Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Νίκη-«ανάσα» για Ολλανδία, έπιασε κορυφή η Ισλανδία (video)

Προκριματικά Euro: Νίκη-«ανάσα» για Ολλανδία, έπιασε κορυφή η Ισλανδία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/6/2015 01:04
Βαθμολογική «ανάσα» για την Ολλανδία, η οποία κέρδισε με 2-0 στη Λετονία και μπήκε ξανά στο κόλπο για την απευθείας πρόκριση, ύστερα απ’ την ήττα της Τσεχίας στο ντέρμπι κορυφής με την Ισλανδία (2-1). «Ζωντανή» με Τουράν η Τουρκία, 1-0 το Καζακστάν.

Έστω και δύσκολα, η Ολλανδία επικράτησε με 2-0 της Λετονίας εκτός έδρας και μείωσε στους τρεις τη διαφορά της από την 2η πλέον Τσεχία.

Τη λύση για τους «οράνιε» έδωσε στο 67’ ο Βαϊνάλντουμ, ο οποίος κατάφερε να σκοράρει με ωραία κίνηση και τελείωμα, τρία μόλις λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 71’ ο Ναρσίνγκ, έπειτα από αντεπίθεση των Ολλανδών. Άτυχος στάθηκε ο Σνάιντερ, ο οποίος σημάδεψε δύο φορές (20’, 77’) το δοκάρι των Λετονών, που είχαν βασικό τον Γκορκς του Εργοτέλη

Στην κορυφή του ομίλου πέρασε η Ισλανδία, η οποία κέρδισε με 2-1 την Τσεχία στο Ρέυκιαβικ και την έριξε στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Οι Τσέχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 55’ με γκολ του Ντοκάλ, όμως οι Ισλανδοί έφεραν… τούμπα το ματς και πήραν την πολύτιμη νίκη με τα τέρματα των Γκούναρσον (60’) και Σίγκμπορσον (76’).

Με τη νίκη, η Ισλανδία έφτασε τους 15 βαθμούς και άφησε την Τσεχία στη 2η θέση με 13. Ακολουθεί η Ολλανδία με 10 ενώ στην 4η θέση με 8 βρίσκεται η Τουρκία, η οποία κέρδισε με 1-0 στο Καζακστάν χάρη σε γκολ του Τουράν στο 83ο λεπτό.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:


1. Ισλανδία 15
2. Τσεχία 13
3. Ολλανδία 10
4. Τουρκία 8
5. Λετονία 3
6. Καζακστάν 1






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.