6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σλοβακία - Ουαλία

10/10/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 727
1 - 1
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 15' Bale Gareth
  2. 25' Moore Kieffer
  3. 33' Ampadu Ethan

2ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 50' Williams Jonny
  2. 51' Gyomber Norbert
  3. 53' Kucka Juraj
  4. 88' Gyomber Norbert
  5. 94' James Daniel

      Προϊστορία

      10/10/2019 ΣλοβακίαΟυαλία 1 - 1
      24/3/2019 ΟυαλίαΣλοβακία 1 - 0
      11/6/2016 ΟυαλίαΣλοβακία 2 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 114,207 35.8%
      X
      € 113,882 35.7%
      2
      € 91,231 28.6%
      Over
      € 28,156 36.3%
      Under
      € 49,350 63.7%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Πέμπτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      151 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Stadion Antona Malatinskeho, Trnava
      Κομβικό παιχνίδι για την πρόκριση

      Κομβικό παιχνίδι για την πρόκριση

      Η Σλοβακία υποδέχεται την Ουαλία στην Τρναβα και με νίκη θα αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στα τελικά του Euro 2020.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      Α' Γύρος: Ουαλία-Σλοβακία:1-0

      ΣΛΟΒΑΚΙΑ

      Πέτυχε τη νίκη που χρειαζόταν την προηγούμενη αγωνιστική στην Ουγγαρία (2-1) και πλέον διεκδικεί με μεγάλες πιθανότητες την πρόκριση. Προηγήθηκε με τον Μακ στο 40', δέχτηκε την ισοφάριση στο 50', έξι λεπτά αργότερα όμως ο Μπότσενικ της έδωσε τη νίκη.

      Έχει την ευκαιρία σήμερα με νίκη να αποκτήσει σημαντικότατο προβάδισμα για την πρόκριση, ειδικά σε περίπτωση ήττας της Ουγγαρίας στην έδρα της Κροατίας. Ισοβαθμεί με τους Ούγγρους στη δεύτερη θέση, τους οποίους όμως έχει κερδίσει δύο φορές. Η ήττα στον πρώτο γύρο από την Ουαλία είναι αυτή που την προβληματίζει, αν καταφέρει όμως και καλύψει τη διαφορά τερμάτων σήμερα, θα γίνει το φαβορί για την πρόκριση.

      Έχει ρεπό την επόμενη αγωνιστική, ενώ τον Νοέμβριο ακολουθεί το καθοριστικό εκτός έδρας παιχνίδι με την Κροατία, και τελευταία αγωνιστική υποδέχεται το Αζερμπαϊτζάν.

      «Πριν από το παιχνίδι με την Κροατία αλλά και από αυτό με την Ουγγαρία,όλοι έκαναν λόγο για τού παιχνίδι της χρονιάς. Το ίδιο ακούω και τώρα. Αλλά πιστεύω ότι το ίδιο θα λένε και για
      τον επόμενο αγώνα. Σίγουρα είναι ένα από τα καθοριστικά παιχνίδια το σημερινό, αλλά ο όμιλος είναι αρκετά ισορροπημένος και θεωρώ ότι όλα θα κριθούν τις τελευταίες αγωνιστικές»
      , σχολίασε ο κόουτς Χάπαλ.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τιμωρίας ο στόπερ της Λάτσιο Βάβρο. Στην αποστολή βρίσκονται οι στόπερ Σκρτελ και Χομποτσάν όπως και ο φορ Νέμιτς, οι οποίοι έχουν αποσυρθεί από την εθνική αλλά θα τιμηθούν την Κυριακή στο προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με την Παραγουάη.

      H αποστολή της Σλοβακίας:

      Τερματοφύλακες: Kότζατσικ (Βικτόρια Πλζεν), Ντουμπράβκα (Νιούκαστλ), Γκρέιφ (Σλόβαν Μπρ.), Ρόντακ (Φούλαμ)

      Αμυντικοί: Πέκαρικ (Χέρτα), Σκρίνιαρ (Ιντερ), Γκιομπέρ (Περούτζια), Χάντσκο (Σπάρτα Πράγας), Σάτκα (Λεχ Πόζναν), Μάτσαν (Τενερίφη), Βάλιεντ (Μαγιόρκα), Κριστιάν (Ντουνάιτσκα)

