Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Από τεσσάρα σε τεσσάρα η Ντόρτμουντ!

Μπουντεσλίγκα: Από τεσσάρα σε τεσσάρα η Ντόρτμουντ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/8/2015 18:28
Η Ντόρτμουντ διέλυσε με 4-0 την Ίνγκολσταντ εκτός έδρας και έκανε το «2 στα 2» στην Μπουντεσλίγκα, φτάνοντας τα 20 γκολ σε 6 επίσημα παιχνίδια τη φετινή σεζόν!

«Φωτιές» πετάει η Ντόρτμουντ στο ξεκίνημα της σεζόν. Μετά την τεσσάρα κόντρα στην Γκλάντμπαχ (4-0) και την μεγάλη ανατροπή απέναντι στην Οντ για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ (4-3 από 0-3), οι Βεστφαλοί κέρδισαν με 4-0 την Ίνγκολσταντ στη Βαυαρία και έκαναν τα 2x2 στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Τούχελ είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος και δημιούργησε ευκαιρίες για να σκοράρει, όμως και τα τέσσερα γκολ σημειώθηκαν στην επανάληψη. Στο 55’ ο Γκίντερ άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ και πέντε λεπτά μετά ο Ρόις «έγραψε» το 2-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Ο Λεξ είχε καλή στιγμή στο 62’ για να βάλει ξανά την Ίνγκολσταντ στο παιχνίδι, όμως τα πάντα τελείωσαν στο 84’, όταν ο Καγκάβα πέτυχε το 3ο γκολ της ομάδας του. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ομπαμεγιάνγκ στις καθυστερήσεις, διαμορφώνοντας από κοντά το τελικό 4-0.

Αυτό ήταν το 20ο γκολ της Ντόρτμουντ σε έξι επίσημα παιχνίδια, με τους Βεστφαλούς να «σκαρφαλώνουν» στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα αφού έχουν καλύτερη διαφορά τερμάτων


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.