπούτο για τον Πέδρο, ο οποίος άνοιξε στο 20’ το σκορ για τους «μπλε» και δέκα λεπτά μετά έδωσε την ασίστ για το γκολ του Ντιέγκο Κόστα.

Ο Αθπιλικουέτα πέτυχε το 3ο γκολ των φιλοξενούμενων (42’), όμως η Γουέστ Μπρομ μείωσε με δύο τέρματα του Μόρισον (35’ 59’), με τον Σκωτσέζο να είχε και χαμένο πέναλτι στο 14’!

Η Τσέλσι έμεινε με δέκα παίκτες από το 54’ λόγω αποβολής του Τέρι, όμως κράτησε το 3-2 μέχρι το φινάλε και πήρε την πρώτη της νίκη στο νεό πρωτάθλημα, φτάνοντας τους 4 βαθμούς.

Το ματς:


Πρέμιερ Λιγκ: Πρώτη νίκη με Πέδρο για Τσέλσι (video)
Το παιχνίδι πήγε να ξεκινήσει… στραβά για την Τσέλσι, καθώς ο Τζέιμς Μόρισον κέρδισε πέναλτι στο 14’, όμως ο Σκωτσέζος δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Κουρτουά από την άσπρη βούλα.

Η ομάδα του Μουρίνιο γλίτωσε το γκολ και στο 20’ πήρε το προβάδισμα με τον Πέδρο. Ο Ισπανός έκανε τη διαφορά στο ντεμπούτο του και κατάφερε να βρει δίχτυα με πλασέ, έπειτα από ωραίο ένα-δύο με τον Αζάρ.

Ο νεοαποκτηθέντας άσος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και στο 30’ έδωσε την ασίστ- για τον Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος από κοντά «έγραψε» το 2-0 με κοντινή προβολή.

Η Γουέστ Μπρομ κατάφερε να μειώσει στο 35’ με τον Μόρισον, ο οποίος βρέθηκε αφύλαχτος στην περιοχή, μετά από γύρισμα του Ροντόν, και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-1. Η Τσέλσι πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 40’ με το πρώτο γκολ του Αθπιλικουέτα στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως οι ισορροπίες άλλαξαν στο δεύτερο μέρος, αφού ο Τέρι αποβλήθηκε στο 54’, όντας ο τελευταίος παίκτης στο μαρκάρισμα πάνω στον Ροντόν.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν άμεσα το αριθμητικό πλεονέκτημα και κατάφεραν να μειώσουν σε 3-2 στο 59’ με εντυπωσιακή γυριστή κεφαλιά του Μόρισον, βάζοντας… φωτιά στο ματς. Μάλιστα, η ομάδα του Πούλις είχε ευκαιρίες με ΜακΜάναμαρ και Ροντόν για να ολοκληρώσει την ανατροπή, ενώ η Τσέλσι ήταν «φωτιά» στις αντεπιθέσεις και θα μπορούσε να πετύχει ένα 4ο γκολ, όμως Ντιέγκο Κόστα και Αζάρ ήταν άστοχοι.

Οι «μπλε» διαχειρίστηκαν το προβάδισμα στους στα τελευταία λεπτά και έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από το «Χόθρονς», φτάνοντας τους 4 βαθμούς σε τρία παιχνίδια.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.