6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουγγαρία - Τουρκία

18/11/2020 21:45
2 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1280 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ουγγαρία - Τουρκία στις 22/3/2024

Προϊστορία

22/3/2024 ΟυγγαρίαΤουρκία 1 - 0
18/11/2020 ΟυγγαρίαΤουρκία 2 - 0
3/9/2020 ΤουρκίαΟυγγαρία 0 - 1
26/3/2013 ΤουρκίαΟυγγαρία 1 - 1
16/10/2012 ΟυγγαρίαΤουρκία 3 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 19,989 12.0%
X
€ 36,894 22.1%
2
€ 109,794 65.9%
Over
€ 8,268 63.0%
Under
€ 4,864 37.0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

128 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Puskas Arena
  • Χωρητικότητα: 67215
Ροντέο τα παιχνίδια των Τούρκων

Ροντέο τα παιχνίδια των Τούρκων

Ουγγαρία και Τουρκία αναμετρούνται στην Βουδαπέστη, με τις δύο ομάδες να κυνηγούν την πρωτιά στον όμιλο κι ως εκ τούτου την άνοδο στην League A.

* Η Ουγγαρία θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Ρωσία για να τερματίσει πρώτη. Η Τουρκία χρειάζεται νίκη και μη νίκη της Ρωσίας για να τερματίσει πρώτη.

* Κεκλεισμένων των θυρών

ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Λίγες μέρες μετά την πρόκριση στην τελική φάση του Euro, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ουγγαρία στην Βουδαπέστη. Παρατάχθηκε με ορισμένες σημαντικές απουσίες και βρέθηκε πίσω στο 17’ μετά από αντεπίθεση. Έβγαλε αντίδραση, πιέζοντας για την ισοφάριση και τα κατάφερε στο 39’ με τον Κάλμαρ. Δεν ήταν ανάλογη η εμφάνιση της στο δεύτερο μέρος, όπου δεν απείλησε, ενώ αντίθετα κινδύνεψε σε δύο περιπτώσεις με ένα δεύτερο τέρμα.

Στο 2-2-1 το ρεκόρ της στο Nations League, παραμένει στο κόλπο για την πρωτιά, ισοβαθμώντας με την Ρωσία στην κορυφή του ομίλου. Για να εξασφαλίσει την άνοδο θέλει νίκη και ταυτόχρονα μη νίκη της Ρωσίας. Προφανώς δεν θα υπάρξει απογοήτευση σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, αφού ο μεγάλος της στόχος ήταν η πρόκριση στην τελική φάση του Euro. Ωστόσο σίγουρα η δυνατότητα παρουσίας στην League A… δελεάζει.

Παραμένει σε καραντίνα ο τεχνικός της, Ρόσι, ο οποίος εν όψει του σημερινού δήλωσε: «Κόντρα στην Σερβία τα πήγαμε καλά στο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο χάσαμε αρκετό από το μομέντουμ. Συνολικά η εμφάνιση μας ήταν οκ. Ας μην ξεχνάμε ότι η λίστα των απουσιών μεγάλωσε ακόμα περισσότερο αλλά έχω πολλή εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά, νομίζω ότι έχουν αρκετή αυτοπεποίθηση. Η Τουρκία είναι μια δυνατή Εθνική ομάδα που απαρτίζεται από εξαιρετικούς παίκτες σε ατομικό επίπεδο. Θέλουμε τη νίκη. Αν θα ζητούσα ένα πράγμα από τους παίκτες θα ήταν να διατηρήσουν το επίπεδο του παιχνιδιού τους και την πίεση για 90 λεπτά. Αυτό δεν θα είναι εύκολο να το πετύχουμε διότι είναι το 3ο παιχνίδι σε έξι ημέρες και θα υπάρξει σωματική κούραση στους παίκτες. Πρέπει να διαχειριστούμε καλά την ενέργεια μας, να μην τη χρησιμοποιήσουμε όλη στο ξεκίνημα». Στον πάγκο για το σημερινό θα βρεθεί ο προπονητής της Under 21, Γκέρα.

Αγωνιστικά Νέα: Προέκυψε νέα σημαντική απουσία, αφού ο 20χρονος αστέρας της, ο επιθετικός μέσος Ζομποσλάι (Σάλτσμπουργκ) επέστρεψε στην Αυστρία λόγω των αυστηρότερων περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό και δεν υπολογίζεται για το σημερινό. Εκτός και ο μπακ-χαφ Λόβρενσικς (Φερεντσβάρος), ενώ έχουν αποχωρήσει ο κάπτεν/εξτρέμ Σάλαι (Φράιμπουργκ), ο βασικός γκολκίπερ Γκουλάτσι (Λειψία) και ο βασικός στόπερ Όρμπαν (Λειψία). Εξέτισε κι επιστρέφει ο βασικός μπακ Φιόλα (Φέχερβαρ).

