1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τουρκία - Λετονία

Προϊστορία

15/10/2023 ΤουρκίαΛετονία 4 - 0
16/6/2023 ΛετονίαΤουρκία 2 - 3
11/10/2021 ΛετονίαΤουρκία 1 - 2
30/3/2021 ΤουρκίαΛετονία 3 - 3
3/9/2015 ΤουρκίαΛετονία 1 - 1
13/10/2014 ΛετονίαΤουρκία 1 - 1
28/5/2013 ΤουρκίαΛετονία 3 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 349,004 95.8%
X
€ 9,580 2.6%
2
€ 5,579 1.5%
Over
€ 23,472 79.7%
Under
€ 5,976 20.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

238 ψήφοι:

9

Σουτ στην εστία

1

10

Σουτ εκτός εστίας

6

64%

Κατοχή μπάλας

36%

1

Οφσάιντ

3

4

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

0

9

Κόρνερ

5

9

Φάουλ

13

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Konya Buyuksehir Stadyumu
  • Χωρητικότητα: 42042
  • Θεατές: 35925
«Σφραγίζει» το εισιτήριο για Γερμανία η Τουρκία

«Σφραγίζει» το εισιτήριο για Γερμανία η Τουρκία

Η Τουρκία φιλοξενεί τη Λετονία για την 8η αγωνιστική του 4ου προκριματικού ομίλου του Euro 2024. Από εκτός έδρας νίκη επί της Κροατίας προέρχονται οι γηπεδούχοι, ενώ και οι φιλοξενούμενοι αντίστοιχα επικράτησαν της Αρμενίας εντός έδρας.

* Η συνολική παράδοση είναι υπέρ της Τουρκίας με τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Ωστόσο εντός έδρας δεν έχει νικήσει ποτέ τη Λετονία, με τις τρεις αναμετρήσεις επί τουρκικού εδάφους να λήγουν με ισοπαλία.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Έκανε επαγγελματική και γεμάτη εμφάνιση, παίρνοντας σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Κροατίας εκτός έδρας στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής. Η Τουρκία ήλεγξε τον ρυθμό και «φλέρταρε» δύο φορές με το γκολ, με τον Ακτούρτογλου να χάνει μεγάλες ευκαιρίες, αλλά τελικά στο 30' ο Γιλμάζ με ψηλοκρεμαστό σουτ πέτυχε το «χρυσό» γκολ για τους φιλοξενούμενους, που πιέστηκαν πολύ αλλά χωρίς να απειληθούν ουσιαστικά στην επανάληψη, όπου χρειάστηκαν πάντως μία καίρεια επέμβαση του Τσακίρ στο 82' για να κρατήσουν τη μεγάλη νίκη.

Η Τουρκία ανέβηκε έτσι στους 13 βαθμούς, έχοντας ένα ματς περισσότερο από τους Κροάτες που ακολουθούν με 10, και έχει πλέον τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro, αφού με νίκη επί της Λετονίας κλείνει θέση για τα γήπεδα της Γερμανίας.

«Από τη Λετονία έχουμε μόνο κακές αναμνήσεις, αλλά ήρθε ή ώρα αυτό να αλλάξει και μάλιστα σε ένα ιστορικό ματς που μπορούμε να συνδυάσουμε με μία ακόμα πρόκριση σε τελική φάση Euro» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βιντσέντζο Μοντέλα, που πραγματοποίησε ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας, αφού πάει λιγότερο από έναν μήνα που αντικατέστησε τον Στέφαν Κουντζ στην τεχνική ηγεσία.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμειναν ο τερματοφύλακας Γκιουνόκ, οι στόπερ Καμπάκ, Σογιοντσού και οι επιθετικοί Ενές Ουνάλ και Ναγίρ.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπαγιντίρ (Μάντσεστερ Γ.), Αλεμντάρ (Τρουά), Οζμπίρ (Ντεμιρσπόρ), Τσακίρ (Τραμπζονσπόρ).

Αμυντικοί: Γιλμάζ (Ρέιντζερς), Καντιόγλου (Φενερμπαχτσέ), Τσελίκ (Ρόμα), Μπαρντακτσί (Γαλατασαράι), Τσενκ Οζκατσάρ (Βαλένθια), Αϊχάν (Γαλατασαράι), Ντεμιράλ (Αλ Αχλί), Μπανίγια (Τραμπζονσπόρ), Ακαϊντίν (Φενερμπαχτσέ), Ελμαλί (Τραμπζονσπόρ).

Μέσοι: Τσαλχάνογλου (Ιντερ), Γιουκσέκ (Φενερμπαχτσέ), Κοκτσού (Μπενφίκα), Κουτλού (Τζένοα), Ακμπάμπα (Ντεμιρσπόρ), Οζκάν(Ντόρτμουντ), Καχβεχτσί (Φενερμπαχτσέ).

Επιθετικοί: Γιλμάζ (Γαλατασαράι), Ακγκιούν (Λέστερ), Σαρί (Ντεμιρσπόρ), Γιλντιρίμ (Ρεν), Τοσούν (Μπεσίκτας), Γιλντίζ (Γιουβέντους), Ακτούρκογου (Γαλατασαράι).Επιτέλους νίκη για τη Λετονία που επικράτησε 2-0 της Αρμενίας εντός έδρας. Από το ξεκίνημα οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο και αφού απείλησαν στο 26' με τη μπάλα, μετά από προσπάθεια του Ικάουνιεκς, να απομακρύνεται στη γραμμή από αμυνόμενο, στο 39' άνοιξαν το σκορ με τον ίδιο παίκτη. Τα πράγματα πάντως δυσκόλεψαν όταν στο 52' έμειναν με παίκτης λιγότερο λόγω αποβολής του Ος με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά έδειαξν ψυχραιμία και στο 68' «κλείδωσαν» τη νίκη με τον Μπαλόντις και διαχειρίστηκαν το προβάδισμά τους στο υπόλοιπο της αναμέτρησης εξαιρετικά.

Μετά από πέντε σερί ήττες λοιπόν, οι Λετονοί πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο, ενώ παράλληλα διατήρησαν τις -καθαρά μαθηματικές- ελπίδες τους για πρόκριση, αφού στην πραγματικότητα πολύ δύσκολα θα αποφύγουν την τελευταία θέση στον όμιλο.

«Tη θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη και είναι πολύτιμη για την αυτοπεποίθηση των παικτών μου, που ονειρεύονται κι άλλες μεγάλες στιγμές. Η Τουρκία πάντως είναι μία διαφορετική ιστορία, αλλά ξέρουμε καλά τον τρόπο παίζει, αφού έχουμε συναντηθεί κι άλλες φορές τα τελευταία χρόνια» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Λετονίας, Νταΐνις Καζακέβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο στόπερ Ος (RFS) που αποβλήθηκε κόντρα στην Αρμενία, αλλά επιστρέφει ο μέσος και αρχηγός Τόμπερς (Γκρασχόπερς).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Όζολς (Άουντα), Πούρινς (Ρίγα), Μάτρεβικς (Ρίγα)

Αμυντικοί: Ντούμπρα (Πανεβέζις), Ίλινς (Ρίγα), Σαβαλνίεκς (RFS), Τσερνομόρντις (Ρίγα), Ος (RFS), Σορόκινς (RFS), Μπαλόντις (Βαλμιέρα)

Μέσοι: Ικαούνιεκς (RFS), Ικαούνιεκς (Γιάμπλονετς), Τσιγκάνικς (Βίντζεφ Λοτζ), Γιάουνζεμς (Σταλ Μίελετς), Έμσις (Ράουφος), Τόμπερς (Γκρασχόπερς), Σαβέλιεφς (Άουντα), Ντάσκεβιτς (Ρίγα), Τόνισεφς (Βαλμιέρα), Ζελενκόφς (RFS), Σαμοίλοφς (Τούκουμς), Βιέντιες (Μέττα), Τόνισεφς (Βαλμιέρα)

Επιθετικοί: Ουλντρίκις (Καμπούρ), Κρόλις (Σπέτσια), Ρέζγκα (Ρίγα).

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων και αυτό αντικατοπτρίζεται πλήρως και στο σετ αποδόσεων. Η Τουρκία μπορεί να έχει κακή παράδοση και να «ζορίζεται» πάντα κόντρα στη Λετονία, ωστόσο το κίνητρο και η ευκαιρία να βρεθεί σε μία ακόμα τελική φάση Euro είναι πολύ μεγάλη για να την σπαταλήσει, ακόμα κι αν αγχωθεί λίγο. Επιλογή μου το No Goal, αφού οι Λετονοί όσο κι αν παλέψουν δεν θεωρώ πως θα καταφέρουν να απειλήσουν τους Τούρκους ουσιαστικά.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 4ος Όμιλος
  1 Τουρκία 8 17 5 2 1 14:7
  5 Λετονία 8 3 1 0 7 5:19
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο PROPHET με το υψηλότερο yield +5.22% έπαιξε: 1
  • » Ο dep, με το υψηλότερο yield +9.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες