Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Καθάρισε» με Οκάκα η Ιταλία (video)

«Καθάρισε» με Οκάκα η Ιταλία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/11/2014 00:58
Με τον Οκάκα να σκοράρει στο ντεμπούτο του (82’), η Ιταλία κέρδισε με 1-0 σε φιλικό την μαχητική Αλβανία στο «Λουίτζι Φεράρις».

Σκούρα τα βρήκε απέναντι στην Αλβανία η Ιταλία, ωστόσο λίγο πριν το φινάλε, η ομάδα του Κόντε κατάφερε να πάρει τη φιλική νίκη με 1-0 στη Γένοβα.

Οι Ιταλοί που παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους, είχαν κάποιες καλές στιγμές για να πάρουν προβάδισμα στο πρώτο μέρος, όμως η μεγάλη στιγμή άνηκε στην Αλβανία η οποία είχε δοκάρι με τον Τσικαλέσι στο 38’.

Τελικώς η «σκουάντρα ατζούρα» κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης με τον Οκάκα, ο οποίος στο ντεμπούτο του, σκόραρε στο γήπεδο που αγωνίζεται με τη φανέλα της Σαμπντόρια, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 στο 82ο λεπτό.

Σχεδόν σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο Λίλα του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 90’ από τον Ράμα.

Ιταλία: Σιρίγκου (73’ Περίν), Μορέτι, Μπονούτσι (82’ Ατσέρμπι), Ντε Σιλβέστρι, Αντονέλι, Ακουϊλάνι, Τσέρτσι (77’ Γκαμπιαντίνι), Παρόλο, Μπερτολάτσι (70’ Μποναβεντούρα), Τζιοβίνκο (65’ Οκάκα), Ντέστρο (64’ Μάτρι)

Αλβανία: Μπερίσα, Μαβράι, Λίλα (90’ Ράμα), Χουσάι (74’ Αϊέτι), Τσάνα, Αγκόλι, Κουκέλι (67’ Ρόσι) Αμπράσι (71’ Σάλα), Λενιάνι (86’ Μπαλάι), Τσικαλέσι (78’ Σαλίχι), Μεμουσάι



Ήττα η Ουγγαρία, νίκη για Ρουμανία με ασίστ του Ρατς


Σε άλλα φιλικά παιχνίδια, η προσεχής αντίπαλος της Ελλάδας, Ουγγαρία ηττήθηκε με 2-1 από τη Ρωσία στη Βουδαπέστη, ενώ η Ρουμανία κέρδισε με 2-0 τη Δανία, με τον Ρατς να παίζει σε όλο το ματς και να δίνει την ασίστ στο δεύτερο γκολ.

Με γκολ του Ράμος, η Κολομβία κέρδισε με 1-0 την Σλοβενία στη Λιουμπλιάνα, ενώ η Σλοβακία επικράτησε με 2-1 της Φινλανδίας, με τον Μακ να παίζει βασικός αλλά να αποχωρεί τραυματίας στο 26’ (ο ίδιος σε επικοινωνία του με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ τόνισε πως βγήκε προληπτικά γιατί ένιωσε βαρύ το πόδι του).

Μεγάλη νίκη της Ιρλανδίας με 4-1 επί των ΗΠΑ στο Δουβλίνο, ενώ ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι της Πολωνίας με την Ελβετία, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 87’.










Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.