Η αποστολή της Ουγγαρίας:

Τερματοφύλακες: Ντίμπους (Φερεντσβάρος), Χέγκεντους (Πάκσι)

Αμυντικοί: Μπέσε (Λέουβεν), Μπότκα (Φερεντσβάρος), Χάνγκια (Φέχερβαρ), Κεσκές (Λουγκάνο), Λανγκ (Ομόνοια), Λοβρέντσις (Φερεντσβάρος), Νέγκό (Φέχερβαρ)

Μέσοι: Σέρι (Μεζόκοβεσντ), Χόλεντερ (Παρτίζαν), Καλμάρ (Ντουνάισκα), Ναγκί (Μπρίστολ Σίτι), Σέφερ (Ντουνάισκα), Σίγκερ (Φερεντσβάρος)

Επιθετικοί: Γκιουρσό (Χάιντουκ), Κόνιβες (Ζαλεγκέρζεγκι), Νίκολικς (Φέχερβαρ), Ρόλαντ Σαλάι (Φράιμπουργκ), Βάργκα (Κασίμπασα)

ΤΟΥΡΚΙΑ

Κέρδισε με 3-2 την Ρωσία στην έδρα της και μπήκε στο κόλπο για την πρόκριση στην League A. Βρέθηκε πίσω στο 8’ σε φάση που ξεκίνησε από λάθος στην άμυνα, ωστόσο στο 24’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και έφερε… τούμπα το ματς μέσα σε λίγα λεπτά με τους Κάραμαν (26’) και Ουντέρ (32’). Στο 52’ έκανε το 3-1 με πέναλτι (ανύπαρκτο) του Τοσούν, όμως στη συνέχεια δεν ήταν απειλητική και λίγο έλλειψε να ισοφαριστεί. Στο 57’ δέχτηκε τη μείωση του σκορ και στο 75’ χρειάστηκε επέμβαση του γκολκίπερ της για να αποφύγει το 3-3.

Ήταν η πρώτη της νίκη στο φετινό Nations League και πρώτη μετά από σχεδόν ένα χρόνο, αφού έκτοτε έτρεχε σερί 6 αγώνων χωρίς τρίποντο (0-5-1). Μετά από αυτήν την εξέλιξη έχει ελπίδες για την πρώτη θέση, αφού βρίσκεται στο -2 από Ουγγαρία και Ρωσία. Για να τα καταφέρει θέλει δική της νίκη και ταυτόχρονα μη νίκη των Ρώσων. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να τερματίσει τελευταία και να υποβιβαστεί στην League C, κάτι που θα συμβεί αν ηττηθεί και η Σερβία κερδίσει την Ρωσία.

Πανευτυχής ο τεχνικός της, Γκιουνές μετά τη νίκη επί της Ρωσίας. Ο ίδιος μίλησε στους παίκτες στα αποδυτήρια λέγοντας τα εξής: «Παίξατε καλά, μου άρεσε η μάχη που δώσατε. Κάναμε βέβαια κάποια λάθη. Σας συγχαίρω. Τώρα έχουμε μπροστά μας την Ουγγαρία. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς». Μάλιστα οι παίκτες υποσχέθηκαν στον προπονητή τους πως θα πάρουν τη νίκη.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο εξτρέμ Ουντέρ (Λέστερ), εκτός οι στόπερ Σονγιουτσού (Λέστερ), Σετίν (Βερόνα), οι μέσοι Καράκα (Αλάνιασπορ), Κοκτσού (Φέγενορντ), Ομούρ (Τραμπζονσπόρ) και Γιαντάς (Φερνάμπχτσε) και ο φορ Ουνάλ (Χετάφε).

Η αποστολή της Τουρκίας:

Τερματοφύλακες: Γκιονούκ (Μπασακσεχίρ), Μπαγιντίρ (Φενερμπάχτσε), Τσακίρ (Τραμπζονσπόρ)

Αμυντικοί: Τσελίκ (Λιλ), Μουλδούρ (Σασουόλο), Σανγκαρέ (Φενέρμπαχτσε), Σογιουντσού (Λέστερ), Ντεμιράλ (Γιουβέντους), (Μεράς (Χάβρη), Καλντιρίμ (Μπασακσεχίρ), Αϊχάν (Σασσουόλο), Ερκίν (Φενερμπαχτσέ), Καμπάκ (Σάλκε) Τσετίν (Βερόνα)

Μέσοι: Ουντέρ (Λέστερ), Τοκόζ (Μπεσίκτας), Τσαλχάνογλου (Μίλαν), Καχβετσί (Μπασακσεχίρ), Τεκντεμίρ (Μπασακσεχίρ), Γιοκουσλού (Θέλτα), Κοκτσού (Φέγενορντ), Τουφάν (Φενέρμπαχτσε), Γιαζιτσί (Λιλ), Ομούρ (Τραμπζονσπόρ), Κιλίντς (Γαλατάσαραϊ) , Οζκάν (Μπασακσεχίρ), Καρατσά (Αλάνιασμπορ)

Επιθετικοί: Τοσούν (Έβερτον) Γιλμάζ (Λιλ), Ουνάλ (Χετάφε), Καραμάν (Φορτούνα Ντίσελντορφ)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες έχουν στόχο τη νίκη στη μάχη για την πρωτιά στον όμιλο. Η Ουγγαρία έδειξε να… αδειάζει μετά την σπουδαία πρόκριση στο Euro ενώ έχει σημαντικές απουσίες, εξ ου η άνοδος στον άσο. Από την άλλη όμως η Τουρκία δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της για να πάμε με το «διπλό». Ροντέο όλα τα παιχνίδια των Τούρκων (23 γκολ έχουν σημειωθεί στα 5 τελευταία παιχνίδια τους), θα πάμε με το αμφίσκορο στο 1.78.

FACTS

  • Η ομάδα Ουγγαρία δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X
  • Η ομάδα Τουρκία έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Τουρκία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  1 Ουγγαρία 6 11 3 2 1 7:4
  4 Τουρκία 6 6 1 3 2 6:8
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο kotas, με το υψηλότερο yield +17.00% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες