Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Τραγική εμφάνιση και ήττα για ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Τραγική εμφάνιση και ήττα για ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/3/2015 21:42
Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε απογοητευτική εμφάνιση στη Κομοτηνή και ηττήθηκε με 3-1 από τον Πανθρακικό, ο οποίος πήρε μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» στη μάχη για τη σωτηρία. Ντιγκινί (7’), Τζάνης (44’) και Ιγκόρ (79’ πεν.) τα γκολ, μείωσε με γκολ-οφσάιντ ο Παπαδόπουλος (63’), αποβλήθηκε στο 82’ ο Σκόνδρας.

Δεν κατάφερε να φύγει ούτε με βαθμό από την Κομοτηνή ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Γεωργιάδη πραγματοποίησε απογοητευτική εμφάνιση και ηττήθηκε με 3-1 από τον Πανθρακικό, με τους γηπεδούχους να παίρνουν σπουδαίο τρίποντο στη μάχη για την παραμονή τους στην Σούπερ Λιγκ.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του «δικεφάλου του Βορρά» απέναντι στον Πανθρακικό, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να αποδοκιμάζουν την ομάδα τους στο φινάλε της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν επιθετικά το παιχνίδι, ωστόσο ο Πανθρακικός κατάφερε να σκοράρει στην πρώτη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, χάρη σε εξαιρετικό σουτ του Ντιγκινί στο 7ο λεπτό του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων ωστόσο δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του πρώτου μέρους να διασπάσει την διπλή ζώνη άμυνας του Πανθρακικού. Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι είχαν καλή ευκαιρία στο 33’ με κεφαλιά του Τζάνη που έδιωξε εντυπωσιακά ο Ιτάντζ και στο 44’ ο Έλληνας άσος κατάφερε να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, μετά από τραγικό λάθος του Παπαγιαννόπουλου.

Στην επανάληψη ο Γεωργιάδης έριξε στο παιχνίδι τους Περέιρα και Τζαβέλλα και ο πρώτος είχε καλή ευκαιρία στο 49’ για να χριστεί σκόρερ. Στο 58’ σημειώθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Αθανασιάδη να αποκρούει εντυπωσιακά τη κεφαλιά του Παπαδόπουλου και πέντε λεπτά μετά ο Έλληνας φορ κατάφερε να χριστεί σκόρερ –από θέση οφσάιντ- έπειτα από κεφαλιά-πάσα του Περέιρα.

Παρόλα αυτά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Γεωργιάδη δεν κατάφερε να απειλήσει για το γκολ της ισοφάρισης και στο 77', μετά από μονομαχία του Παπαδόπουλου με τον Ηλιάδη στην περιοχή του Πανθρακικού, ο διαιτητής καταλόγισε αυστηρό πέναλτι το οποίο μετουσίωσε σε γκολ το Ιγκόρ. Το 3-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με τον ΠΑΟΚ να τελειώνει το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σκόνδρα στο 82’.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Μεχία, Μελίσσης, Κάσες (66' Ηλιάδης), Μπαϊκαρά, Εμπόου, Ρομέου, Ντιγκινί (90+1' Χασομέρης), Τσουμάνης, Τζανής (46' Ιγκόρ), Ποτουρίδης

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Παπαγιαννόπουλος (46' Τζαβέλλας), Βίτορ, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Τζιόλης, Νομπόα, Μακ (81' Κουλούρης), Γκολάσα (46' Περέιρα), Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.