Μελισσανίδης: «Άρχισαν πόλεμο, θα τον έχουν…»

Μελισσανίδης: «Άρχισαν πόλεμο, θα τον έχουν…»Επίθεση με βαρύτατες κατηγορίες στους Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιώργο Σαρρή και όχι μόνο εξαπέλυσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη, ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε για όλα τα θέματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην ΕΠΟ και τον Γιώργο Σαρρή, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τα τηλέφωνα στον Ζωγράφο, τον παράνομο στοιχηματισμό και τις έρευνες περί εγκληματικής οργάνωσης στον χώρο. Και όχι μόνο…

«Άρχισαν πόλεμο και θα τον έχουν», «Θέλω να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Τώρα είναι μπόχα, «Όλες οι Χούντες κάποτε πέφτουν», « Έχω και στοιχεία που θα συγκλονίσουν ακόμη πιο πολύ», «Δεν αγαπήθηκα ξαφνικά με τον Αλαφούζο και το Σαββίδη. Θα είμαστε αντίπαλοι, αλλά σωστοί αντίπαλοι», δήλωσε μεταξύ άλλων, ενώ ξεκαθάρισε πως το γήπεδο θα γίνει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης:


Για τον πόλεμο που δέχεται: «Ας με βγάλουν ένοχο, ας με στήσουν στον τοίχο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να μείνει στα ίδια χέρια. Άλλον υπεύθυνο για τα εγκλήματα που έχουν κάνει δεν θα βρουν. Ξεκίνησαν πόλεμο, θα τον έχουν.. Εγώ δεν ήμουν στις συνομιλίες της ντροπής, στις δίκες για τα στημένα. Ας κοιτάξουν τον καθρέφτη τους. Όταν ήμουν πρόεδρος, πήραμε πρωταθλήματα, βγήκαμε Τσάμπιονς Λιγκ. Μας χειροκροτούσαν παντού, δεν υπήρχε αμφισβήτηση ότι ήμασταν καλύτεροι. Αυτή την ΑΕΚ θέλουμε να φτιάξουμε».

Για τις καταγγελίες του Βαγγέλη Μαρινάκη: «Με όποιους και να μίλησα, μπορείτε να μου πείτε πώς ο κύριος Μαρινάκης τα γνωρίζει όλα αυτά; Πώς είναι δυνατόν, από το κρεβάτι του πόνου, ο Ζωγράφος να του τα μεταφέρει χαρτί και καλαμάρι; Ταυτόχρονα η γραμματέας του Μαρινάκη ειδοποίησε τον κ. Σαρρή. Ζητώ από τους εισαγγελείς να ανοίξουν τα τηλέφωνα του κυρίου Ζωγράφου. Σήμερα αποδεικνύεται περίτρανα ποιος είναι ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης. Γιατί δεν τηλεφώνησε στον κ. Αλαφούζο, στον κ. Σαββίδη, σε μένα;»

Για τα τηλέφωνα στον Χριστόφορο Ζωγράφο: «Μια ωραία ιστορία είναι το θέμα του κ. Ζωγράφου. Δεν σηκώνει ποτέ τηλέφωνο από απόκρυψη. Εγώ τον πήρα δύο φορές τηλέφωνο, μία όταν ανέλαβε και του ευχήθηκα καλή επιτυχία λέγοντας πως η ΑΕΚ δεν θέλει καμία βοήθεια και μου είπε να μείνω ήσυχος. Τη δεύτερη φορά μιλήσαμε όταν παίζαμε με τον Αχαρναϊκό. Τον πήρα από το προσωπικό μου τηλέφωνο, δεν το σήκωσε, τον ξαναπήρα και του είπα ‘βλέπω κάτι μυστήριες διαιτησίες, δεν θέλουμε χάρες’. Η ΑΕΚ δεν θέλει χάρες από τη διαιτησία. Παίξαμε τέσσερα παιχνίδια και νικήσαμε.

Όλες οι διαιτησίες ήταν καλές, δεν έχουμε παράπονο, άρα ποιος ο λόγος να ασχοληθούμε με τη διαιτησία; Ο κ. Ζωγράφος χτυπήθηκε αλλού, όχι στο σπίτι του. Αν οι εισαγγελείς ανοίξουν τα τηλέφωνά του, θα καταλάβουν τι ακριβώς έγινε με την συγκεκριμένη περίπτωση. Ο κ. Ζωγράφος πήγε και κατέθεσε στον εισαγγελέα πως τον πήρε κάποιος από ανώνυμο τηλέφωνο κι ότι η φωνή του έμοιαζε με τον Μελισσανίδη και τον απείλησε».

Για τον Ζωγράφο και την Σούπερ Λιγκ: «Τον κύριο Ζωγράφο δεν τον ξέρω προσωπικά. Ξέρω πως είχε κάποια οικονομικά προβλήματα και τον πήραν εκεί και του έβγαλαν ένα μισθό και τώρα τον έβαλαν να πει αυτά τα πράγματα. Εγώ γιατί να τον απειλήσω; Εμείς, δεν έχουμε κανένα θέμα με τη διαιτησία. Ξέρει κανένας πόσοι πέφτουν και πόσοι ανεβαίνουν; Τα αφήνουν επίτηδες για να βάλουν τους δικούς τους. Έστειλα φαξ στον αθλητικό εισαγγελέα και τον κάλεσα να επισπεύσει την κλήση μου για να του τα πω και του ιδίου. Είμαι σε αναμονή».

Για τις καταθέσεις Μαρινάκη και Σαρρή στον αθλητικό εισαγγελέα: "Όταν θα πάρω στο χέρι μου τις καταθέσεις τους στον αθλητικό εισαγγελέα, θα μπορώ να πω περισσότερα".

Για το αν πιστεύει πως θα συνεχίσει να δέχεται επιθέσεις ο ίδιος και αν αυτό σχετίζεται με την ΑΕΚ: "Εγώ πριν ασχοληθώ με την ΑΕΚ δεν δεχόμουν επιθέσεις. Κάποιοι έφτασαν στοπ διεστραμμένο μυαλό τους να θέλουν την ΑΕΚ θυγατρική και δεν τους αρέσει τώρα αυτό που πάμε να δημιουργήσουμε. Βάζω πάνω από το οπαδικό το ποδόσφαιρο. Θέλω η τωρινή μου επιστροφή να συνδυαστεί με το να ξαναφτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Αυτοί είναι παλιομοδίτες. Τι να μου πουν εμένα. Εγώ τα έκανα αυτά πριν από 40 χρόνια. Μπούληδες είναι. Μαμά είπανε 20 χρονών. Δεν τον βλέπετε; Βγαίνει στα κανάλια και γυαλίζει το μάτι του".

Για τα έσοδα του Ολυμπιακού κάθε χρόνο: «Τι καραμέλα είναι αυτή συνέχεια, οι επενδύσεις κι οι επενδύσεις. Ε βέβαια, αν βγάζουμε κάθε χρόνο 60-70 εκατομμύρια από το ποδόσφαιρο, 30 από το Τσάμπιονς Λιγκ, πουλάμε και 2-3 παίκτες, παντελονιάζουμε και λέμε ότι είμαστε κι επενδυτές!»

Για την ανέγερση του "Γ. Καραϊσκάκης": «Το γήπεδο που χτίσανε, που έγινε η κλοπή του αιώνα, που πήραν δάνειο από την Εθνική Τράπεζα. Αν ένας φουκαράς δεν πληρώσει τη δόση του, πάνε και του παίρνουν τα σπίτια. Σήμερα το Καραϊσκάκη έχει μη εξυπηρετούμενο δάνειο».

Για τα προβλήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο: «Αν δεν τελειώσει ούτε τώρα η βρώμα στο ποδόσφαιρο, δεν θα τελειώσει ποτέ. Η βόμβα όταν σκάσει θα πάρει πολλούς μαζί της και γι’ αυτό φοβούνται. Θα τους πάρει μαζί τους. Κάποτε θα αναφερθώ και σε δημοσιογράφους επώνυμα».

Για το γήπεδο της ΑΕΚ: «Τρελάθηκαν όταν άκουσαν πως θα κάνουμε νέο γήπεδο. Είναι κομπλεξισμός να μη θέλεις να κάνουν όλες οι ομάδες γήπεδο για να αναβαθμιστεί το προϊόν. Τρελαθήκαν πως θα πάρουμε ένα κονδύλι για ένα γήπεδο που μας γκρέμισαν χωρίς ευθύνη της ΑΕΚ.

Είπα και θα το ξαναπώ. Η ΑΕΚ θα κάνει γήπεδο. Τέλος! Γράφουν κάθε μέρα στις εφημερίδες για το γήπεδο της ΑΕΚ. Δεν βλέπετε τι Φαταούλες είναι, όλα τα θέλουν δικά τους. Μόνοι τους. Έτσι έχουν μάθει στη ζωή τους».

Για τις έρευνες της UEFA για ύποπτα παιχνίδια παράνομου στοιχηματισμού: «H UEFA έδωσε εντολή για κάποια ύποπτα παιχνίδια. Ας το ερευνήσουν οι Αρχές. Η ΕΠΟ το έστειλε στον εισαγγελέα. Πρώτο ματς, Ολυμπιακός - Βέροια, στοιχηματισμός 3.000.000 ευρώ στο σκορ 3-0. Το παιχνίδι παίζεται, στο δεύτερο ημίχρονο άλλα 3 εκατ. πάλι στο 3-0, με το σκορ στο 1-0. Μέχρι το 90’ το σκορ έγινε κατά σύμπτωση 3-0. Τι έπαιζε; Η Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ;

Υπάρχουν σήμερα Έλληνες που να μπορούν να παίξουν τέτοιο στοίχημα; Ευτυχώς δεν παίχτηκαν αυτά στον ΟΠΑΠ, αλλά στις Μαλαισίες και αλλού. Άλλωστε έχουν τέτοια τηλέφωνα κι έχουν συνηθίσει. Υπάρχει και το Ολυμπιακός - Πανθρακικός, το Εργοτέλης - Ολυμπιακός. Και εγώ ρωτάω εσάς ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του Εργοτέλη; Να μας πουν σε ποιον ανήκει μια off-shore εταιρεία από την οποία χρηματοδοτείται η ΠΑΕ Εργοτέλης».

Για τις συνθήκες που επικρατούν στο ποδόσφαιρο: «Εγώ είμαι στο ποδόσφαιρο κάτι παραπάνω από ένα χρόνο. Τα τελευταία χρόνια, 12 αθλητικές συντάκτες έχουν φάει ξύλο. Και όλοι ξέρετε τι έγινε. Να ξέρετε ότι όλες οι Χούντες κάποτε πέφτουν. Καμία Χούντα στον πλανήτη δεν έχει μείνει για πάντα. Έτσι θα πέσει και αυτή, όσο ισχυρή και αν είναι».

Για τις διαδικασίες κάθαρσης του χώρου: «Μέχρι χθες μίλαγαν για την Δικαιοσύνη και έλεγε ο κ. Μαρινάκης 'δεν θέλω να ζω στην Ελλάδα του κ. Κορέα και της κ. Παπανδρέου'. Τώρα αγάπησαν την αθλητική δικαιοσύνη. Εμείς πιστεύουμε την αθλητική δικαιοσύνη, θα καταθέσουμε και άλλα στοιχεία και θα θυμίσω ότι ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού είπε on camera ότι υπάρχουν επίορκοι διαιτητές. Εμείς θα φτάσουμε στα άκρα. Ζητάμε από την Πολιτεία. Να επισπεύσει τις διαδικασίες κάθαρσης. Σε λίγο δεν θα υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι επείγον. Προσπαθούν να διώξουν τις υγιείς δυνάμεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως τον κ. Βελλή, με τον οποίο είχα και προσωπικές αντιπαραθέσεις, αλλά είναι ένας καθαρός άνθρωπος. 3-4 είναι άλλωστε όλοι τους».

Για τα διεθνή ΜΜΕ περί ελληνικού ποδοσφαίρου: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πιάσει πάτο σε επίπεδο ανυποληψίας και το βλέπουμε στα διεθνή ΜΜΕ. Σε κάποια παρουσιάζουν τον κ. Μαρινάκη πρωταγωνιστή σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου»

Για τις καταγγελίες περί παρασκηνίου: «Εγώ από τη μέρα που ξεκίνησα δημιούργησα τα πράγματα μόνος μου. Μπούληδες ήταν και θα μείνουν. 'Μαμά' είπαν 20 χρονών. Βρήκαν ένα σύστημα έτοιμο και το χρησιμοποιούν. Εγώ δεν είπα πως είμαι ψάλτης στην εκκλησία. Ποδοσφαιράνθρωπος είμαι. Πάντα θα υπάρχει ένα παρασκήνιο, αλλά αυτό που γίνεται τώρα είναι ανεξήγητο. Να πηγαίνουν και να αναφέρονται όλα τα όργανα στον πρόεδρο του Ολυμπιακού»

Για τις βιαιοπραγίες έναντι δημοσιογράφων και τις σχέσεις με άλλους συλλόγους: "Ποιος παράγοντας σύμφωνα με ένορκες καταθέσεις, έδωσε εντολή να ξυλοκοπηθεί ο Νίκος Βασιλαράς; Ποιος ευθύνεται για τις βιαιοπραγίες του Άρη Ασβεστά. Για τον Δημήτρη Τομαρά στο «Καραϊσκάκη». Ποιος παράγοντας έχει σχέση με πολιτική εφημερίδα και τραβάει και αθλητική και πολιτική γραμμή. Ποιος παράγοντες επέλεξε διαιτητές για τους αγώνες Παναχαϊκή και Πλατανιά για το 2012.

