Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Ρανιέρι «πλήγωσε» την Τότεναμ, ιστορική νίκη για Μπόρνμουθ

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Ρανιέρι «πλήγωσε» την Τότεναμ, ιστορική νίκη για Μπόρνμουθ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/8/2015 19:48
Συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις η Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι. Οι «αλεπούδες» κράτησαν στο 1-1 την Τότεναμ στο «King Power Stadium», με τους «πετεινούς» να αγνοούν τη νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές.

Στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ παραμένει –έστω και προσωρινά- η Λέστερ! Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Τότεναμ στην έδρα της και έφτασε τους 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν μέσα σε διάστημα δύο λεπτών. Συγκεκριμένα, η Τότεναμ προηγήθηκε στο 81’ με κεφαλιά-ψαράκι του 19χρονου Αλί, όμως στο 83’ η Λέστερ ισοφάρισε σε 1-1 με όμορφο πλασέ του Μαρέζ, ο οποίος έφτασε ήδη τα τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα.

Η Λέστερ είχε ευκαιρία με κεφαλιά του Μόργκαν για να ολοκληρώσει την ανατροπή, ωστόσο το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, με την Τότεναμ να αγνοεί τη νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ματσάρα στο «Άπτον Παρκ» με νικήτρια την Μπόρνμουθ


Πρέμιερ Λιγκ: Ο Ρανιέρι «πλήγωσε» την Τότεναμ, ιστορική νίκη για Μπόρνμουθ
Την πρώτη νίκη της ιστορίας της στην Πρέμιερ Λιγκ πανηγυρίζει η Μπόρνμουθ, καθώς οι νεοφώτιστοι κέρδισαν με το εντυπωσιακό 4-3 την Γουέστ Χαμ στο «Άπτον Παρκ».

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Μπόρνμουθ ήταν ο Γουίλσον, ο οποίος έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων (11’, 28’) στην ομάδα του. Η Γουέστ Χαμ ισοφάρισε προσωρινά σε 2-2 με τέρματα των Νόμπλ (48’ πεν.) και Κουγιατέ (53’), ωστόσο δέχτηκε τρίτο γκολ στο 66’ με τον Πάγκ.

Ο Γουίλσον «χτύπησε» ξανά στο 79’, πετυχαίνοντας χατ-τρικ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και το τελικό 4-3 διαμόρφωσε ο Μαιγκά στο 82’.

Δεύτερη νίκη για Πάλας, πρώτος βαθμός για Σάντερλαντ


Δεύτερη νίκη για την Κρίσταλ Πάλας, η οποία κέρδισε με 2-1 την Άστον Βίλα στο Λονδίνο χάρη σε γκολ του Σακό στο 87’, ενώ ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς της Σάντερλαντ με την Σουόνσι στο «Στέντιουμ Οφ Λάιτ.

Ο Γκομίς βρήκε δίχτυα για 3ο σερί παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ στο 45+3’ για τους «κύκνους», ωστόσο οι «μαυρόγατες» ισοφάρισαν στο 62’ με τον Ντεφό και πήραν τον πρώτο τους βαθμό.

Ισόπαλο 1-1 έληξε και το ματς της Νόριτς με την Στόουκ στο «Κάροου Ρόουντ». Ο Ντιούφ έδωσε στο 11’ το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, όμως τα «καναρίνια» ισοφάρισαν στο 28’ με τον Μάρτιν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.