Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Σόου Ρονάλντο κόντρα στην Αρμενία (video)

Προκριματικά Euro: Σόου Ρονάλντο κόντρα στην Αρμενία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/6/2015 21:18
Με τον Ρονάλντο να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος κέρδισε με ανατροπή (3-2) την Αρμενία στο Γιερεβάν, διατηρώντας το +2 από την 2η Δανία, η οποία κέρδισε με 2-0 την ουραγό Σερβία.

Η Πορτογαλία βρέθηκε πίσω στο σκορ στην έδρα της Αρμενίας, ωστόσο κάπου εκεί ανέλαβε ο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έκανε χατ-τρικ και οι Ίβηρες κέρδισαν με 3-2, παραμένοντας στην πρώτη θέση του ομίλου τους.

Η Αρμενία σόκαρε την ομάδα του Φερνάντο Σάντος, καθώς κατάφερε να προηγηθεί στο 14ο λεπτό με εκπληκτική μακρινή εκτέλεση φάουλ του Πιτσέλι.

Ωστόσο η απάντηση της Πορτογαλίας ήρθε στο 29’. Ο Μουτίνιο κέρδισε πέναλτι και ο Ρονάλντο το μετουσίωσε σε γκολ, σκοράροντας για πρώτη φορά από την άσπρη βούλα με το εθνόσημο μετά τις 2 Σεπτεμβρίου του 2011!

Ο αστέρας της Ρεάλ βρέθηκε σε μεγάλη ημέρα και στο 53’ ολοκλήρωσε την ανατροπή μετά από βαθιά μπαλιά του Μπρούνο Άλβες.

Πέντε λεπτά μετά ο Ρονάλντο σημείωσε και 3ο γκολ με τρομερό σουτ εκτός περιοχής. Με αυτό το γκολ ο Πορτογάλος έγινε ο πρώτος στην ιστορία της χώρας του με χατ-τρικ σε προκριματικά Μουντιάλ και Euro (το έχουν πετύχει άλλοι 16, μεταξύ αυτών και ο Φάνης Γκέκας).

Μάλιστα ο CR7 έφτασε τα 33 γκολ σε προκριματικά Euro, έπιασε τον Σεφτσένκο στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας και θέλει άλλα πέντε για να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Ρόμπι Κιν.

Η Αρμενία κατάφερε να μειώσει στο 78’ με τον Μκουάν, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 υπέρ των Πορτογάλων.

Διατήρησε το -2 η Δανία


Στο άλλο παιχνίδι που διεξήχθη αργότερα, η Δανία κέρδισε με 2-0 την Σερβία στο «Πάρκεν», διατήρησε το -2 από την πρωτοπόρο Πορτογαλία και ξέφυγε προσωρινά με +3 από την Αλβανία, η οποία είχε ρεπό.

Γιουράρι (13’) και Πούλσεν (87’) πέτυχαν τα δύο γκολ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν και χαμένο πέναλτι με τον Άγγερ (34’). Η Σερβία δεν κατάφερε να αντιδράσει και έμεινε στην τελευταία θέση με μόλις ένα βαθμό, έχοντας βέβαια υποστεί αφαίρεση τριών βαθμών για το επεισοδιακό παιχνίδι με την Αλβανία.

Η βαμολογία του 9ου ομίλου:


1. Πορτογαλία 12 (5)
2. Δανία 10 (5)
3. Αλβανία 7 (4)
4. Σερβία 1 (5)
5. Αρμενία 1 (5)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.