Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: «Στραβοπάτησε» η Βόλφσμπουργκ (video)

Μπουντεσλίγκα: «Στραβοπάτησε» η Βόλφσμπουργκ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/3/2015 19:11
Δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Μάιντς η Βόλφσμπουργκ, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 στη «Κόφας Αρίνα». Μπούνγκερτ (7’) και Γκουστάβο(61’) τα γκολ.

Δεύτερη βαθμολογική απώλεια στα τρία τελευταία παιχνίδια για την Βόλφσμπουργκ. Οι «λύκοι» ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στην έδρα της Μάιντς και έχασαν την ευκαιρία να διευρύνουν τη διαφορά τους από την Γκλάντμπαχ.

Η ομάδα του Χέκινγκ πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στο πρώτο μέρος και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 7ο λεπτό χάρη από κεφαλιά του Μπούνγκερτ. Οι γηπεδούχοι είχαν την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο μέρος και στο 29’ «άγγιξαν» το 2-0, με τον Γκάις να σημαδεύει το δοκάρι του Μπενάλιο.

Η είσοδος των Βιερϊνια και Πέρισιτς στην επανάληψη βοήθησε την Βόλφσμπουργκ, η οποία ανέβασε ρυθμό και στο 61’ έφτασε στη ισοφάριση με γκολ του Λουίς Γκουστάβο. Παρόλα αυτά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους φιλοξενούμενους, με την Μάιντς να ήταν αυτή που είχε τις καλύτερες στιγμές για ένα δεύτερο γκολ.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, με την Βόλφσμπουργκ να φτάνει τους 54 βαθμούς και να βρίσκεται στο +9 από τη 3η Λεβερκούζεν και στο +10 από τη 4η Γκλάντμπαχ που αντιμετωπίζει την Μπάγερν. Στον αντίποδα η ομάδα του Καπίνο (έμεινε στον πάγκο) βρίσκεται στην 11η θέση και στο +5 από τις επικίνδυνες θέσεις.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.