Μήπως ξέρετε ποιος ζήτησε στον Πανιώνιο να πάρει προπονητή τον Ελευθερόπουλο; Ποιος ασχολήθηκε με τον Τύρναβο και τον Εθνικό Γαζώρου; Ποιοι ασχολήθηκαν με την αδειοδότηση της ΠΑΕ Ηρακλείου Κρήτης; Ποιος παράγοντας υποσχέθηκε δανεικούς παίκτες στην Κέρκυρα; Ποιος ασχολήθηκε με τις εκλογές της ΕΠΟ. Ποιος έδωσε εντολή να στείλουν χρήματα σε δύο εφημερίδες. Είναι οπαδικές. Μάλιστα είναι δυόμιση. Είναι και ένα γατάκι που το παίζει ανεξάρτητο».

Για το φαξ στον αθλητικό εισαγγελέα: «Έστειλα φαξ στον αθλητικό εισαγγελέα να με καλέσει να του πω την άποψή μου. Μου είπε πως ακυρώθηκε η κλήση μου. Θα πω ένα περιληπτικό για αυτούς που αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Μήπως ξέρετε ποιος έκανε την επίθεση στο καφέ του Τζαβέλλα, παίκτη του ΠΑΟΚ;»

Για την επιστολή της Σούπερ Λιγκ: «Αν αυτοί είναι άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο... Θέλουν να φιμώσουν και τον Τύπο για να είναι τέλειο το έγκλημα. ‘Δεν θα λέτε τίποτα’, αναφέρει η επιστολή της Σούπερ Λίγκας».

Για τις σχέσεις με Αλαφούζο και Σαββίδη: "Όταν αυτοί οι ανεξάρτητοι και έντιμοι παράγοντες, που δεν είναι και πολλοί, όπως ο κ. Πανόπουλος, ο κ. Βελλής, και άλλοι, τι θα γίνει; Ποιοι θα μείνουν στο χώρο; Δεν λέω πως αγαπηθήκαμε με τον Αλαφούζο και τον Σαββίδη. Αλλά είπαμε να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Αύριο θα έχουμε αντιπαλότητα, αλλά σωστή αντιπαλότητα".

Για τις επιθέσεις που δέχεται από τον Μαρινάκη: «Ακούστε ένα εισαγγελικό πόρισμα: "Πλοίο που μετέφερε δύο τόνους ηρωίνη". Τέλος προκαλεί ερωτηματικά το γεγονός πως όλοι οι ανώτεροι δεν είναι άγνωστοι μεταξύ τους. Ο συνδετικός κρίκος είναι ο Αιμίλιος Κοτσώνης. Το δεξί χέρι του Μαρινάκη. Αν θέλουν λοιπόν λάσπη στον ανεμιστήρα. Με αναγκάζουν και μπορώ να πω πολύ χειρότερα, αλλά θα το σταματήσω εδώ».

Για την προ εικοσαετίας δικαστική του περιπέτεια: «Αν φύγουν οι καθαροί παράγοντες ποιοι θα μείνουν; Μόνος μου; Δεν αγαπήθηκα με τον Αλαφούζο και τον Σαββίδη, αλλά θα υπάρχει μία σωστή αντιπαλότητα. Ο συγκεκριμένος κύριος δεν μπορεί να πει τίποτα για εμένα. Έχει πάρει μια καραμέλα και αναφέρεται στη δικαστική μου περιπέτεια πριν από 20 χρόνια, όταν αθωώθηκα από την δικαιοσύνη. Δεν έχω φάκελο. Έχω λευκό ποινικό μητρώο. Δεν ντρέπεται. Κατίνα ήταν πάντα και κατίνα θα μείνει. Αν θέλω να αποδώσω εγώ, εγώ θα πω πιο σκληρά πράγματα"»

Για τους δημοσιογράφους και την πολιτεία: "Παρακολουθώ τι γίνεται. Βλέπω πως στη Σούπερ Λιγκ υπάρχουν ομάδες με διαφορές. Είμαι αποφασισμένος να σπάσω τα αυγά μέχρι τέρμα. Έχει γίνει καθεστώς. Δεν μιλάτε εσείς οι δημοσιογράφοι. Τι να κάνει η πολιτεία; Αν πιστεύεται πως ο Μελισσανίδης είναι έτσι, γράφτε για τον Μελισσανίδη. Ξεσκίστε τους. Βγάλτε το. Ποιος τους καλύπτει; Δεν ξέρω".

Για το ματς με την Παναχαϊκή: "Επειδή έχει δημιουργηθεί η ένταση αυτή. Δεν έχουμε κάτι με την Παναχαϊκή. Θα παρακαλέσουμε τους οπαδούς μας να μη βρεθούν στο γήπεδο. Τα πράγματα είναι σε ένταση. Η ομάδα θέλει ηρεμία. Η ΑΕΚ είναι τεράστιος σύλλογος. Δεν έχει πρόβλημα να παίξει χωρίς κόσμο".

