Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επέστρεψε στις νίκες με Βαράν η Γαλλία (video)

Επέστρεψε στις νίκες με Βαράν η Γαλλία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/11/2014 00:44
Με τον Ραφαέλ Βαράν να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την Εθνική Γαλλίας, οι «τρικολόρ» κέρδισαν με 1-0 τη Σουηδία στο «Βελοντρόμ». Έπαιξε για ένα ημίχρονο ο Ντουρμάζ, έχασε πέναλτι ο Μπενζεμά.

Λίγες ημέρες μετά την ισοπαλία της κόντρα στην Αλβανία (1-1), η Γαλλία επέστρεψε στις επιτυχίες, καθώς κέρδισε με 1-0 την Σουηδία σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο «Βελοντρόμ».

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές (ο Ντουρμάζ του Ολυμπιακού μπήκε στο 46’), με την Γαλλία να είχε τις πιο κλασικές ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία των Σουηδών μέχρι το 84’, με τον Βαράν να νικάει με κεφαλιά τον Ίσακσον, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την Εθνική ομάδας της χώρας του.

Δύο λεπτά μετά ο Μπενζεμά έχασε πέναλτι, με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε του αγώνα και τη Γαλλία να επιστρέφει έτσι στις νίκες.

Γαλλία): Μανταντά, Σανιά, Βαράν, Μανγκαλά, Κιρζαβά (78' Ντιν), Γκιλαβογκί, Πογκμπά, Βαλμπουενά (68' Λακαζέτ), Παγέ (61' Σισοκό), Γκριεζμάν, Ζινιάκ (68' Μπενζεμά).

Σουηδία: Ίσακσον, Κραφτ, Γκράνκβιστ (46' Ντουρμάζ), Γιάνσον, Μπένγκτσον (46' Όλσον), Λάρσον, Σέλστρεμ (46' Φόρσμπεργκ), Κατσανίκλιτς (86' Φόρσμπεργκ), Ζενγκίν (67' Χργκότα), Μπαουί, Τελίν.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.