Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Άνετη νίκη ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Άνετη νίκη ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/3/2015 19:30
Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος, ο Ολυμπιακός κέρδισε άνετα με 3-0 την Κέρκυρα στο «Καραϊσκάκη» και έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Γκολ (9’) και ασίστ ο MVP Τσόρι, Μποτία (26’) και Χάρα (48’) τα άλλα γκολ. Δοκάρι στο 90+1’ είχαν οι φιλοξενούμενοι.

Με τον Τσόρι να πραγματοποιεί ακόμα μια ηγετική εμφάνιση, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-0 την Κέρκυρα στο «Καραϊσκάκη» και πολύ δύσκολα θα χάσει το φετινό τίτλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 8ο λεπτό με ακόμα ένα γκολ από τον Τσόρι. Ο Αργεντινός με απευθείας εκτέλεση φάουλ σκόραρε για 4ο σερί παιχνίδι, φτάνοντας τα 11 στη φετινή Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Περέιρα είχε τον απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι, απείλησε δύο φορές την εστία της Κερύκρας με κεφαλιά του Χάρα (12΄) και σουτ του Φορτούνη (19’) και στο 26’ ο Μποτία κατάφερε να δώσει προβάδισμα δυο τερμάτων στους γηπεδούχους. Μετά από κόρνερ του Τσόρι, ο Σιόβας έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και ο Μποτία με κοντινό πλασέ «έγραψε» το 2-0.

Ο Τσόρι βρέθηκε σε μεγάλη μέρα και στο 39’ θα μπορούσε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο ο διαιτητής ακύρωσε λανθασμένα το τέρμα του Αργεντινού ως οφσάιντ. Ένα λεπτό μετά ο Χάρα δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Κουτζαβασίλη, με το 2-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο.

Ο Χάρα έχασε το εύκολο στο φινάλε του πρώτου μέρους και έβαλε το δύσκολο στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’), σκοράροντας με γυριστή κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Τσόρι.

Με το σκορ στο 3-0 ο Πέρειρα είχε την ευκαιρία να προχωρήσει σε διάφορες δοκιμές, βάζοντας στο ματς τους Μήτρογλου και Μπενίτες που έπαιξαν μαζί με τους Χάρα, Αφελάι και Φορτούνη.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τους «ερυθρόλευκους» να είχαν καλή στιγμή στο 75’ με σουτ του Μπενίτες, ενώ στις καθυστερήσεις η Κέρκυρα έχασε την ευκαιρία να πετύχει το γκολ της τιμής έχοντας δοκάρι με τον Γκόμεζ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.