Για την ελληνική δικαιοσύνη: "Πιστεύω πως η δικαιοσύνη θα το τελειώσει αυτό. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Περιμένουμε και τα πορίσματα του κ. Κορέα. Είμαστε σε ένα κράτος οργανωμένο. Τους φτύνεις και νομίζουν ότι βρέχει. Θέλω να πιστεύω πως μέχρι την άνοδο θα έχουν γίνει βήματα προόδου και ελπίζω πως το ποδόσφαιρο θα φτιάξει. Τώρα είναι μπόχα. Το ξέρετε όλοι. Γελάνε όλοι μαζί μας. Εγώ τι να πω;".

Για την κάθαρση στο ποδόσφαιρο: "Δεν είμαι χθεσινός στο ποδόσφαιρο. Έχω και στοιχεία που θα συγκλονίσουν ακόμη πιο πολύ. Αλλά περιμένω".

Για την προεδρία της ΕΠΟ: "Για πρόεδρος της ΕΠΟ θα μου άρεσε ο Καραγκούνης. Ένας τίμιος άνθρωπος. Όχι οι γκρανκάσες που έχουμε τα τελευταία τρία χρόνια".

Για τις τηλεφωνικές συνομιλίες: "Έχετε δει εσείς κανέναν παράγοντα, έχει κανένας από σας, κανένα πακιστανικό τηλέφωνο; Γιατί μιλάμε με τέτοια τηλέφωνα; Τι λένε; Και δεν τρέχει τίποτα".

Για τον κ. Σαρρή και τις σχέσεις τους: "Μιλάω με τον κ. Σαρρή. Πρέπει να μιλάω με τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Οι σχέσεις μας είναι καλές. Διαβάζω ότι λέει διάφορα. Θα τα δω και μετά και για αυτόν έχει η γούνα του".Ομάδες που αφορά: ΑΕΚ, ΑΡΑΣ

Σχολιασμός

43 σχόλια:

στις 20/11/2014 15:25
Παλικαρια αρχισαν τα οργανα..... ο Ποντιος ξερει πολλα...... μονο ενας ηλιθιος δε θα καταλαβει οτι το πανηρυρι ξεκινησε...... εχει πολλα μαζεμενα που στο διαολο τα βρηκε ο παπαρας δεν ξερω.........! Αλλα λογια κοπανιστα δεν ειναι... μιλαει με ονοματα. για ηρωινη για συγκεκριμενα ποσα.....!! Και διαβασα στο γκαζζετα ηη πρωτοι αντιδραση του οσφπ... μεσα στις πρωτες αντιδρασης ειναι και η εξης!2. Ζήτησε να ανοιχτούν τα τηλέφωνα εκτός από το δικό του.

Διάβασε περισσότερα στο: Η πρώτη αντίδραση του Ολυμπιακού | gazzetta.gr

Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

EXETE ΧΕΣΤΗ ΠΑΝΩ ΣΑΣΣΣΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! ΓΛΕΝΤΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΕΕΕ!!

στις 20/11/2014 15:26
ta ipe ola ade gia

στις 20/11/2014 15:32
Τα όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συνέντευξη Τύπου σαφέστατα και έχουν φτάσει στ' αυτιά των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας στέκονται σε τέσσερις βασικούς άξονες της ομιλίας του, οι οποίοι είναι σύμφωνα με πληροφορίες:

1. Ομολόγησε ο Μελισσανίδης ότι μίλησε με τον Ζωγράφο.

2. Ζήτησε να ανοιχτούν τα τηλέφωνα εκτός από το δικό του.

3. Είπε ότι μιλάει με τον Σαρρή, άρα έχει σημασία και τι λέει ο πρόεδρος της ΕΠΟ στην κατάθεσή του.

4. Αναμάσησε την λάσπη του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ».

Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση από την πλευρά του Ολυμπιακού αλλά μέσα στις επόμενες ώρες, αναμένεται να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση.

στις 20/11/2014 15:32
Λοιπον ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ "2"

Και για αυτους που δε ξερουν να διαβαζουν και ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ! ΛΕΕΙ:

2. Ζήτησε να ανοιχτούν τα τηλέφωνα εκτός από το δικό του.

στο Lidl εχει μια προσφορα χαρτη υγειας ειναι 3 φυλλο.....

Ο ΝΟΩΝ ΝΩΕΙΤΟ!!

στις 20/11/2014 15:36
sssssoeros re armenos...

στις 20/11/2014 15:38
στο Lidl εχει μια προσφορα χαρτη υγειας ειναι 3 φυλλο

αχαχαχαχα κλαιιιωωωωωωωωωωωω

στις 20/11/2014 15:39
axaxaxaxaxaaxxaaxxaaa armenoooo eklapsaaa axxaaxxaa

στις 20/11/2014 15:48
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΑΝ Κ ΑΥΤΟΥΣ ....ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ..ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ!!!!!!!!!!ΝΑ ΕΧΩ ΖΩΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ...

στις 20/11/2014 15:49
Κ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.....

στις 20/11/2014 16:15
MPRAVO TIGRI GAMA TON POUSTI TON XONTRO PSORIARI

στις 20/11/2014 16:17
ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΡΙΞΕ ΛΙΓΟ ΛΑΣΠΗ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΜΕΝΟ, ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΔΥΟ ΤΟΝΟΥΣ ΗΡΩΙΝΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΤΑΝΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ? Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ? ΒΕΕΕΕΒΑΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΙΟΣ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ? ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΕΓΩ ΟΥΤΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΤΟΥ ΤΖΑΜΠΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΙΧΕΣΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΧΑΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΤΑΝΕ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΑΕΚ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟ Ε? ΜΗ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΥΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΣΑΝΟ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ

στις 20/11/2014 16:22
Τζιοβανι σε πειραζει αυτα που λεει ο Αρμενος?γιατι επειδη ειπε την αληθεια???? στη παραγραφο Για τις βιαιοπραγίες έναντι δημοσιογράφων και τις σχέσεις με άλλους συλλόγους: ποιο πανω... θα μας πει η ΠΑΕ κατι για αυτο?? για τα χρηματα που παιχτηκαν θα μας πειτε τιποτα για αυτο???? για οτι η Καλη σου ομαδα..... δεχθηκε να ανοιχτουν τα τηλεφωνα ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ... Ουτε αυτο σου φεναιτε περιεργο?? ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 20..ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΟΚΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ.... ακομα και ο Μαρινακης να τα παραδεχτει ολα ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ... ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΣΥ ΘΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΛΑΣΠΗ!!! ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ

στις 20/11/2014 16:24
Η ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΑΝΟΙΧΟΤΝ ΟΛΑ ΤΗΛ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ..... ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ........................!!! ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΤΟ... ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΦΤΥΑΡΙ!!

στις 20/11/2014 16:24
paoole12 EΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΙΛΙΚΡΕΙΝΑ, ΤΟΥ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΟΛΛΟΥΣ Α ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ, ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!

στις 20/11/2014 16:31
μην ειστε ζωα ρε!!ο μαρινακης ειναι καθαρμα και ολοι το ξερουμε!!βγαλτε τον πριν καταστρεψει και τον ολυμπιακο!!

στις 20/11/2014 16:34
Apollon.kalamarias ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΓΑΜΑΕΙ, ΠΡΙΝ ΓΑΜΟΥΣΕ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΩΡΑ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΡΙΟ ΓΑΜΗΣΗ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΕ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΛΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

στις 20/11/2014 18:17
τζιοβαμι επι βαρδηνογιαννη 5 ο παο 4 οσφπ 3 αεκ 1 παοκ 1 λαρισα. τορα επι κοκκαλη+μαρινακι 15 οσφπ 2 ο από. αντε πολλη κρατησε η κωμοδια να πεσει η κοκκινη χουντα

στις 20/11/2014 18:17
Σοβαρη καταγγελία.την Ημέρα που ο Ζωγράφος μπήκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός η διοίκησή του νοσοκομείου δέχτηκε τηλέφωνο απο το γραφείο του κύριου μαρινακη οπου ζητούσε να βρει αντρες νοσηλευτες και να τους δωσει 120 €στο 8ωρο για να προσεξουν περισσοτερο τον διαιτητη.... Ποιος ο λογος αραγε

στις 20/11/2014 18:18
πρεπει να καταλαβετε οτι και οι 4 πιο μεγαλοι μεγαλομετοχοι των 4 μεγαλυτερων ομαδων αυτη τη στιγμη μας κοροιδευουν ολους.Ο Βαγγελας που δηθεν αγαπαει τον Ολυμπιακο σας πουλαει χωρις δισταγμο οποιον παιχτη κανει μια πολυ καλη χρονια και δεν τον κραταει μηπως και πιο δυνατη κανει την ομαδα του και περισσοτερα λεφτα να πουλησει τον παιχτη.Ο Αλαφουζος και Ο Σαββιδης που αγαπανε δηθεν τις ομαδες τους δεν κοιτανε να τις ενισχυσουν με κανενα παιχταρα παρα μονο καθονται και κλαινε για την διαιτησια που ναι μεν τους αδικει αλλα ιδιαιτερα ο αλαφουζος το εχει κανει σλογκαν ολο αυτο το πραγμα.Δεν κοιταει να φτιαξει τον Παναθηναικο παρα μονο να κανει ερανους και να κλαιγεται για την διαιτησια.Ρωτηστε τον κυριο Αλαφουζο εχει κανει ποτε μια μεταγραφη πανω απο 1εκ ευρω?Ο Ολυμπιακος δινει 6εκ ευρω για τερματοφυλακα και εμεις περιμενουμε να παρουμε πρωταθλημα.Οσο για τον Μελισσανιδη αφου ολα τα χρεη της αεκ εχουν γινει δημοσια πια και τα πληρωνουμε ολοι μας ερχεται ο Μελισσανιδης να κανει τον ηγετη της

στις 20/11/2014 18:57
OPA RE 8A MILISEIS GIA TO KARAISKAKH ESY!Alla pou na 3ereis oti o olympiakos se oti ghpedo htan plirwne kanonikotata tous forous. Sto palio oaka den plhrwname? To karaiskakh den to exoume plhrwsei?Kai as min paw sta filarakia sas ta vazelia p exun kanei katapathsh sth lewforo ta teleftea 100 xronia kai dn exoun plirwsei 1euro.Esy 8es na ftia3eis ghpedo xwris na valeis to xeri stin tseph kai na sta plhrwsei ola to kratos. O kokalhs evale posa ekkatomuria gia to ghpedo mas kai meta daneistike apo tin ethinki trapeza zwon. Twra dn tous xrwstame TIPOTA.

στις 20/11/2014 19:13
are poustrakia gavrakia to mouni tis manas sas vrazi vrazi malakes sto dialo na pate mpastarda me tin poutana tin omada sas tin petameni

στις 20/11/2014 19:26
Φίλε chris.Καλα τα λες, στο πρωτο θεμα εισα λιγο μακρυα. Αγοραζει φτηνα και πουλαει ακριβα . Και ποιος δεν το κανε πχ Μαζουακου 1.50 εκ και θα πουληθη τουλαχιστον 8 εκ Τι να πουμαι , καλα κανει μαγαζι γωνια ειναι. Ολυμπιακος πεφτη απ την κορφη βαζωντας το χερι στην τσεπη, δεν ειναι διατεθημενοι το βλεπουμαι

στις 20/11/2014 19:37
Kato I xounta tou gavrou

στις 20/11/2014 19:38
LooseR o xontros

στις 20/11/2014 19:38
Lioston tigri

στις 20/11/2014 20:50
o mel eipe polles alitheies shmera alitheies poy se olles exei kai apodhkseis den ta leei etsi...pou einai h apodhkseis oti plhronetai gia to karaiskaki?kserete posa lefta sas xarise to kratos eph koskota??den mhlate gia ayta mexri kai to gypedo sas sas to xarisan alla etsi eiste mia zwh...sas exoyn flomosh sthn mamakia kai ta lete papagalia....olla afta ta kserei o xontros oti o klios toy kleinei kai gia ayto egeine kai dhmotikos shmboulos gia auto ebale ton allon ton anantro dhmarxo ston peiraia giati otan tha bgoun h apodhkseis kaneis na mhn mporei na ton phraksei.....600,ooo,000 xrostaei o xontros oute ependhseis den exei oute tpt apo thn omada saszei gia ayto kai 10 xronia sas exei sto cl na pernei lefta apo ekei.....h wra hrthe h maskes tha pesoyn....mel proxora kai oloi mas tha eimaste mazi soy na bgoun h allhtheies

στις 20/11/2014 20:55
kai pios einai o xontros kai apo poy ta ksereis??edw erxontai kai alla sto fws oti parakolouthei ta grafeia toy mel an einai alitheia afto kamia tripa den ton glytonei....sthn fulakh tha sapish mpas kai xasei kanena kilo

στις 20/11/2014 20:56
opws ekane sthn agglia h allh 5 xronia kamia ellhnikh omada sthn eyroph na doume tha tou aresei toy xontroy??h tha thn kanei amesos

στις 20/11/2014 20:57
as moy apanthsh enas filos tou olympiakoy alla na einai sostos kai me alitheies giati mphke dhmotikos shmboulos kai giati ebale diko toy atomo gia dhmarxo ston peiraia an mporeite me apantate

στις 20/11/2014 21:01
psit esu poy les gia to karaiskakh gia pes moy ti ebale o kokkalhs??lefta??pou? sto teleiomenw gypedo?re ti mlk lete merikh otan lete kati na to apodhksete kiolas...exeis apodikseis gia afta poy les h ta akoyses kapou?egw gnwrizw oti o mel exei apodhkseis gia olla osa eipe shmera kai shntoma na eisai sygouros oti tha ths dwsei olles alla ekei poy prepei kai oxi se agorasmeno apo esas athlhtiko hsaggelea....