      Μέσοι: Χάμσικ (Νταλιάν), Κούτσκα (Πάρμα), Μακ (Ζενίτ), Ντούντα (Χέρτα), Γκρέγκους (Μινεσότα), Χροσόφσκι (Γκενκ), Ρούσνακ (Σολτ Λέικ), Λομπότκα (Θέλτα), Μπέρο (Φίτεσε), Χάρασλιν (Λέχια), Μπένες (Γκλάντμπαχ)

      Επιθετικοί: Ντούρις (Ανόρθωση), Σαλφράνκο (Σέπσι), Μπότσενικ (Ζίλινα)

      ΟΥΑΛΙΑ

      Έκανε το καθήκον της και επικράτησε με 2-1 του Αζερμπαϊτζάν την προηγούμενη αγωνιστική. Προηγήθηκε με αυτογκόλ στο 26', ζορίστηκε όμως αρκετά όταν δέχτηκε την ισοφάριση στο 59'. Τελικά την λύση την έδωσε ο Γκάρεθ Μπέιλ στο 84' με κεφαλιά.

      Η νίκη αυτή τη διατηρεί στο κυνήγι της πρόκρισης καθώς βρίσκεται στο -3 από την Ουγγαρία και τη Σλοβακία, έχοντας όμως έναν αγώνα λιγότερο. Κομβικό το σημερινό παιχνίδι καθώς σε περίπτωση που πάρει τους τρεις βαθμούς θα πιάσει τους Σλοβάκους από τους οποίους θα υπερτερεί και στην ισοβαθμία.

      Σε περίπτωση ήττας βέβαια τα πράγματα θα γίνουν αρκετά δύσκολα. Ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με την Κροατία τη Κυριακή (13/10) και στη συνέχεια αντιμετωπίζει το Αζερμπαϊτζάν (εκτός) και την Ουγγαρία (εντός).

      Προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Ράιαν Γκιγκς για την εξέλιξη του νεαρού μέσου Ίθαν Αμπάντου, ο οποίος δόθηκε δανεικός από την Τσέλσι στη Λειψία, αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει χρόνο συμμετοχής στη γερμανική ομάδα.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού έμεινε ο μέσος Μπρουκς της Μπόρνμουθ. Ο μέσος Ράμσεϊ βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, δεν ταξίδεψε όμως στη Σλοβακία λόγω ενοχλήσεων και θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Κροατία.

      Η αποστολή της Ουαλίας:

      Τερματοφύλακες: Xένεσεϊ (Κρίσταλ Πάλας), Γουόρντ (Λέστερ), Ντέιβις (Στόουκ)

      Αμυντικοί: Γκίντερ (Ρέντινγκ), Α. Γουίλιαμς (Μπρίστολ Σίτι), Ντέιβις (Τότεναμ), Τέιλορ (Αστον Βίλα), Ρόμπερτς (Σουόνσι), Λόκιερ (Τσάρλτον), Ροντόν (Σουόνσι), Πουλ (ΜΚ Ντονς)

      Μέσοι: Ράμσεϊ (Γιουβέντους), Αλεν (Στόουκ), Τζ. Γουίλιαμς (Τσάρλτον), Γουίλσον (Μπόρνμουθ), Αμπαντού (Λειψία), Σμιθ (ΚΠΡ), Τζέιμς (Μάντσεστερ Γ.), Βολκς (Κάρντιφ), Μόρελ (Λίνκολν).

      Επιθετικοί: Μπέιλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Βόουκς (Στόουκ), Λόρενς (Ντέρμπι), Ρόμπερτς (Λιντς), Ματόντο (Σάλκε), Μουρ (Γουίγκαν)

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση. Η Σλοβακία ποντάρει στην έδρα της και θέλει τη νίκη για να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τους ομίλους του Euro 2020. Σφιχτή ομάδα η Ουαλία που δεν θα παραδοθεί έτσι απλά. Δύσκολο να βγει κάποιο σημείο, θα προτιμήσουμε το G/G το οποίο το συναντάμε σε τιμές διπλασιασμού στη Stoiximan.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        22 Ουαλία 8 14 4 2 2 10:6
        23 Σλοβακία 8 13 4 1 3 13:11
      5ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Ουαλία 8 14 4 2 2 10:6
        3 Σλοβακία 8 13 4 1 3 13:11
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο nuncamais, με το υψηλότερο yield +8.30% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: X
      • » Ο KostasDaM, με το υψηλότερο yield +12.35% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες