Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φαν Χαάλ: «Σε Γερμανό παίκτη η Χρυσή Μπάλα»

Φαν Χαάλ: «Σε Γερμανό παίκτη η Χρυσή Μπάλα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/11/2014 22:21
Την άποψη του ότι το βραβείο της φετινής «Χρυσής Μπάλας» πρέπει να απονεμηθεί σε Γερμανό παίκτη και όχι στον Κριστιάνο Ρονάλντο ή τον Λιονέλ Μέσι εξέφρασε ο Λουίς Φαν Χαάλ.

Από το 2008 και μετά, Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι έχουν… σαρώσει τα βραβεία της «Χρυσής Μπάλας», με τον Πορτογάλο να μετράει δύο κατακτήσεις (2008, 2013) και τον Αργεντινό τέσσερις (2009, 2010, 2011, 2012).

Ο τεχνικός της Μαν. Γιουνάιτεντ Λουίς Φαν Χαάλ κλήθηκε να σχολιάσει στο επίσημο κανάλι της ομάδας για το ποιος πιστεύει ότι θα κερδίσει τη «Χρυσή Μπάλα», με τον Ολλανδό να εκτιμά πως ένας εκ των Ρονάλντο, Μέσι θα είναι ο νικητής, ωστόσο εξέφρασε την άποψη πως το βραβείο αξίζει να κερδίσει Γερμανός παίκτης μετά τον θρίαμβο της «νασιοναλμανσαφτ» στο Μουντιάλ της Βραζιλίας:

«Συνήθως, το βραβείο κερδίζουν οι πιο διάσημοι. Πιστεύω ότι ο Ρονάλντο ή ο Μέσι θα κερδίσει, όμως ελπίζω να είναι Γερμανός παίκτης γιατί το αξίζει. Το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κερδίσεις στο ποδόσφαιρο είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο. Επίσης το επίπεδο της Μπουντεσλίγκα είναι πολύ υψηλό, επομένως πιστεύω ότι πρέπει να κερδίσει Γερμανός παίκτης».

Να σημειωθεί πως Κρόος, Λαμ, Μίλερ, Νόιερ, Σβάινστάιγκερ και Γκέτσε είναι οι Γερμανοί παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην 23αδα των υποψηφίων της FIFA για το βραβείο.

Την 1η Δεκεμβρίου η FIFA θα ανακοινώσει τους τελικούς τρεις υποψήφιους, με τον τελικό νικητή να ανακοινώνεται επίσημα στις 12 Ιανουαρίου 2015 κατά τη διάρκεια γκαλά στη Ζυρίχη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.