στις 20/11/2014 21:02
OLOKLHRH FIFA TA BGAZEI OLLA GIA TON XONTRO KAI ESEIS AKOMA NA TON UPOSTHRIZETAI???RE DIKA SAS LEFTA TRWH......ELEOS

στις 20/11/2014 21:32
Γαβράκια αρχίστε να κλαίτε από τώρα.Ο μπούλης σας θα πάει φυλακή και θα του κάνουν την κολοτρυπίδα οι βαρυποινίτες τριαντάφυλλο και θα του τραγουδούν είσαι μικρή και τριανταφυλλένια.Πούστη χοντρέ ξεβρακώθηκες και τώρα φόρεσε τσίγκινο να αντέξεις από τις απανωτές ψολές που θα τρώς μοσχάρι.

στις 20/11/2014 22:06
Δεν μας ειπε τον τροπο της αθωοτητας του. γιατι στη δικη δεν παρουσιαστικε το κρατος να διεκδικιση τα 200 εκ

στις 20/11/2014 22:07
εξω ο χοντρος απο τον ολυμπιακο!!!!

μας οδηγει σε καταστροφη με μαθηματικη ακριβεια

στις 20/11/2014 22:20
ποιος ψαλτης ειναι ποιο δυνατος ? Ο αριστερος η ο δεξιος ? Δεν το σωζει ουτε ο Θωμαιδης ουτε και ο σκαι . ειναι πολλα κιλα μαλακας .

στις 20/11/2014 22:25
οποιος εχει πληρωνει και αγοραζει οπια δηποτε ΠΑΕ στη Λαρισσα αυτα ειποθηκαν

στις 20/11/2014 22:45
Σε μια χωρα που εχουμε 1.500.000 ανεργους απο αυτοι το 30% ΚΑΤΩ ΤΟ ΟΡΟΙΟ τις φτωχειας.... βλεπουμε μια φαρσοκωμοδεια να διαδραματιζεται.... και με μια κυβερνηση και με μια δικαιοσυνη-πολιτεια..... απλα να παρατηρει χωρις να επεμβει ουτε στο ελαχιστον!!! Η Απολυτη ξεφτιλα και στην τελικη εαν ειναι σωστος ο μαρινακης αυτα που λεει μαγκια του.......αν ρειχνει λασπη ας τιμωρηθει,,,,! Αλλα σε μια χωρα που δεν εχει ξαναπερασαι τετια ξεφτιλα κοινωνικη οικονομικη πολιτικοι...! να κατηγορουν με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ανρθωπους για ηρωινη δια παραγοντες για οσφορ εταιριες για συγκριμενα ματς που παιχτηκαν 3εκ. ευρω! και η πολιτεια απλα παρατηρει! ΖΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΓΑΠΗΣΕΙ 2 ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ..... ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΑΠΛΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ....ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ!!

στις 20/11/2014 22:46
tsorio mhn mhlas gia thn aek des thn omadoula soy pleon giati se ligo kairw den tha yparxeis ston xarth.....teleiwsate apla den to katalabate akoma me ton xontro sas mesa sthn fylakh...mpoulhs o xontros sas opws ta eipe kai o mel

στις 20/11/2014 22:49
edw h fifa kai h eyroph sas phrane xamparh pleon o xontros sas ekane ksefthla se oloi thn eyroph pleon oloi kseroune pws phres olla ayta ta 14 teleutaia protathlhmata....ante geiaaaaa gatakia ths kokkinis xountas

στις 21/11/2014 01:45
μελισσανίδης και αλαφούζος οι εξυγιαντές του ελληνικού ποδοσφαίρου xaxaxaxa πάρτεεε όχλε να έχετε

στις 21/11/2014 04:52
apla oi aektzhdes eiste gia ton poutso leei o o tigrakos ti einai real mpartselona na balei dyo gkol sto telos kai ta gkol ta evale sto 87 kai sto 91 kai prin apo dyo evdomades h omada tou exei valei dyo gkol sto 94 kai sto 97 auta m arkoun emena kalo sas vrady

στις 21/11/2014 14:33
cuba2013 sostos file m alla pios na s katalabei edw mesa oi misoi einai pneymatika anapiroi ektos apo liges exereseis...

στις 22/11/2014 04:50
ENA KSERO... POUSTOGAUROI MOUNIA TIS LASPIS OS EDO ITAN..XAXAXAXAXAAAAAAAAAA!!!! ETOIMASTEITE,ERXONTE DUSKOLES MERES GIA TIN PARTI SAS..NA PSOFISETE

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Παίξε Online Στοίχημα

    Δοκίμασε μία από τις παρακάτω δοκιμασμένες και νόμιμες Ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες: