Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πήρε το ντέρμπι με Ρούνεϊ η Αγγλία (video)

Πήρε το ντέρμπι με Ρούνεϊ η Αγγλία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/11/2014 00:35
Η Αγγλία ήταν η νικήτρια στο βρετανικό ντέρμπι φιλικού χαρακτήρα με τη Σκοτία, καθώς με πρωταγωνιστή τον Ρούνεϊ που πέτυχε δύο γκολ, τα «τρία λιοντάρια» πήραν τη νίκη με 3-1 στο «Σέλτικ Παρκ» και απέδειξαν πως είναι τα αφεντικά στο Νησί.

Συνεχίζει να αγνοεί την ήττα στην Σκοτία από το 1985 η Αγγλία, η οποία κέρδισε τους γείτονες με 3-1 στο «Σέλτικ Παρκ» και έκλεισε με νίκη τις υποχρεώσεις της για το 2014.

Μετά από εξαιρετική μπαλιά του Γουίλσιρ στο 32’, ο Τσάμπερλειν «έγραψε» το 1-0 για τους Άγγλους που ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, και στο 47’ ο Ρούνεϊ πήρε τη… σκυτάλη για το 2-0 των «τριών λιονταριών».

Η ομάδα του Χότζον είχε ευκαιρίες για 3ο γκολ, όμως στο 83’ ο Ρόμπερτσον κατάφερε να μειώσει για τους Σκοτσέζους. Ωστόσο δύο λεπτά μετά ο Ρούνεϊ με δεύτερο προσωπικό γκολ «σφράγισε» τη φιλική νίκη για τους Άγγλους, με τον επιθετικό της Γιουνάιτεντ να θέλει ακόμα τρία γκολ για να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον με τα περισσότερα γκολ στην Εθνική Αγγλίας(49).

Σκοτία: Μάρσαλ (46' Γκόρντον), Γουιτάκερ, Ρ. Μάρτιν, Χάνλεϊ (67' Μέι), Ρόμπερτσον, Μαλόνεϊ (81' Ράσελ), Μάλγκρου, Μπράουν (46' Φλέτσερ), Άνια (61' Μπάναν), Νέισμιθ, K. Μάρτιν (46' Μόρισον).

Αγγλία: Φόρστερ, Κλάιν, Κέιχιλ (46' Τζαγκιέλκα), Σμόλινγκ, Σο (66' Γκιμπς), Γουίλσιρ (87' Μπάρκλεϊ), Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (80' Λάμπερτ), Μίλνερ, Ντάουνινγκ (46' Λαλάνα), Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ (67' Στέρλινγκ).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.