Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Θρίαμβος της Γκλάντμπαχ στο Μόναχο (video)

Μπουντεσλίγκα: Θρίαμβος της Γκλάντμπαχ στο Μόναχο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/3/2015 20:30
Θρίαμβος της Γκλάντμπαχ στο Μόναχο! Με δύο γκολ του Ράφαελ (30’, 77’), η ομάδα του Λουσιέν Φαβρ κέρδισε με 2-0 την Μπάγερν στην «Άλιανζ Αρίνα» και ανέβηκε ξανά στην 3η θέση με 47 βαθμούς.

Το εντός έδρας αήττητο της Μπάγερν τη φετινή σεζόν έσπασε η Γκλάντμπαχ, η οποία κέρδισε με 2-0 του Βαυαρούς στο Μόναχο και έκανε μεγάλο βήμα για την έξοδο της στο Τσάμπιονς Λιγκ, ξεφεύγοντας με +8 από την 5η Σάλκε.

Η Μπάγερν ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και είχε δύο καλές στιγμές με σουτ του Μπερνάτ (3’) και κεφαλιά του Ρόμπεν (6’), ωστόσο ο Ζόμερ δήλωσε «παρών». Στο 24’ ο Ρόμπερ αποχώρησε με ενοχλήσεις και στο 30’ ήρθε το σοκ για τους γηπεδούχους, με την Γκλάντμπαχ να παίρνει το προβάδισμα στην πρώτη της ευκαιρία στο ματς.

Ο Ράφαελ επιχείρησε το σουτ μετά από γύρισμα του Χέρμαν, με τον Νόιερ να χάνει τη μπάλα από τα χέρια του και αυτή να καταλήγει στα δίχτυα. Το γκολ έδωσε ψυχολογία στη Γκλάντμπαχ, η οποία με εξαιρετική αμυντική λειτουργία από τους παίκτες του Φαβρ, έκλεινε όλους τους χώρους και δεν επέτρεπε στην ομάδα του Γκουαρντιόλα να δημιουργήσει αξιόλογες ευκαιρίες.

Στο 70’ η Γλάντμπαχ «άγγιξε» το 2-0 με σουτ του Χαν που χτύπησε στο δοκάρι του Νόειρ και εφτά λεπτά μετά ο Ράφαελ χρίστηκε ξανά σκόρερ, νικώντας με πλασέ τον Γερμανό πορτέρο των πρωταθλητών.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 2-1 στο 86', με τον Ζόμερ να αποκρούει την κεφαλιά του Λεβαντόφσκι, ενώ στο 88' ο Νόιερ απόκρουσε το πλασέ του Κρούζε, με το 2-0 να μένει μέχρι το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.