Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ονειρική επιστροφή για Ηρακλή!

Σούπερ Λιγκ: Ονειρική επιστροφή για Ηρακλή!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/8/2015 21:13
Με νίκη συνδύασε την επιστροφή του στην Σούπερ Λιγκ ο Ηρακλής! Με γκολ του Περόνε (7’), ο «Γηραίος» κέρδισε με 1-0 την Καλλονή στη Μυτιλήνη και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα. Νίκη και για Αστέρα, 2-0 τον Πανθρακικό στη Κομοτηνή.

Ο Ηρακλής επέστρεψε στην Σούπερ Λιγκ μετά από τέσσερα χρόνια και δεν άργησε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη. Ο «Γηραιός» πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και νίκησε με 1-0 την Καλλονή στην Μυτιλήνη, στο ένα από τα δύο παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία του νέου πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο 7ο λεπτό με γκολ του Περόνε. Τσιλιανίδης Ρομάνο και Περόνε συνεργάστηκαν εξαιρετικά και ο τελευταίος με όμορφο σουτ, άνοιξε το σκορ, «πληγώνοντας» την πρώην ομάδα του.

Ο Αργεντινός είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 10’ και στο 12’ -μετά από πάσες του εξαιρετικού Τσιλιανίδη- για ένα δεύτερο γκολ, ενώ στο 29’ έκανε το γύρισμα για τον Κυριακίδη, αλλά αυτός δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά. Πολύ μέτρια στο πρώτο μέρος η Καλλονή, η οποία όμως θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 40’ αν ο Μανούτσο ευστοχούσε με σουτ από πλεονεκτική θέση.

Στο δεύτερο μέρος η Καλλονή είχε την υπεροχή, ωστόσο δεν μπορούσε να βρει τον τρόπο για να διασπάσει την άμυνα του Ηρακλή. Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς αξιόλογες ευκαιρίες μέχρι το διάστημα 72’-79’, όπου το ματς… πήρε φωτιά. Μετά από λάθος του κακού Κεϊτά στο 72’, ο Κυριακίδης βρέθηκε φάτσα με το τέρμα αλλά αστόχησε, ενώ στο 77΄ο Μπουρούς δεν μπόρεσε να σκοράρει με προβολή, έπειτα από κόρνερ της Καλλονής.

Ένα λεπτό μετά, Αναστασιάδης και Αντζέλο δεν κατάφεραν να σκοράρουν από κοντά και στο 79’ ο Ηρακλής έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-0. Ο Μπαρτολίνι με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι της Καλλονής και στην εξέλιξη της φάσης, ο Κυριακίδης αστόχησε από κοντά. Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο Ηρακλής πήρε την πρώτη του νίκη, επιστρέφοντας δυναμικά στην πρώτη κατηγορία.

Με το δεξί ο Αστέρας


Από την άλλη, ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε με 2-0 τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στην Σούπερ Λιγκ.

Οι Αρκάδες ήταν ποιοτικότεροι και πήραν τη νίκη με γκολ των Μπερτόλιο (25') και Γιάννου (63'). Ο πρώτος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 77’ επειδή εκτέλεσε το φάουλ χωρίς να σφυρίξει ο διαιτητής.

Ο Πανθρακικός είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 7’ με τον Ίγκορ, ωστόσο δεν δημιούργησε άλλη ευκαιρία μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές με σουτ του Χασομέρη (71’) και κεφαλιά του Τζανή (85’), ωστόσο δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα ώστε να επιστρέψουν στο ματς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.