Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Υποβιβάστηκε ο Φωστήρας, αποχαιρετάει και ο Άλιμος

Football League: Υποβιβάστηκε ο Φωστήρας, αποχαιρετάει και ο Άλιμος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/3/2015 18:25
Δεν κατάφερε να γλιτώσει τον υποβιβασμό ο Φωστήρας. Ο «Φωνέας» ηττήθηκε με 4-1 από τη Καλλιθέα και έχασε και μαθηματικά κάθε ελπίδα παραμονής στην Football League. Αποχαιρετάει και ο Άλιμος.

Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου, ο Φωστήρας υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική μετά την εντός έδρας ήττα του με 4-1 από τη Καλλιθέα.

Μόλις στο 9ο λεπτό ο Φράγκος άνοιξε το σκορ για την Καλλιθέα, ενώ στο 26’ ο Μπέλης διπλασίασε το σκορ της ομάδας του με απευθείας εκτέλεση κόρνερ!

Ο Γκατσέσα μείωσε στο 33’ για την ομάδα του Ταύρου, ωστόσο τρία λεπτά μετά ο Μπέλης «έγραψε» το 3-1 με σουτ έξω από την περιοχή. Το τελικό 4-1 που «σφράγισε» το μαθηματικό υποβιβασμό του Φωστήρα διαμόρφωσε στο 53’ ο Ντουρμισάι.

Αποχαιρετάει και ο Άλιμος, 4η η Ερμιονίδα, «χρυσό» βαθμό ο Ηρακλής Ψαχνών


Football League: Υποβιβάστηκε ο Φωστήρας, αποχαιρετάει και ο Άλιμος
Στο μονοπάτι για τη Γ’ Εθνική βαδίζει και ο Άλιμος μετά την ήττα του με 2-0 από την Ερμιονίδα στο Κρανίδι.

Η ομάδα του Πέτρου Δημητρίου έμεινε στην 11η θέση με 18 βαθμούς και για να μείνει στην κατηγορία θα χρειαστεί να κερδίσει τον Φωστήρα εντός έδρας αλλά και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ!

Στον αντίποδα η Ερμιονίδα, που πήρε τη νίκη χάρη στα γκολ των Συμελίδη (82') και Κουτσοσπύρου (85'), ανέβηκε στην 4η θέση με +2 από τα Χανιά και έχει τον πρώτο λόγο για την απευθείας παραμονή.

Από την άλλη, ο Ηρακλής Ψαχνών έφυγε με το βαθμό (0-0) από την έδρα του Αχαρναικού με αποτέλεσμα να ξεφύγει με +2 από τον Άλιμο και να εξασφαλίζει όπως όλα δείχνουν τη συμμετοχή του στα πλει-άουτ.

Να σημειωθεί πως η ομάδα της Εύβοιας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στη κανονική διάρκεια, καθώς την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό (παίρνει στα χαρτιά το παιχνίδι με τον Πανηλειακό).

Την παραμονή του στα πλει-οφ θα διεκδικήσει εκτός απροόπτου και η Επισκοπή μετά το 0-0 απέναντι στον Παναιγιάλειο στο Ρέθυμνο.

Όσον αφορά τον Β. όμιλο, ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στη Ζάκυνθο και τον Αγροτικό Αστέρα. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 18’ με γκολ του Κρολ, ωστόσο η ομάδα του Ευόσμου ισοφάρισε στο 58’ με τέρμα του Στεφανίδη.

Με το βαθμό της ισοπαλίας, ο Αγροτικός Αστέρας έφτασε τους 25 και ισοβαθμεί στη ζώνη του υποβιβασμού με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ βρίσκεται στο -1 από τον Τύρναβο.

Στον αντίποδα, η Ζάκυνθος, που είχε μεγάλη ευκαιρία στο 68’ με δοκάρι του Βαρέλα, έφτασε τους 36 βαθμούς και έχασε την ευκαιρία να μειώσει στο -1 τη διαφορά από την 4η θέση πριν το παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.