Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ισά: «Θέλουμε να πάρουμε 3-4 πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές»

Ισά: «Θέλουμε να πάρουμε 3-4 πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/3/2015 19:24
Ο Πιέρ Ισά παρουσίασε το μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν και αποκάλυψε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για την απόκτηση 3-4 πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών.

Σε συνάντηση που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ο Πιέρ Ισά προανήγγειλε μεταγραφές που θα ανεβάσουν το επίπεδο των «ερυθρόλευκων».

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας παραδέχτηκε πως έγιναν λάθη, ωστόσο δεσμεύτηκε πως θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις, αποκαλύπτοντας πως η διοίκηση έχει στόχο την απόκτηση 3-4 πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών:

«Έχουμε μία βάση στην ομάδα. Ο σύλλογος είναι υγιής οικονομικά με τις πωλήσεις που είχαμε, κυρίως πέρσι το καλοκαίρι. Θέλουμε να συνεχίσει μαζί αυτή η ομάδα για περισσότερο καιρό και να έχουμε την ευκαιρία να ανεβάσουμε την ποιότητα. Χρειαζόμαστε βεβαίως και μεταγραφές που θα μας δώσουν παραπάνω ώθηση. Τρεις με τέσσερις πολύ καλοί παίκτες. Θέλουμε να πάρουμε 3-4 πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές που να κάνουν την διαφορά» δήλωσε ο Ισά και πρόσθεσε:

«Εγώ με τον Λορένθο συγκροτούμε μία λίστα με παίκτες την οποία και την δίνουμε στον προπονητή. Ο προπονητής θα επιλέξει. Αυτός είναι που κάνει τις τελικές επιλογές. Έτσι χτίσαμε την ομάδα το καλοκαίρι. Θα κοιτάξουμε τις θέσεις που θέλουμε ενίσχυση και για 3 - 4 παίκτες υψηλής ποιότητας».

«Καμία ανάμειξη στις μεταγραφές ο Καρεμπέ, δεν θα κρυφτώ πίσω από το συμβόλαιο»


«Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι εδώ γιατί πολλά ακούγονται δεξιά κι αριστερά. Ο Κριστιάν Καρεμπέ δεν ασχολείται με τον μεταγραφικό σχεδιασμό, δεν είχε ανάμειξη σε κάποια προσθήκη. Σε αυτό το κομμάτι είμαστε εγώ και ο Λορένθο, οπότε εμείς κρινόμαστε και όχι ο Καρεμπέ.Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά στην ομάδα, προφανώς και θα αναζητηθούν ευθύνες. Ο πρόεδρος το ξέρει αυτό. Και όπως είναι και στα καλά εκεί, έτσι και στα άσχημα και στέλνει το μήνυμά του. Βγαίνει μπροστά.

Ο πρόεδρος τις περισσότερες φορές έχει επιβραβεύσει ποδοσφαιριστές. Είναι λίγες οι φορές που τους έχει επιπλήξει με πρόστιμο ή με κάποιο άλλο τρόπο. Έχω μιλήσει με τους αρχηγούς και τους παίκτες και δεν έδειξαν να έχουν ενοχληθεί από κάτι. Κατάλαβαν τι συνέβη.

Όλοι κάνουμε λάθη. Και οι παίκτες και οι προπονητές και οι διευθυντές. Δεν κρύβομαι, δεν θα το κάνω ποτέ. Κανείς σε αυτό τον σύλλογο δεν κρύβεται. Υπάρχουν άνθρωποι που αφιερώνουν όλη την ημέρα τους στην ομάδα.

Αλλά βγαίνουν μπροστά. Όπως ο πρόεδρος. Όπως οι παίκτες που φορώντας αυτή τη φανέλα πρέπει να αποδεικνύουν το πνεύμα του Ολυμπιακού για τους οπαδούς μας. Όλοι βγαίνουν μπροστά, το ίδιο θα κάνω κι εγώ.

Αν κάποια στιγμή αντιληφθώ πως η παρουσία μου στην συγκεκριμένη θέση είναι επιζήμια για την ομάδα, δεν θα κρυφτώ πίσω από τίποτα. Ούτε πίσω από συμβόλαια, ούτε τίποτα. Θα αποχωρήσω.

Δουλειά μου είναι να κάνω χαρούμενο τον προπονητή. Ο ρόλος μου δεν απαιτεί να πηγαίνω κάθε μέρα στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη αλλά το κάνω γιατί έτσι αισθάνομαι. Για να είμαι δίπλα στον προπονητή και τους παίκτες σε οτιδήποτε χρειάζονται
».

«Είμαστε ευχαριστημένοι με τον Περέιρα, θέμα χρόνου το συμβόλαιο του Φουστέρ»


«Ο κύριος στόχος μας στον Ολυμπιακό είναι να είναι ευχαριστημένος ο κόουτς με τους παίκτες. Θέλουμε ακόμα κάποιους παίκτες και γι' αυτό δουλεύουμε. Αυτός είναι ο στόχος. Είμαστε ευχαριστημένοι με τον κ. Περέιρα. Δουλεύει και προσπαθεί για το καλύτερο.

Από το πρώτο ματς με την Ξάνθη έδειξε δείγμα της δουλειά του. Ήμασταν στο -5 και τώρα είμαστε στο +9. Έδωσε αυτοπεποίθηση σε κάποιους παίκτες
».

Όσον αφορά την ανανέωση του Φουστέρ: «Ο Φουστέρ είναι θέμα χρόνου να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό. Το θέμα δεν είναι η διάρκεια του συμβολαίου του. Αν το θέλει, θα κλείσει την καριέρα του εδώ».

Για την ευρωπαϊκή πορεία: «Είχαμε 9 πόντους στο Τσάμπιονς Λιγκ και ψάχναμε μία ακόμα ισοπαλία. Το μπάτζετ είναι σίγουρα διαφορετικό. Είμαστε στεναχωρημένοι από τον αποκλεισμό από τη Νντίπρο, όμως είδατε ότι απέκλεισε τον Άγιαξ. Ίσως και να προχωρούσαμε στην διοργάνωση. Θα πρέπει όμως να μάθουμε από αυτό και να βελτιωθούμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.