Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Εθνική και ο Βύντρα

Στην Εθνική και ο Βύντρα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/3/2015 14:08
Ο Χοσέ Χολέμπας αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις και γι’ αυτό ο Σέρχιο Μαρκαριάν κάλεσε στην αποστολή της Εθνικής τον Λουκά Βύντρα, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της «γαλανόλευκης» για το παιχνίδι με την Ουγγαρία.

Στην Αυστρία βρίσκεται από σήμερα η Εθνική ομάδα, προκειμένου να πραγματοποιήσει ολιγοήμερη προετοιμασία ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη.

Στην προετοιμασία της «γαλανόλευκης» θα ενσωματωθεί και ο Λουκάς Βύντρα, ο οποίος κλήθηκε από τον Σέρχιο Μακαριάν μετά τις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει ο Χοσέ Χολέμπας (δεν είναι ακόμα σαφές αν θα μπορέσει να ενισχύσει την ελληνική ομάδα).

Ο 34χρονος αμυντικός της Λεβάντε αποτελεί ένα από τα πιο έμπειρα μέλη της Εθνικής, ωστόσο ο ίδιος έχει χάσει το χρόνο συμμετοχής του στη Λεβάντε (δεν έχει αγωνιστεί μετά την 1η Φεβρουαρίου και το παιχνίδι με τη Μπιλμπάο).

Υπενθυμίζεται πως ο Απόστολος Γιάννου του Πανιωνίου κλήθηκε στην θέση του Κώστα Μήτρογλου για τον αγώνα της Εθνικής με την Ουγγαρία, μετά τις ενοχλήσεις του επιθετικού του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.