3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τουρκία - Κροατία

11/11/2020 19:45
3 - 3
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1279 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κροατία - Τουρκία στις 12/10/2023

1ο Ημίχρονο 2 - 1

  1. 23' Tosun Cenk (πέναλτι)
  2. 32' Budimir Ante
  3. 41' Turuc Deniz

2ο Ημίχρονο 3 - 3

  1. 53' Pasalic Mario
  2. 56' Brekalo Josip
  3. 58' Under Cengiz

      Προϊστορία

      12/10/2023 ΚροατίαΤουρκία 0 - 1
      28/3/2023 ΤουρκίαΚροατία 0 - 2
      11/11/2020 ΤουρκίαΚροατία 3 - 3
      5/9/2017 ΤουρκίαΚροατία 1 - 0
      5/9/2016 ΚροατίαΤουρκία 1 - 1
      12/6/2016 ΤουρκίαΚροατία 0 - 1
      15/11/2011 ΚροατίαΤουρκία 0 - 0
      11/11/2011 ΤουρκίαΚροατία 0 - 3

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 14,440 26.1%
      X
      € 18,942 34.3%
      2
      € 21,876 39.6%
      Over
      € 12,547 6.9%
      Under
      € 170,210 93.1%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τετάρτη, 19:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      55 ψήφοι:

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Vodafone Park
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 41188
      Ακολουθούν «τελικοί»

      Ακολουθούν «τελικοί»

      Η Τουρκία υποδέχεται την Κροατία στην Κωνσταντινούπολη σε φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το Nations League. Ακολουθούν πολύ σημαντικά παιχνίδια για αμφότερες τις ομάδες οι οποίες έχουν ως στόχο την παραμονή τους στην κατηγορία.

      ΤΟΥΡΚΙΑ

      Δεν έχει καταφέρει ακόμα να πανηγυρίσει νίκη στο Nations League καθώς στο παράθυρο του Οκτωβρίου έφερε δύο ισοπαλίες. Αρχικά έφυγε με τον βαθμό από την έδρα της Ρωσίας (1-1) στο παιχνίδι μάλιστα που πέτυχε και το πρώτο της γκολ στον όμιλο, ενώ στη συνέχεια υποδέχτηκε την Σερβία και παρά το γεγονός ότι έχανε με 2-0 στο 49', μπόρεσε να φέρει τουλάχιστον το παιχνίδι στα ίσια. Πρωταγωνιστής της ο ανεβασμένος φέτος Τσαλχάνογλου ο οποίος αρχικά μείωσε στο 57' και στη συνέχεια με έναν τυχερό τρόπο έδωσε την ασίστ στον Τουφάν για το 2-2 στο 76'.

      Μαθηματικές πλέον οι ελπίδες της για την πρωτιά από την στιγμή που βρίσκεται στο -5 από την Ρωσία, κανονικά θα έπρεπε να κοιτάει πως θα αποφύγει την τελευταία θέση καθώς απέχει μόλις έναν βαθμό από τους Σέρβους. Δεν έχει δείξει καλά δείγματα γραφής στον όμιλο, δεν δικαιούται κάτι παραπάνω από αυτό που έχει πετύχει μέχρι στιγμής.

      «Έχουμε δει τα λάθη μας και θα παρουσιαστούμε πιο δυνατοί στο γήπεδο και με στόχο τη νίκη. Αν δώσουμε το 100% θα τα καταφέρουμε. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς. Επίσημα βέβαια θέλω να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια για το Nations League. Χτίζουμε μία ομάδα και αν υπάρχει ένας τοίχος μπροστά μας θέλουμε να τον ξεπερνάμε», τόνισε ο κόουτς Γκιουνές.

      Αγωνιστικά Νέα: Οι δύο στόπερ της Σασσουόλο, Αϊχάν και Μουλτνούρ κλήθηκαν κανονικά στην αποστολή, θα φτάσουν όμως σήμερα στην Κωνσταντινούπολη και έτσι δεν θα είναι έτοιμοι για το φιλικό. Στην αποστολή μετά από 3 χρόνια ο μπακ της Φενέρ, Ερκίν ενώ από την άλλη δεν μπήκαν σε αυτήν ο εξτρέμ Ομούρ (Τράμπζονσπορ), ο επιθετικός Κουτουκτσού (Σάλκε) και ο κίπερ Ακάν (Ρίζεσπορ)

      Η αποστολή της Τουρκίας

      Τερματοφύλακες: Γκιονούκ (Μπασακσεχίρ), Μπαγιντίρ (Φενερμπάχτσε), Τσακίρ (Τραμπζονσπόρ)

      Αμυντικοί: Τσελίκ (Λιλ), Μουλδούρ (Σασουόλο), Σανγκαρέ (Φενέρμπαχτσε), Σογιουντσού (Λέστερ), Ντεμιράλ (Γιουβέντους), (Μεράς (Χάβρη), Καλντιρίμ (Μπασακσεχίρ), Αϊχάν (Σασσουόλο), Ερκίν (Φενερμπαχτσέ), Καμπάκ (Σάλκε) Τσετίν (Βερόνα)

      Μέσοι: Ουντέρ (Λέστερ), Τοκόζ (Μπεσίκτας), Τσαλχάνογλου (Μίλαν), Καχβετσί (Μπασακσεχίρ), Τεκντεμίρ (Μπασακσεχίρ), Γιοκουσλού (Θέλτα), Κοκτσού (Φέγενορντ), Τουφάν (Φενέρμπαχτσε), Γιαζιτσί (Λιλ), Ομούρ (Τραμπζονσπόρ), Κιλίντς (Γαλατάσαραϊ) , Οζκάν (Μπασακσεχίρ), Καρατσά (Αλάνιασμπορ)

      Επιθετικοί: Τοτσούν (Έβερτον) Γιλμάζ (Λιλ), Ουνάλ (Χετάφε), Καραμάν (Φορτούνα Ντίσελντορφ)

      ΚΡΟΑΤΙΑ

      Σε έναν όμιλο με Πορτογαλία, Γαλλία και Σουηδία θα ήταν έκπληξη αν διεκδικούσε μέχρι τέλους την 1η θέση αλλά η αλήθεια είναι ότι στην «χρβάτσκα» περίμεναν μία καλύτερη πορεία. Δέχθηκαν στην αρχή δύο τεσσάρες από τους Γάλλους και τους Πορτογάλους, στον «τελικό» με την Σουηδία τον Οκτώβριο όμως έδειξαν χαρακτήρα και πήραν την πολύτιμη νίκη με 2-1. Ακολούθησε το παιχνίδι με την Γαλλία όπου έφτασε κοντά να πάρει βαθμό. Έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ, θα μπορούσε να είχε δεχτεί και 2ο τέρμα αλλά στην επανάληψη ανέβασε την απόδοση της. Ισοφάρισε με σουτ του Βλάσιτς στο 65' αλλά σε μία από τις λιγοστές φάσεις που δέχτηκε στο δεύτερο ημίχρονο είδε τον Εμπαμπέ να διαμορφώνει το τελικό 1-2.

      Στόχος πλέον η αποφυγή της τελευταίας θέσης, κάτι που κατά πάσα πιθανότητα θα κριθεί στον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στην Σουηδία. Το καλό για το σύνολο του Ντάλιτς είναι ότι θα παίξει για δύο αποτελέσματα, με νίκη βέβαια θα καθαρίσει την υπόθεση και θα υποδεχθεί ξένοιαστη την Πορτογαλία.

      «Θέλουμε να κερδίσουμε την Τουρκία όπως και κάθε παιχνίδι αλλά ο βασικός μας στόχος είναι να παραμείνουμε στην Ελίτ κατηγορία του Nations League. Τώρα θα δώσουμε ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής ώστε να δείξουν ότι μπορούμε να τους υπολογίζουμε για τα προκριματικά του Μουντιάλ», σχολίασε ο κόουτς Ντάλιτς.

      Αγωνιστικά Νέα: Eκτός έμειναν ο κίπερ Λιβάνκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ) , ο μπακ Βραΐλκο (Ατλέτικο Μαδρίτης) και οι φορ Κράμαριτς (Χόφενχαϊμ), Πέτκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Ρέμπιτς (Μίλαν). Δεν μπήκε στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι ο στόπερ Λόβρεν και ο Ντάλιτς είπε πως θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με την Πορτογαλία.

      Η αποστολή της Κροατίας:

      Τερματοφύλακες: Κάλινιτς (Άστον Βίλα), Σλούγκα (Λούτον), Γκρμπιτς (Ατλέτικο Μαδρίτης)

      Αμυντικοί: Βίντα (Μπεσίκτας), Μπάρισιτς (Ρέιντζερς),), Μέλνιακ (Ρίζεσπορ), Ουρέμοβιτς (Ρούμπιν Καζάν), Καλέτα-Καρ (Μαρσέιγ), Μπράνταριτς (Λιλ), Γιουράνοβιτς (Λέγκια Βαρσοβίας), Πόνγκρασιτς (Βόλφσμπουργκ)

      Μέσοι: Πάσαλιτς (Αταλάντα), Κόβασιτς (Τσέλσι), Μόντριτς ( Ρεάλ Μαδρίτης), Μπαντέλι (Τζένοα), Βλάσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ρογκ (Κάλιαρι), Μπρόζοβιτς (Ίντερ), Μπάσιτς (Μπορντό).

      Επιθετικοί: Πέρισιτς (Ίντερ), Μπρέκαλο (Βόλφσμπουργκ), Όρσιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ) Μπούντιμιρ (Οσασούνα), Τσόλακ (ΠΑΟΚ)

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Τουρκία ψάχνει μία νίκη έστω και σε φιλικό, την ώρα που η Κροατία θα έχει περισσότερο το μυαλό της στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Σουηδία. Δεν πείθει ιδιαίτερα βέβαια το σύνολο του Γκιουνές αλλά από την στιγμή που μιλάμε για φιλική αναμέτρηση θα ρισκάρουμε με τη νίκη των γηπεδούχων, ειδικά σε τιμές αουτσάιντερ.

      FACTS

      • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Κροατία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over
      • Η ομάδα Τουρκία έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο mpala10, με το υψηλότερο yield +0.01% στο [ΦΙΛΙΚΑ: Διεθνή Φιλικά] έπαιξε: X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες