Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Αλβανία νίκησε τη Γαλλία (video)

Η Αλβανία νίκησε τη Γαλλία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/6/2015 21:45
Σπουδαία φιλική νίκη για την Αλβανία, η οποία κέρδισε με 1-0 την Γαλλία στο Ελμπασάν χάρη σε εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Κάτσε.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της η Αλβανία. Μετά την εξαιρετική πορεία της στα προκριματικά, η ομάδα του Ντε Μπιάσι κέρδισε με 1-0 την Γαλλία σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Ελμπασάν.

Οι γηπεδούχοι, που είχαν ρεπό από τη φάση των προκριματικών, μπήκαν ορεξάτοι στο παιχνίδι, είχαν δύο καλές στιγμές με τον Λενιάνι και στο 43’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ χάρη σε εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Κάτσε.

Ο Ντεσάν προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στο δεύτερο μέρος και η Γαλλία είχε καλές στιγμές για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Βαλμπουένα (76'), Φεκίρ (79') και Πογκμπά (83') απείλησαν την Αλβανία, η οποία όμως κράτησε τη νίκη μέχρι το φινάλε.

Αλβανία: Μπερίσα, Αγέτι, Χισάι, Λίλα (18’ Μεμουζάι), Τσανα, Αλίζι, Λενιάνι (56’ Ράμα), Ρόσι (64’ Σαντίκου), Κάτσε (80’ Μπαλάι), Μπάσα (72’ Λίλα), Τσικαλέσι

Γαλλία: Γιορίς, Σάκο, Ζαλέ (72’ Σανιά), Εβρά, Βαράν, Γκοναλόν (59’ Βαλμπουενά) , Κοντόγκμπια, Ζιρού (46’ Πογκμπά), Γκριεζμάν (59’ Ντεπ), Παγέτ (46’ Φεκίρ), Λακαζέτ.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.