Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καραγκούνης: «Δύσκολη ημέρα αλλά πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι»

Καραγκούνης: «Δύσκολη ημέρα αλλά πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/6/2015 00:50
Σύνθημα άμεσης ανασυγκρότησης έδωσε ο Γιώργος Καραγκούνης μετά την ντροπιαστική ήττα της Εθνικής. Ο τεχνικός διευθυντής της «γαλανόλευκης» παραδέχτηκε πως είναι μια δύσκολη ημέρα, ωστόσο τόνισε πως η ομάδα πρέπει να σηκώσει κεφάλι και να μην πάρει το παράδειγμα άλλων ομάδων που έμειναν για χρόνια στο περιθώριο. «Δεν μετανιώνω για την επιλογή μου» δήλωσε.

Εμφανώς στενοχωρημένος για την ντροπιαστική ήττα της Ελλάδας στα Νησιά Φερόε ήταν ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος μίλησε για την επόμενη ημέρα της «γαλανόλευκης».

Ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής δήλωσε πως η ομάδα πρέπει να ξεπεράσει τον αποκλεισμό, να σηκώσει κεφάλι και να ανασυνταχθεί ενόψει της νέας διοργάνωσης (προκριματικά Μουντιάλ).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:


Για τα συναισθήματα του: «Όταν χάνεις ξανά από τα Φερόε και όταν είσαι εκτός πρόκρισης, δεν είναι συνηθισμένα αυτά τα συναισθήματα για μας που είμαστε γύρω από την Εθνική ομάδα. Έχουμε συνηθίσει διαφορετικά τα τελευταία 10 χρόνια. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όπως έρχονται οι χαρές, έτσι έρχονται και τα άσχημα αποτελέσματα, οι λύπες και πρέπει να τις αποδεχτούμε.

Θέλαμε να εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητες είχαμε. Ήρθαμε εδώ με στόχο τη νίκη, αυτό όμως δεν έγινε. Λυπούμαστε πολύ γι αυτό και πλέον θα πρέπει να προετοιμαστούμε για την επόμενη διοργάνωση. Η Εθνική θα πρέπει να παίζει πάντα για τη νίκη, είναι δύσκολο να ανατρέψεις αυτή την κατάσταση και θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια


Για το τι έφταιξε: «Από την αρχή δεν πήγε τίποτα στην ομάδα. Δεν ήταν έτοιμη να ανταπεξέλθει μετά το άσχημο ξεκίνημα. Υπό πίεση είναι δύσκολο να λειτουργείς. Είναι πάρα πολύ δύσκολο το να πρέπει να κερδίζεις. Φάνηκε και με τα Φερόε πως καμία ομάδα δεν είναι εύκολη. Πολλά έφταιξαν αλλά δεν είναι της παρούσης να αναλύσουμε τώρα όλα αυτά που έχουν γίνει.

Τώρα, πρέπει με ηρεμία να δούμε τι μπορεί να γίνει για τη συνέχεια. Είναι άσχημο και οδυνηρό να μην προκριθείς σε μία τελική φάση. Δεν είναι μόνο για λόγους πρεστίζ. Είναι και για λόγους διαβίωσης, για οικονομικούς λόγους, για να μην λείπει τίποτα και η ομάδα να κάνει σωστή προετοιμασία.

Πιστεύαμε ότι από αυτόν τον όμιλο θα προκύψει μία ακόμα πρόκριση, αλλά μερικές φορές εκεί που δεν τον περιμένεις έρχονται όλα αυτά τα αποτελέσματα. Είναι μία δύσκολη μέρα, όμως θα πρέπει να σηκωθείς. Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι πεσμένη κάτω, όμως να σηκωθεί και να μη γίνει όπως άλλες ομάδες, που μετά από τέτοια απογοήτευση δεν ξανασήκωσαν ποτέ κεφάλι
»

Για το αν μετάνιωσε που πήρε αυτόν τον ρόλο στην Εθνική: «Οτιδήποτε είναι γύρω από την Εθνική και μου ζητείται βοήθεια, δεν μπορώ να το σκεφτώ και δεύτερη φορά. Δεν είναι εύκολο να σταματήσεις το ποδόσφαιρο. Μου ζητήθηκε να βοηθήσω και είναι πολύ δύσκολο να αρνηθώ στην Εθνική.

Θα ήμουν δύο φορές στεναχωρημένος αν είχα αρνηθεί. Δεν είναι αν βιάστηκα ή όχι. Η Εθνική δεν είναι μόνο ο Καραγκούνης, πρέπει όλοι να βοηθήσουν να σηκωθεί από τα άσχημα αποτελέσματα, που την έχουν φέρει σε αυτή τη θέση
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.