Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Μοιρασιά για Κροατία και Ιταλία (video)

Προκριματικά Euro: Μοιρασιά για Κροατία και Ιταλία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/6/2015 00:44
Κροατία και Ιταλία αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 στο Σπλιτ και παρέμειναν στις δύο πρώτες θέσεις του 8ου ομίλου. Χαμένη της αγωνιστικής η Νορβηγία, η οποία έμεινε στο 0-0 με το Αζερμπαιτζάν και έμεινε στο -2 από τη 2η θέση.

Ισόπαλο 1-1 έληξε και το δεύτερο παιχνίδι της Κροατίας με την Ιταλία, σκορ που επέτρεψε στις δύο ομάδες να παραμείνουν στις δύο πρώτες θέσεις, με τους Κροάτες βέβαια να διατηρούν το +2 από την «σκουάτρα ατζούρα».

Στο άδειο λόγω τιμωρίας Πόλιουντ, το παιχνίδι ξεκίνησε εντυπωσιακά, με τον Μπουφόν να αποκρούει πέναλτι του Μάντζουκιτς στο 7ο λεπτό και την Ιταλία να σκοράρει στο 11’ με τον Ελ Σαραουί, όμως το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα για οφσάιντ.

Μάλιστα την ώρα που οι Ιταλοί διαμαρτύρονταν στον επόπτη για την απόφαση, οι Κροάτες βγήκαν στην αντεπίθεση και άνοιξαν το σκορ με τον Μάντζουκιτς, ο οποίος «έγραψε» το 1-0 μετά από ασίστ πάρε-βάλε του Ράκιτιτς.

Προκριματικά Euro: Μοιρασιά για Κροατία και Ιταλία (video)
Οι Ιταλοί ωστόσο κατάφεραν να απαντήσουν στο 36’ χάρη σε εκτέλεση πέναλτι –αλά Πανένκα- του Καντρέβα. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, καθώς οι δύο ομάδες δεν έδειξαν διάθεση να ρισκάρουν στο δεύτερο μέρος. Βασικός ξεκίνησε το παιχνίδι ο Πράνιτς, ενώ ο Σρνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 90’.

Αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο με πρόβλημα στο γόνατο ο Μπουφόν, ο οποίος όμως… πρόλαβε να γράψει ιστορία, καθώς με τη συμμετοχή του έγινε ο πρώτος που φτάνει τις 50 εμφανίσεις σε Euro (προκριματικά και τελική φάση).

Άσχημη εικόνα του ματς η σβάστικα που ήταν σχεδιασμένη στο τερέν του Πολιούντ, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες της ιταλικής ομάδας.

Έχασε την ευκαιρία η Νορβηγία, ελπίζει η Βουλγαρία


Χαμένη της αγωνιστικής ήταν η Νορβηγία, η οποία έμεινε στο 0-0 με το Αζερμπαϊτζάν στο Όσλο και έχασε την ευκαιρία να πιάσει την Ιταλία στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο Ομάρ του Ολυμπιακού, με τους Νορβηγούς να είχαν τεράστια χαμένη ευκαιρία στο 85’ όταν ο Χόφλαντ σημάδεψε το δοκάρι από το ύψος της μικρής περιοχής.

Μάλιστα οι Νορβηγοί νιώθουν πλέον την… ανάσα της Βουλγαρίας, η οποία κέρδισε με 1-0 στην Μάλτα χάρη σε γκολ του Ποπόφ (56’) και βρίσκεται μόλις στο -2 από την 3η θέση που οδηγεί σε μπαράζ.

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου:


1. Κροατία 14
2. Ιταλία 12
3. Νορβηγία 10
4. Βουλγαρία 8
5. Αζερμπαϊτζάν 4
6. Μάλτα 1






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.