Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιάννου αντί Μήτρογλου στην αποστολή της Εθνικής

Γιάννου αντί Μήτρογλου στην αποστολή της Εθνικής

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/3/2015 23:21
Ο Κώστας Μήτρογλου ένιωσε ενοχλήσεις στο ματς του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα και αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής για τον αγώνα με την Ουγγαρία, με τον Σέρχιο Μαρκαριάν να καλεί στη θέση του τον Απόστολο Γιάννου.

Χωρίς τον Κώστα Μήτρογλου θα ταξιδέψει στη Βουδαπέστη για το κρίσιμο παιχνίδι με την Ουγγαρία η Εθνική μας ομάδα. Ο Έλληνας επιθετικός του Ολυμπιακού ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι στο παιχνίδι με την Κέρκυρα και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Αντικαταστάτης του θα είναι ο Απόστολος Γιάννου. Ο 25χρονος επιθετικός του Πανιωνίου έχει σημειώσει 9 τέρματα σε 28 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα και μαζί με τους Αθανασιάδη και Καρέλη θα αποτελέσουν την επιθετική τριπλέτα της Εθνικής.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την κλήση μου στην Εθνική ομάδα» δήλωσε ο Γιάννου στην ιστοσελίδα του Πανιωνίου και πρόσθεσε: «Ένα από τα μεγάλα μου όνειρα γίνεται πραγματικότητα και πλέον μετά την φανέλα της Εθνικής Νέων, αλλά και της Εθνικής Ελπίδων, θα έχω την ευκαιρία να φορέσω και αυτή της Εθνικής Ανδρών. Θέλω να ευχαριστήσω τον ομοσπονδιακό τεχνικό, κ. Σέρχιο Μαρκαριάν, αλλά και τους συνεργάτες του για την τιμή που μου έκαναν, καθώς και την ομάδα μου τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ που μου έδωσε την δυνατότητα να βρεθώ στο επίπεδο που πρέπει για να αποτελέσω και στέλεχος της Εθνικής ομάδας της χώρας μας».

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Μαρκαριάν:


Τερματοφύλακες: Καρνέζης (Oυντινέζε), Καπίνο (Μάιντς), Βελλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα)

Αμυντικοί: Τοροσίδης (Ρόμα), Μπακάκης (ΑΕΚ), Κ. Παπαδόπουλος (Λεβερκούζεν), Μανωλάς (Ρόμα), Μόρας (Βερόνα), Σιόβας (Ολυμπιακός), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Χολέμπας (Ρόμα), Σταφυλίδης (Φούλαμ)

Μέσοι: Ταχτσίδης (Βερόνα), Λαγός (Παναθηναϊκός), Κατσουράνης (Ατρόμητος), Σάμαρης (Μπενφίκα), Κονέ (Oυντινέζε), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Χριστοδουλόπουλος (Βερόνα), Φετφατζίδης (Κιέβο Βερόνα), Γιαννιώτας (Αστέρας Τρίπολης)

Επιθετικοί: Καρέλης (Παναθηναϊκός), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ), Γιάννου (Πανιώνιος)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.