Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συμπληρώθηκε το «πάζλ» του Κόπα Άφρικα, εκτός η κάτοχος Νιγηρία και η Αίγυπτος (video)

Συμπληρώθηκε το «πάζλ» του Κόπα Άφρικα, εκτός η κάτοχος Νιγηρία και η Αίγυπτος (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/11/2014 23:11
Συμπληρώθηκε το «πάζλ» του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής που θα γίνει στην Ισημερινή Γουινέα, με την κάτοχο του τροπαίου Νιγηρία να μένει εκτός, όπως και η πολυνίκης του θεσμού, Αίγυπτος.

Ολοκληρώθηκαν τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (ή Κόπα Άφρικα όπως συνηθίζεται) που θα διεξαχθεί στην Ισημερινή Γουινέα τον Ιανουάριο του 2015, με έξι ομάδες να παίρνουν το εισιτήριο για τα τελικά του θεσμού.

Συγκεκριμένα, το Κονγκό, η Ακτή Ελεφαντοστού, η Γκάνα, η Γουινέα, το Μάλι και η Λ.Δ του Κονγκό «σφράγισαν» την πρόκριση. Ήδη είχαν κλείσει θέση η διοργανώτρια Ισημερινή Γουινέα και οι Αλγερία, Πράσινο Ακρωτήρι, Μπουρκίνα Φάσο, Καμερούν, Γκαμπόν, Σενεγάλη, Ν. Αφρική, Τυνησία και Ζάμπια.

Αξίζει να σημειωθεί πως το παρών δεν θα δώσει η κάτοχος του τίτλου, Νιγηρία η οποία ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της απέναντι στην αδιάφορη Ν. Αφρική, επιτρέποντας στο Κονγκό να πάρει την πρόκριση ως δεύτερο στον όμιλο.

Συμπληρώθηκε το «πάζλ» του Κόπα Άφρικα, εκτός η κάτοχος Νιγηρία και η Αίγυπτος (video)
Εκτός έμεινε και η πολυνίκης του θεσμού, Αίγυπτος η οποία ήθελε μόνο νίκη κόντρα στη Τυνησία για να προκριθεί ως καλύτερη 3η, ωστόσο παρότι προηγήθηκε με γκολ του Σαλάχ, οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με 2-1 και άφησαν εκτός τους «φαραώ».

Στα αξιοσημείωτα το φινάλε του παιχνιδιού της Ακτής Ελεφαντοστού με το Καμερούν(0-0), όπου οι δύο ομάδες σταμάτησαν να παίζουν ποδόσφαιρο μιας και το αποτέλεσμα έδινε και στις δύο το εισιτήριο για τα τελικά του θεσμού. Παρόλα αυτά την πρόκριση πήρε και η 3η του ομίλου, Λ.Δ του Κονγκό ως καλύτερη τρίτη των προκριματικών.

Μάλιστα μετά τη λήξη, οι Ιβοριανοί φίλαθλοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να αποθεώσουν την ομάδα τους για την πρόκριση ωστόσο κάποιοι προσπάθησαν να αγκαλιάσουν τους παίκτες με αποτέλεσμα να παρέμβει η αστυνομία και να πέσει… πολύ ξύλο (δεύτερη φωτογραφία)!

Το φινάλε… παρωδία του Ακτή Ελεφαντοστού – Καμερούν:




Τα όσα έγιναν μετά το σφύριγμα της λήξης:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.