Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λετονία - Τουρκία

16/6/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 151
2 - 3
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 315 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Τουρκία - Λετονία στις 15/10/2023

Προϊστορία

15/10/2023 ΤουρκίαΛετονία 4 - 0
16/6/2023 ΛετονίαΤουρκία 2 - 3
11/10/2021 ΛετονίαΤουρκία 1 - 2
30/3/2021 ΤουρκίαΛετονία 3 - 3
3/9/2015 ΤουρκίαΛετονία 1 - 1
13/10/2014 ΛετονίαΤουρκία 1 - 1
28/5/2013 ΤουρκίαΛετονία 3 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 7,153 7.7%
X
€ 13,247 14.2%
2
€ 72,753 78.1%
Over
€ 24,031 85.0%
Under
€ 4,246 15.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

190 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

7

3

Σουτ εκτός εστίας

8

37%

Κατοχή μπάλας

63%

1

Οφσάιντ

1

3

Κίτρινες κάρτες

2

1

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

2

4

Αλλαγές

5

13

Φάουλ

6

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Skonto Stadium
  • Χωρητικότητα: 9500
  • Θεατές: 6287
Ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος για τους φιλοξενούμενους

Ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος για τους φιλοξενούμενους

Η Λετονία φιλοξενεί την Τουρκία για την τρίτη αγωνιστική του 4ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στην Ουαλία, ενώ οι φιλοξενούμενοι επίσης έχασαν εντός έδρας από την Κροατία.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι πρώτες δύο ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την υποχρέωσε να ταξιδέψει στο Κάρντιφ προκειμένου να δοκιμαστεί από την πιο ποιοτική και σαφώς πιο ισχυρή Ουαλία. Πραγματοποίησε μία γενναία εμφάνιση η οποία όμως δεν αποδείχθηκε αρκετή για να αποφύγει την οριακή ήττα με 1-0. Το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ήταν πολύ καλό, με γρήγορο ρυθμό και τις δύο ομάδες να παίζουν επιθετικά αναζητώντας το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα. Απειλήθηκε πρώτη όμως στη συνέχεια είχε δύο καλές στιγμές. Από το ημίωρο κι έπειτα πιέστηκε έντονα και στο 41’ ο Μουρ με δυνατή κεφαλιά παραβίασε την εστία της για το 1-0. Είχε πλέον ένα ολόκληρο ημίχρονο για να αντιδράσει και να προσπαθήσει να αλλάξει τη μοίρα της. Στάθηκε εξαιρετικά στην επανάληψη κι έφτιαξε δύο καλές ευκαιρίες, χωρίς να ανησυχήσει ούτε μία φορά. Δεν έφτασε στην ισοφάριση κι έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο.

Με αυτόν τον άδοξο τρόπο η Λετονία υπέστη την πρώτη της ήττα στην προκριματική φάση του Euro 2024 που θα διεξαχθεί στη Γερμανία σε περίπου έναν χρόνο. Ρεαλιστικές ελπίδες για πρόκριση δεν είχε από την ημέρα της κλήρωσης όμως είναι αλήθεια ότι για τα δεδομένα της πάντα, άφησε ορισμένες υποσχέσεις ενόψει της συνέχειας, καθώς πάλεψε σκληρά. Οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα κι αν πάρει στους αγώνες της θα θεωρηθεί επιτυχία, καθώς παραμένει μία από τις πιο αδύναμες εθνικές ομάδες στη ζώνη της Ευρώπης.

Αγωνιστικά Νέα: Τρεις σημαντικές απουσίες. Θα λείψουν ο τερματοφύλακας Στέινμπορς (RFS), ο αμυντικός Ντούμπρα (RFS) και ο επιθετικός Ζιούζινς (RFS).

Η αποστολή Λετονίας:

Τερματοφύλακες: Όζολς (Άουντα), Πούρινς (Ρίγα), Μπεκς (Μέτα)

Αμυντικοί: Σαβάλνιεκς (RFS), Γιουρκόφσκις (Ρίγα), Τσερνομόρντις (Ρίγα), Ος (RFS), Στούγκλις (RFS), Σορόκινς (RFS), Μπαλόντις (Βαλμιέρα)

Μέσοι: Ικαούνιεκς (RFS), Ντ. Ικαούνιεκς (Γιάμπλονετς), Τσίγκανικς (Βίτζεφ Λοτζ), Γάουνζεμς (Βαλμιέρα), Εμσίς (Εγνάτια), Τόμπερς (Λέχια Γκντανσκ), Σαβέλιεφς (Άουντα), Ντάσκεβιτς (Ρίγα), Τόνισεφς (Βαλμιέρα), Μέλνικς (Άουντα), Ζελένκοφς (RFS)

Επιθετικοί: Γκουτκόφσκις (Ράκοβ Τσεστόχοβα), Ουλντρίκις (Καμπούρ), Κρόλις (Σπέτσια), Ρέγκζα (Ρίγα)

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε πολύ δύσκολο έργο στο εντός έδρας παιχνίδι του περασμένου Μαρτίου με την πανίσχυρη και φιναλίστ του τελευταίου Παγκοσμίου Κυπέλλου, Κροατία. Δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και των προσδοκιών και ηττήθηκε «καθαρά» και δίκαια (0-2). Το ξεκίνημά της στο ματς ήταν εντυπωσιακό και πίεσε αφόρητα τους αντιπάλους της δημιουργώντας τέσσερις πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο τέταρτο. Κόντρα στη ροή του αγώνα είδε τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 20’ με τον Κόβασιτς. Έπεσε κατακόρυφα η απόδοσή της και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο ίδιος παίκτης «έγραψε» το 0-2 και πλέον είχε να ανέβει ένα «βουνό». Στο δεύτερο μέρος δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση κι έφτιαξε μόνο μία καλή στιγμή, κινδυνεύοντας σοβαρά να δεχθεί κι άλλο γκολ. Τελικά δεν άλλαξε τίποτα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Η Τουρκία δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο «τρίποντο» που είχε προηγηθεί στην πρεμιέρα μέσα στην Αρμενία όμως το αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στο φαβορί του ομίλου δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση πισωγύρισμα. Η συγκομιδή των 3 βαθμών φέρνει τους γείτονες στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2024 που θα διεξαχθεί του χρόνου το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας. Φυσικά αν δεν κατορθώσουν να τσεκάρουν το εισιτήριό τους θα έχουν αποτύχει, αν και θα έχουν δεύτερη ευκαιρία μέσω αγώνων μπαράζ στο Nations League.

Αγωνιστικά Νέα: Επτά οι διαφορετικοί παίκτες σε σχέση με τους αγώνες του Μαρτίου. Πιο σημαντικά τα προβλήματα του επιθετικού Τοσούν (Μπεσίκτας) και του επίσης προωθημένου Ουνάλ (Χετάφε).

Η αποστολή της Τουρκίας:

Τερματοφύλακες: Γκινόκ (Μπεσίκτας), Τσακίρ (Τραμπζονσπόρ), Σενγκεζέρ (Μπασακσεχίρ)

Αμυντικοί: Τσελίκ (Ρόμα), Ντεμιράλ (Αταλάντα), Σογιοντσού (Λέστερ), Ελμάλι (Τραμπζονσπόρ), Καμπάκ (Χόφενχαϊμ), Ακαϊντίν (Φενέρμπαχτσε), Καντιόγλου (Φενέρμπαχτσε), Οζκατσάρ (Βαλένθια), Μπαρντακτσί (Γαλατάσαραϊ)

Μέσοι: Τσαλχάνογλου (Ίντερ), Γιούκσεκ (Φενέρμπαχτσε), Οζτσάν (Ντόρτμουντ), Κιουκτσού (Μπενφίκα), Καχβετσί (Φενέρμπαχτσε), Ουτσάν (Μπεσίκτας), Γκιουλέρ (Φενέρμπαχτσε)

Επιθετικοί: Ακτούρκογλου (Γαλατάσαραϊ), Ναγίρ (Ουμρανίγεσπορ), Μποζόκ (Τραμπζονσπόρ), Γιλμάζ (Γαλατάσαραϊ), Ουντέρ (Μαρσέιγ), Καραμάν (Σάλκε)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Συμπληρωματικό ρόλο έχει στον όμιλο η Λετονία κι αυτό είναι κάτι που το ξέρει από την αρχή. Βέβαια στην πρεμιέρα της πάλεψε σκληρά απέναντι στην Ουαλία και δεν πρόκειται να παραδοθεί καμία φορά δίχως να προσπαθήσει. Βέβαια το έργο της απέναντι στην Τουρκία είναι πολύ δύσκολο. Η τελευταία μετά την ήττα από την Κροατία εντός έδρας δεν έχει περιθώρια για «στραβοπατήματα», αν θέλει να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην τελική φάση του Euro. Αναμενόμενα χαμηλά το «διπλό», θα προτιμήσουμε το Over σε συμπαθητική απόδοση.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 4ος Όμιλος
  1 Τουρκία 8 17 5 2 1 14:7
  5 Λετονία 8 3 1 0 7 5:19
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Lion, με το υψηλότερο yield +18.47% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες