Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Εφτάρα η Γερμανία, κορυφή με «Λέβα» η Πολωνία (video)

Προκριματικά Euro: Εφτάρα η Γερμανία, κορυφή με «Λέβα» η Πολωνία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/6/2015 01:26
Η Γερμανία ισοπέδωσε με 7-0 το Γιβραλτάρ και διατηρήθηκε στο -1 από την πρωτοπόρο Πολωνία, η οποία κέρδισε με 4-0 την Γεωργία και παρέμεινε στην κορυφή. Μοιρασιά για Σκωτία και Ιρλανδία (1-1) και όλα ανοιχτά για την 3η θέση.

Το Γιβραλτάρ άντεξε μόνο για ένα ημίχρονο την πίεση της Γερμανίας, η οποία πέτυχε έξι γκολ στην επανάληψη και πήρε εμφατική εκτός έδρας νίκη με 7-0.

Οι γηπεδούχοι τα έδωσαν όλα και κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ από τους παγκόσμιους πρωταθλητές. Στο 10ο λεπτό ο… πυροσβέστης Πέρεθ απόκρουσε πέναλτι του Σβάινστάιγκερ, όμως στο 28’ δεν κατάφερε να πει «όχι» και στον Σούρλε, ο οποίος έγραψε το 1-0 με ωραίο πλασέ.

Η Γερμανία σοβαρεύτηκε στην επανάληψη και ισοπέδωσε την ομάδα του Γιβραλτάρ. Στο 47’ ο νεοεισελθόντας Κρούζε «έγραψε» το 2-0 από κοντά και τέσσερα λεπτά μετά ο Γκουντογκάν πέτυχε το 3ο γκολ των «πάντσερ».

Στο 57’ ο Μπελαραμπί «έγραψε» το 4-0 με ωραίο σουτ, ενώ τη σκυτάλη πήρε ο Σούρλε, ο οποίος πέτυχε άλλα δύο γκολ (65’, 71’) ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ. Το τελικό 7-0 διαμόρφωσε στο 81’ ο Κρούζε, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ του στο ματς.

Με τη νίκη, η ομάδα του Λεβ έφτασε τους 13 βαθμούς και βρίσκεται στο -1 από την πρωτοπόρο Πολωνία αλλά και στο +2 από την 3η Σκωτία.

Τεσσάρα με σούπερ «Λέβα» η Πολωνία, μοιρασιά για Σκωτία και Ιρλανδία


Προκριματικά Euro: Εφτάρα η Γερμανία, κορυφή με «Λέβα» η Πολωνία (video)
Με τον Λεβαντόφσκι να πετυχαίνει το δεύτερο πιο γρήγορο χατ-τρικ στην ιστορία των προκριματικών, η Πολωνία κέρδισε με 4-0 τη Γεωργία στη Βαρσοβία και διατηρήθηκε στην κορυφή του 4ου ομίλου.

Το σκορ για τους Πολωνούς άνοιξε στο 62’ ο Μίλικ, ενώ τη σκυτάλη πήρε ο Λεβαντόφσκι, πετυχαίνοντας χατ-τρικ σε τέσσερα λεπτά. Ο επιθετικός της Μπάγερν «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του με τρία γκολ στα τελευταία λεπτά (89’, 90+2’, 90+3’), πετυχαίνοντας το δεύτερο γρηγορότερο χατ-τρικ στην ιστορία των προκριματικών.

Στο άλλο παιχνίδι, Σκωτία και Ιρλανδία αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 στο Δουβλίνο και όλα μένουν ανοιχτά για την 3η θέση.

Ο Ουόλτερς άνοιξε στο 38’ το σκορ για την Ιρλανδία, ενώ η απάντηση της Σκωτίας ήρθε στο 47’ χάρη σε αυτογκόλ του Ο’ Σέι. Με το βαθμό της ισοπαλίας, η Σκωτία έφτασε τους 11 και βρίσκεται στο -2 από την Γερμανία αλλά και στο -3 από την πρωτοπόρο Πολωνία, ενώ η 4η Ιρλανδία ανέβηκε στους 9 και έμεινε ζωντανή για τα μπαράζ.

Η βαθμολογία:


1. Πολωνία 14
2. Γερμανία 13
3. Σκωτία 11
4. Ιρλανδία 9
5. Γεωργία 3
6. Γιβραλτάρ 0






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.