Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τη… δάγκωσε (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τη… δάγκωσε (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/3/2015 23:53
Η Μπαρτσελόνα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο «κλάσικο» του «Καμπ Νου». Οι «μπλαουγκράνα» με γκολ του Σουάρες (56’) κέρδισαν με 2-1 την Ρεάλ και ξέφυγαν με +4 στην κορυφή της Πριμέρα. Το άλλο γκολ των γηπεδούχων ο Ματιέ (19’), ισοφάρισε προσωρινά ο Ρονάλντο (56΄).

Σημαντικό προβάδισμα στη μάχη για τον τίτλο πήρε η Μπαρτσελόνα. Με γκολ του Λουίς Σουάρες, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε κέρδισε με 2-1 τη Ρεάλ στο «Καμπ Νου» και ξέφυγε με +4 στην κορυφή της Πριμέρα, 10 αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Ακόμα ένα απολαυστικό «κλάσικο», με την Μπαρτσελόνα να ανοίγει το σκορ στο 19’ με ωραία κεφαλιά του Ματιέ, ωστόσο η Ρεάλ κατάφερε να ισοφαρίσει με τέρμα του Ρονάλντο (31’) και θα μπορούσε να πάει με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Ανώτερη η Μπαρτσελόνα στην επανάληψη, η οποία πήρε εκ νέου το προβάδισμα με γκολ του Σουάρες (56’) και σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει μεγαλύτερο προβάδισμα.

Το ματς:


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τη… δάγκωσε (video)
Το παιχνίδι είχε συναρπαστικό ρυθμό, με την Ρεάλ να ξεκινάει πιο δυνατά και να «αγγίζει» το γκολ στο 12ο λεπτό με τον Ρονάλντο . Μετά από ωραία σέντρα του Μπενζεμά, ο Πορτογάλος έχασε την ευκαιρία να «γράψει» το 1-0, σημαδεύοντας εξ’ επαφής το οριζόντιο δοκάρι του Μπράβο.

Η Ρεάλ είχε νέα καλή στιγμή στο 13’ με σουτ του Ίσκο, ωστόσο η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που κατάφερε να προηγηθεί χάρη σε γκολ του Ματιέ στο 19’. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μέσι, ο Γάλλος αμυντικός πήδηξε δυνατά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με ωραία κεφαλιά.

Το παιχνίδι πήρε… φωτιά, με την Ρεάλ να γλιτώνει το 2ο γκολ και δευτερόλεπτα μετά να φέρνει το ματς στα ίσα! Μετά από κόρνερ της Μπαρτσελόνα στο 36’, ο Νεϊμάρ ολομόναχος δεν μπόρεσε να πιάσει καλά το σουτ, χάνοντας τεράστια ευκαιρία για το 2-0 και στη αντεπίθεση η Ρεάλ κατάφερε να σκοράρει με γκολ του Ρονάλντο. Ο Μόντριτς βρήκε εξαιρετικά τον Μπενζεμά, ο Γάλλος «σέρβιρε» με τακουνάκι στον Ρονάλντο και αυτός πανηγύρισε για 15η φορά γκολ σε «κλάσικο», πιάνοντας τον Ραούλ στην 3η θέση των σκόρερ.

Το γκολ έδωσε ψυχολογία στη Ρεάλ, η οποία είχε την πλήρη έλεγχο του αγώνα και αν ήταν πιο εύστοχη, θα μπορούσε να πάει με το προβάδισμα στα αποδυτήρια. Στο 34’ ο Μόντριτς επιχείρησε το μακρινό σουτ στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ, ενώ έξι λεπτά μετά ο Μπέιλ κατάφερε να σκοράρει όμως το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ του Ρονάλντο στην πάσα.

Στο 43’ ο Μπράβο απόκρουσε σωτήρια το σουτ-κεραυνό του Ρονάλντο και στην εξέλιξη της φάσης, ο Μπέιλ έστειλε η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι με πλασέ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για το 2-1.

Ή Ρεάλ ξεκίνησε δυνατά και στην επανάληψη απειλώντας στο 49’ με σουτ του Μπενζεμά που απόκρουσε ο Μπράβο. Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Αντσελότι, με την Μπαρτσελόνα να παίρνει εκ νέου το προβάδισμα στο 56’ με γκολ του Σουάρες. Μετά από εξαιρετική μπαλιά του Άλβες, ο Σουάρες έφυγε στην πλάτη της άμυνας και «έγραψε» το 2-1 με ωραίο πλασέ.

Η συνέχεια άνηκε αποκλειστικά στην Μπαρτσελόνα. Η Ρεάλ έδειξε ότι ξέμεινε από δυνάμεις και οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να «κλειδώσουν» τη νίκη. Στο 67’ ο Νεϊμάρ πέρασε όποιο βρήκε μπροστά του αλλά προτίμησε να τελειώσει μόνος του τη φάση με κακό σουτ αντί να δώσει στον αμαρκάριστο Σουάρες. Πέντε λεπτά μετά το σουτ του Μέσι έφυγε δίπλα από το δοκάρι και στο 76’ ο Νεϊμάρ έστειλε τη μπάλα άουτ από καλή θέση.

Η Ρεάλ άντεξε την πίεση και στο 79’ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-2, με τον Μπράβο να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ του Μπενζεμά. Αυτή ήταν η τελευταία καλή στιγμή των φιλοξενούμενων που γλίτωσαν το 3ο γκολ στο 88’, με τον Κασίγιας να νικάει σε τετ-α-τετ τον Άλμπα.

Το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, με την Μπαρτσελόνα να ξεφεύγει με +4 και την Ρεάλ να κρατάει απλώς το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία χάρη στο 3-1 του πρώτου αγώνα.



Το εκπληκτικό κορεό στο Καμπ Νου:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.