4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φινλανδία - Βέλγιο

21/6/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 129
0 - 2
Τελείωσε

Προϊστορία

21/6/2021 ΦινλανδίαΒέλγιο 0 - 2
1/6/2016 ΒέλγιοΦινλανδία 1 - 1
9/2/2011 ΒέλγιοΦινλανδία 1 - 1
11/8/2010 ΦινλανδίαΒέλγιο 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 234,957 4.7%
X
€ 377,886 7.5%
2
€ 4,436,193 87.9%
Over
€ 157,445 36.4%
Under
€ 275,200 63.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

236 ψήφοι:

Ειδήσεις

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Gazprom Arena
  • Χωρητικότητα: 66881
  • Θεατές: 18545
Ένα βαθμό για την πρωτιά θέλει το Βέλγιο

Ένα βαθμό για την πρωτιά θέλει το Βέλγιο

Το Βέλγιο που έχει κάνει το 2x2 στον όμιλο και θέλει ένα βαθμό για την πρωτιά, υποδέχεται την Φινλανδία, η οποία ενδεχομένως θα χρειαστεί να βγάλει κομπιουτεράκι για τα σενάρια πρόκρισης.

* Αγία Πετρούπολη (Ρωσία), παρουσία 34.000 θεατών.

* Τελευταία αγωνιστική. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι των έξι γκρουπ.

* Το Βέλγιο έχει προκριθεί. Θέλει απλά ένα βαθμό για να βγει πρώτο, αν χάσει θα τερματίσει στην δεύτερη θέση, ενώ για να βγει τρίτο θα πρέπει να ηττηθεί με 6+ γκολ.

* Η Φινλανδία με νίκη περνάει ως πρώτη. Με ισοπαλία περνάει ως δεύτερη εφόσον χάσει η Ρωσία από την Δανία, ενώ με ισοπαλία και στα δύο ματς του ομίλου, μένει τρίτη και προσπερνάει την Ελβετία στην κατάταξη των τρίτων (περνούν οι 4 τρίτοι από τους 6 ομίλους). Με ήττα από το Βέλγιο, θα τερματίσει τρίτη αρκεί να μην κερδίσει η Δανία τη Ρωσία. Αν οι Δανοί κερδίσουν τους Ρώσους, τότε θα παίξει ρόλο η διαφορά τερμάτων αφού θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία στους 3 βαθμούς.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Δεν κατάφερε να χτίσει πάνω στη νίκη της πρεμιέρας επί της Δανίας, γνωρίζοντα την ήττα με 1-0 από την Ρωσία. Βρήκε δίχτυα μόλις στο 4’ αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οριακό οφσάιντ και στη συνέχεια περιορίστηκε σε δεύτερο ρόλο. Δέχτηκε το γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, στην επανάληψη κέρδισε μέτρα και έψαξε την ισοφάριση, έχοντας 1-2 καλές στιγμές με Πούκι και Αραγιούρι, αλλά άφηνε μεγάλα κενά στα μετόπισθεν και η Ρωσία σπατάλησε μεγάλες ευκαιρίες για να «κλειδώσει» το ματς.

Στην πρεμιέρα εκμεταλλεύτηκε το σοκ των Δανών από την κατάρρευση του Έρικσεν και πήρε τη νίκη με μια μία φάση. Απέναντι στην Ρωσία εμφάνισε βελτιωμένο πρόσωπο αλλά αυτή τη φορά δεν έφτανε για να πάρει κάτι από το ματς. Ισοβαθμεί πλέον με την Ρωσία στην 2η θέση του ομίλου με 3 βαθμούς, όντας στο -3 από το πρωτοπόρο Βέλγιο και στο +3 από την 4η Δανία που δεν έχει βαθμό. Με νίκη στο σημερινό περνάει σίγουρα ως πρώτη, με ισοπαλία περνάει ως δεύτερη αν χάσει η Ρωσία από την Δανία, ενώ με ισοπαλία και στα δύο ματς του ομίλου, μένει τρίτη και αφήνει πίσω της την Ελβετία στην κατάταξη των τρίτων. Αν χάσει, θα τερματίσει 3η αρκεί να μην κερδίσει η Δανία τη Ρωσία. Σε περίπτωση νίκης των Δανών και δικής της ήττας, διατηρεί ελπίδες πρόκρισης, εκεί όμως θα παίξει ρόλο η διαφορά τερμάτων, αφού και οι τρεις ομάδες θα ισοβαθμούν στους τρεις πόντους. Το θέμα είναι πως με 3 βαθμούς, θα είναι πιο δύσκολο να προκριθεί ως καλύτερη 3η.

Εν όψει του σημερινού, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κανέρβα δήλωσε: «Ανυπομονούμε για το πιθανότατα πιο σημαντικό παιχνίδι στην ιστορία του φινλανδικού ποδοσφαίρου. Το όνειρο είναι στα χέρια μας και κάνουμε τα πάντα για να το πραγματοποιήσουμε. Είναι φανταστικό ότι βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο και όλα κρίνονται από τα χέρια μας. Μπορούμε ακόμα και να τερματίσουμε πρώτοι».

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς προβλήματα.

Πιθανή Ενδεκάδα: Χράντετσκι – Τόιβιο, Αραγιουουρι, Ο' Σόνεσι - Ράιταλα, Λοντ, Σπαρβ, Καμαρά, Ούρουνεν – Πούκι, Πόχγιανπαλο

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Λούκας Χράντετσκι (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Γιέσε Γιόρονεν (Μπρέσια), Άνσι Γιάακολα (Μπρίστολ Ρόβερς)

Αμυντικοί:Λέο Βάισανεν (Έλσφσμποργκ), Σαούλι Βάισανεν (Κιέβο Βερόνα), Πάουλους Άραγιουουρι (Πάφος), Ντάνιελ Ο' Σόνεσι (Ελσίνκι), Ρόμπερτ Ιβάνοφ (Βάρτα Πόζναν), Γέρε Ούρουνεν (Γκενκ), Νίκο Χάμαλαϊνεν (ΚΠΡ), Νικολαι Άλχο (ΜΤΚ Βουδαπέστης), Ράιταλα (Μινεσότα), Γιόονα Τόιβιο (Χάκεν).

Μέσοι: Γκλεν Καμαρά (Ρέιντζερς),Γιόνι Κάουκο (Έσμπιεργκ), Όνι Βαλακάρι (Πάφος), Ράσμπους Σούλερ (Τζουργκάρντεν), Τόμας Λαμ (Τσβόλε), Τιμ Σπαρβ (AEΛ), Ρόμπερτ Τέιλορ (Μπραν), Ρόμπιν Λουντ (Μινεσότα), Φρέντρικ Γένσεν (Άουγκσμπουργκ).

Επιθετικοί: Τέεμου Πούκι (Νόριτς), Γιόελ Πογιάνπαλο (Ουνιόν Βερολίνου), Λάσι Λάπαλαϊνεν (Μόντρεαλ), Μάρκους Φορς (Μπρέντφορντ).

ΒΕΛΓΙΟ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντε Μπρόινε (γκολ και ασίστ) κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Δανία στην Κοπεγχάγη και έκανε το 2x2 στον όμιλο. Βρέθηκε πίσω μόλις στο 2’ από τραγικό λάθος του Ντεναγιέρ και συνέχιζε να προβληματίζει έντονα με την ανασταλτική της λειτουργία, κινδυνεύοντας σε ορισμένες περιπτώσεις με δεύτερο τέρμα. Η είσοδος του σταρ Ντε Μπρόινε στην επανάληψη έκανε τη διαφορά, με τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι να δίνει πάρε-βάλε στον Τ. Αζάρ για το 1-1 στο 55’ προτού ο ίδιος ολοκληρώσει την ανατροπή στο 70’ με όμορφο σουτ (είχε προηγηθεί εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας από τους Βέλγους). Στη συνέχεια πάντως οι «κόκκινοι διάβολοι» πέρασαν δύσκολες στιγμές, με την Δανία να είχε δοκάρι κι άλλες δύο καλές στιγμές για να φέρει το σκορ στα ίσα.

Έστω και δύσκολα, έκανε το 2x2 στον όμιλο μετά την «σβηστή» τριάρα κόντρα στην Ρωσία (3-0) και εξασφάλισε την πρόκριση για τους «16». Με νίκη ή ισοπαλία στο σημερινό θα τερματίσει πρώτο, αν χάσει θα βγει δεύτερο, ενώ για να μείνει τρίτο θα πρέπει να χάσει με 6+ γκολ! Στα Μέσα του Βελγίου έχει γίνει αρκετή κουβέντα για το αν βολεύει περισσότερο να τερματίσει στην 2η θέση ώστε να έχει πιο εύκολο έργο στα νοκ-άουτ. Κι αυτό διότι αν βγει δεύτερο θα παίξει στους «16» με την Ουαλία στο γειτονικό Άμστερνταμ ενώ στα προημιτελικά αναμένεται να παίξει με την Ολλανδία στο Μπακού. Αν όμως βγει πρώτο ενδέχεται να παίξει στους «16» με την 3η του «ομίλου του θανάτου» (πιθανότατα η κάτοχος Πορτογαλία), στους «8» ενδεχομένως με την εξαιρετική Ιταλία και στους «4» είναι πιθανό να παίξει με την Γαλλία. Μόνο βατό δρόμο δεν το λες…

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ρομπέρτο Μαρτίνεθ φρόντισε να διαψεύσει τα σενάρια περί επιλογής αντιπάλων: «Μας δίνει πρεστίζ να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο και αυτό θα προσπαθήσουμε. Σίγουρα η επόμενη φάση μπορεί να είναι ευκολότερη αν δεν τερματίσουμε πρώτοι, αλλά στο ποδόσφαιρο πάντα ενδέχεται να υπάρχουν εκπλήξεις. Στο Μουντιάλ περάσαμε πιο δύσκολες στιγμές κόντρα στην Ιαπωνία παρά από την Βραζιλία. Δεν μπορείς να υπολογίζεις τέτοια πράγματα, απλά πρέπει να παίζεις πάντα για τη νίκη».

Αγωνιστικά Νέα: Ο Μαρτίνεθ προανήγγειλε ορισμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, καθώς όπως τόνισε πρέπει να δώσει ανάσες σε ορισμένους παίκτες αλλά και να δώσει λεπτά συμμετοχής στο τουρνουά σε περισσότερους παίκτες της αποστολής. Βασικοί αναμένεται να παίξουν πάντως οι κομβικοί Ντε Μπρόινε, Βίτσελ και Ε. Αζάρ που επέστρεψαν από τραυματισμούς και θα χρειαστεί να πάρουν περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού τέθηκε ο χαφ Τ. Αζάρ (Ντόρτμουντ), εκτός από το υπόλοιπο τουρνουά θα μείνει ο μπακ-χαφ Καστάν (Λέστερ) που τραυματίστηκε στην πρεμιέρα με την Ρωσία.

Πιθανή Ενδεκάδα: Κουρτουά – Αλντεβάιρελντ, Βερμάελεν, Βερτόνγκεν – Μενιέ, Ντεντόνκερ, Βίτσελ, Καράσκο – Ντε Μπρόινε, Λουκάκου, Ε. Αζάρ

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Τιμπό Κουρτουά (Ρεάλ Μαδρίτης), Σιμόν Μινιολέ (Μπριζ), Ματς Σελς (Στρασμπούρ)

Αμυντικοί: Τόνι Αλντερβάιρελντ (Τότεναμ), Ντέντρικ Μπογιάτα (Χέρτα), Τζέισον Ντεναγιέρ (Λιόν), Τόμας Βερμάελεν (Βίσελ Κόμπε), Γιαν Βερτόνγκεν (Μπενφίκα), Τομάς Μενιέ (Ντόρτμουντ)

Μέσοι: Γιανίκ Καράσκο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Νασέρ Τσαντλί (Μπασακσεχίρ), Τοργκάν Αζάρ (Ντόρτμουντ), Κέβιν Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι), Λεάντερ Ντεντόνκερ (Γουλβς), Ντένις Πράετ (Λέστερ), Γιούρι Τίλεμανς (Λέστερ), Χανς Βανάκεν (Μπριζ), Άξελ Βίτσελ (Ντόρτμουντ)

Επιθετικοί: Τζέρεμι Ντοκού (Ρεν), Εντέν Αζάρ (Ρεάλ Μαδρίτης), Ντρις Μέρτενς (Νάπολι), Λεάντρο Τροσάρντ (Μπράιτον), Μίτσι Μπατσουαγί (Κρίσταλ Πάλας), Κριστιάν Μπεντέκε (Κρίσταλ Πάλας), Ρομέλου Λουκάκου (Ίντερ)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Βέλγιο έστω και δύσκολα έκανε το 2x2 στον όμιλο και θέλει ένα βαθμό στο σημερινό για να εξασφαλίσει την πρωτιά. Έχει γίνει κουβέντα το γεγονός πως η δεύτερη θέση του ομίλου προσφέρει πιο βατό μονοπάτι στα νοκ-άουτ, ωστόσο ο Μαρτίνεθ ξεκαθάρισε πως στοχεύει στη νίκη και το 3x3. Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Φινλανδία άλλωστε δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις της στο τουρνουά, αλλά ο άσος βρίσκεται πολύ χαμηλά για να αποτελέσει επιλογή, ειδικά από τη στιγμή που αποτελεί ερωτηματικό πόσο θα το κυνηγήσουν οι Βέλγοι. Αμυντικά θα παίξουν οι Φινλανδοί με στόχο να πάρουν κάτι από το παιχνίδι, αφού ο βαθμός τους εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση. Δύσκολα θα αντέξουν πάντως από τους ανώτερους Βέλγους, που θα έχουν βασικούς τους αστέρες –αν και ανέτοιμους ακόμα- Ντε Μπρόινε, Αζάρ και Βίτσελ ώστε να πάρουν λεπτά συμμετοχής εν όψει τω νοκ-άουτ. Σε υψηλές τιμές το όβερ και μπορεί να αποτελέσει επιλογή, αφού η ομάδα του Μαρτίνεθ μπορεί να κυνηγήσει μια πειστική νίκη μετά την προβληματική εικόνα που έδειξε απέναντι στους Δανούς. Παράλληλα, δεν θα αποκλείαμε και οι Φινλανδοί να συνεισφέρουν στο σκορ αν λάβουμε υπόψη την κακή ανασταλτική λειτουργία των Βέλγων στο ματς της Κοπεγχάγης.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Φινλανδία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.80 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Φινλανδία δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.03 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Φινλανδία έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.33 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Βέλγιο νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.33 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Βέλγιο νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 1.80 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Euro: 2ος όμιλος
  1 Βέλγιο 3 9 3 0 0 7:1
  3 Φινλανδία 3 3 1 0 2 1:3
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο getsis με το υψηλότερο yield +0.45% έπαιξε: Over
  • » Ο 9Iceberg11, με το υψηλότερο yield +12.94% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 4-6 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες