6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κροατία - Τουρκία

Προϊστορία

12/10/2023 ΚροατίαΤουρκία 0 - 1
28/3/2023 ΤουρκίαΚροατία 0 - 2
11/11/2020 ΤουρκίαΚροατία 3 - 3
5/9/2017 ΤουρκίαΚροατία 1 - 0
5/9/2016 ΚροατίαΤουρκία 1 - 1
12/6/2016 ΤουρκίαΚροατία 0 - 1
15/11/2011 ΚροατίαΤουρκία 0 - 0
11/11/2011 ΤουρκίαΚροατία 0 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 325,444 71.7%
X
€ 70,856 15.6%
2
€ 57,732 12.7%
Over
€ 39,436 47.9%
Under
€ 42,862 52.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

291 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

5

6

Σουτ εκτός εστίας

5

60%

Κατοχή μπάλας

40%

6

Οφσάιντ

2

4

Κίτρινες κάρτες

5

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

4

5

Φάουλ

9

7

«Κομμένα» Σουτ

3

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Opus Arena
  • Χωρητικότητα: 13000
  • Θεατές: 12812
Με προβλήματα η Κροατία, ντεμπούτο Μοντέλα στην Τουρκία

Με προβλήματα η Κροατία, ντεμπούτο Μοντέλα στην Τουρκία

Η Κροατία παραμένει αήττητη στον όμιλο, αλλά έχει πολλές απουσίες στην επίθεση και υποδέχεται την Τουρκία που θα έχει νέο προπονητή τον Μοντέλα.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Παραμένει αήττητη στον όμιλο, έχοντας και ματς λιγότερο, αφού στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου επικράτησε πολύ άνετα επί της Λετονίας με 5-0 και ίδρωσε για να κάμψει την αντίσταση της Αρμεναίας, παίρνοντας τελικά το τρίποντο με σκορ 1-0. Δύσκολα δεν θα βρίσκεται στα τελικά της διοργάνωσης, αλλά θα πρέπει να συνεχίσει με θετικά αποτελέσματα και την Κυριακή θα ταξιδέψει στο Κάρντιφ για να αντιμετωπίσει την Ουαλία.

«Οι νέοι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία τους σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Αυτό είναι ένα βασικό ματς, έτσι το προσεγγίζουμε. Όπως πάντα, η κατάσταση είναι δύσκολη –αισθανόμαστε την πίεση για αποτελέσματα και έχουμε τραυματίες– αυτή τη φορά, μας λείπουν δύο επιθετικοί που έχουν πετύχει τα περισσότερα γκολ στη θητεία μου. Είναι εμπόδιο για εμάς, αλλά έχουμε νέους παίκτες που περίμεναν την ευκαιρία τους και τώρα θα την πάρουν. Επιπλέον, ο Γιούρανιτς και Πέτκοβιτς δεν είναι 100% έτοιμοι – προπονούνται, αλλά είναι πολύ ριψοκίνδυνο να αγωνιστούν. Στόχος μας είναι να τους έχουμε έτοιμους για τον αγώνα με την Ουαλία. Από την άλλη, ο Μπρεκάλο έχει καλή απόδοση στη Φιορεντίνα, η καλύτερη θέση του είναι στην αριστερή πλευρά, όπου δεν θα υπάρχουν αυτή τη στιγμή οι Όρσιτς, Πέρισιτς και Ιβάνουσετς. Είναι μια ευκαιρία για τον Μπρεκάλο, αλλά και οι Μάιερ και Βλάσιτς μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτήν την ευκαιρία. Αν και η κατάσταση είναι πιο δύσκολη για εμάς τώρα – δεν μπορούσαμε να αναλύσουμε πλήρως την Τουρκία γιατί έχει νέο προπονητή.», είπε ο κόουτς Ζλάτκο Ντάλιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Έχει πολλές απουσίες κυρίως στην επίθεση καθώς εκτός έμειναν οι Πέρισιτς (Τότεναμ), Κράμαριτς (Χόφενχαϊμ), Ιβάνουσετς (Φέγενορντ) και Λιβάγια (Χάιντουκ), ο οποίος ανακοίνωσε πως δεν θα ξανά φορέσει το εθνόσημο. Δύσκολα θα αγωνιστούν Γιούρανιτς και Πέτκοβιτς.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Λιβάκοβιτς (Φενέρμπαχτσε), Ίβουσιτς (Πάφος), Λάμπροβιτς (Ριέκα).

Αμυντικοί: Γκβάρντιολ (Μάντσεστερ Σίτι), Βίντα (ΑΕΚ), Μπάρισιτς (Ρέιντζερς), Στάνισιτς (Λεβερκούζεν), Γιουράνοβιτς (Ουνιόν Βερολίνου), Σόσα (Άγιαξ), Σούταλο (Άγιαξ), Έρλιτς (Σασσουόλο).

Μέσοι: Μόντριτς (Ρεάλ), Κόβατσιτς (Μάντσεστερ Σίτι), Μπρόζοβιτς (Αλ Νασρ), Πάσαλιτς (Αταλάντα), Βλάσιτς (Τορίνο), Μάγερ (Βόλφσμπουργκ), Μόρο (Μπολόνια).

Επιθετικοί: Μούσα (Μπενφίκα), Μπρέκαλο (Φιορεντίνα), Πέτκοβιτς (Ντίναμο Ζάγκρεμπ), Ντίον Ντρένα Μπέλιο (Άουγκσμπουργκ).

Δεν τα πήγε καλά τον Σεπτέμβριο καθώς στο μοναδικό επίσημο ματς που έδωσε, φιλοξένησε την Αρμενία και παρότι είχε την κατοχή και την υπεροχή έμεινε στο 1-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 49', αλλά ισοφάρισε δύο λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης με την καρέκλα του Στέφεν Κουντς να τρέμει μετά από εκείνο το ματς. Το επόμενο παιχνίδι των Τούρκων ήταν φιλικό με την Ιαπωνία, όπου οι γείτονες μας έχασαν με 4-2 και ο Γερμανός προπονητής αποτέλεσε παρελθόν.

Την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Ιταλός τεχνικός, Βιντσέντσο Μοντέλα, ο οποίος για δύο χρόνια ήταν προπονητής στην Ντεμιρσπόρ.

«Η Κροατία είναι μια πραγματική δοκιμασία για εμάς, είναι η τρίτη ισχυρότερη εθνική ομάδα στον κόσμο. Ωστόσο, έχουμε προετοιμαστεί καλά, άλλωστε, αυτό είναι ποδόσφαιρο, οι παίκτες μου θέλουν να μάθουν, θα δοκιμάσουμε τι δουλεύαμε στην προπόνηση και παρά την κατάσταση του αντιπάλου και τα προβλήματα της ομάδας μας, θέλουμε ακόμα να κερδίσουμε . Δυστυχώς, μας λείπουν αρκετοί βασικοί μας παίκτες που θα μπορούσαν να ξεκινήσουν στην Κροατία, αλλά πιστεύω ότι έχουμε παίκτες που μπορούν να τους αντικαταστήσουν αποτελεσματικά», τόνισε ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, Βιντσέντζο Μοντέλα.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμειναν ο τερματοφύλακας Γκιουνόκ, οι στόπερ Καμπάκ, Σογιοντσού και οι επιθετικοί Ενές Ουνάλ και Ναγίρ.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπαγιντίρ (Μάντσεστερ Γ.), Αλεμντάρ (Τρουά), Οζμπίρ (Ντεμιρσπόρ), Τσακίρ (Τραμπζονσπόρ).

Αμυντικοί: Γιλμάζ (Ρέιντζερς), Καντιόγλου (Φενερμπαχτσέ), Τσελίκ (Ρόμα), Μπαρντακτσί (Γαλατασαράι), Τσενκ Οζκατσάρ (Βαλένθια), Αϊχάν (Γαλατασαράι), Ντεμιράλ (Αλ Αχλί), Μπανίγια (Τραμπζονσπόρ), Ακαϊντίν (Φενερμπαχτσέ), Ελμαλί (Τραμπζονσπόρ).

Μέσοι: Τσαλχάνογλου (Ιντερ), Γιουκσέκ (Φενερμπαχτσέ), Κοκτσού (Μπενφίκα), Κουτλού (Τζένοα), Ακμπάμπα (Ντεμιρσπόρ), Οζκάν(Ντόρτμουντ), Καχβεχτσί (Φενερμπαχτσέ).

Επιθετικοί: Γιλμάζ (Γαλατασαράι), Ακγκιούν (Λέστερ), Σαρί (Ντεμιρσπόρ), Γιλντιρίμ (Ρεν), Τοσούν (Μπεσίκτας), Γιλντίζ (Γιουβέντους), Ακτούρκογου (Γαλατασαράι).

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Κροατία θέλει να συνεχίσει την αήττητη πορεία της στον όμιλο, αλλά έχει πολλές απουσίες στη γραμμή κρούσης και υποδέχεται την Τουρκία που θα κάνει ντεμπούτο ο προπονητής Μοντέλα. Δύσκολο ματς για προγνωστικά και θα προτιμήσουμε το Χ στο ημίχρονο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 4ος Όμιλος
  1 Τουρκία 8 17 5 2 1 14:7
  2 Κροατία 8 16 5 1 2 13:4
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες