6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σλοβακία - Ισλανδία

Προϊστορία

16/11/2023 ΣλοβακίαΙσλανδία 4 - 2
17/6/2023 ΙσλανδίαΣλοβακία 1 - 2
17/11/2015 ΣλοβακίαΙσλανδία 3 - 1
17/9/2015 ΙσλανδίαΣλοβακία 4 - 1
12/8/2009 ΙσλανδίαΣλοβακία 1 - 1
26/3/2008 ΣλοβακίαΙσλανδία 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 288,854 71.1%
X
€ 67,674 16.7%
2
€ 49,809 12.3%
Over
€ 10,928 36.1%
Under
€ 19,311 63.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

189 ψήφοι:

8

Σουτ στην εστία

2

5

Σουτ εκτός εστίας

2

54%

Κατοχή μπάλας

46%

2

Οφσάιντ

1

1

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

12

Κόρνερ

2

7

Φάουλ

14

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: National Football Stadium
  • Χωρητικότητα: 22500
  • Θεατές: 21548
«Τσεκάρουν» το εισιτήριο για Γερμανία οι Σλοβάκοι

«Τσεκάρουν» το εισιτήριο για Γερμανία οι Σλοβάκοι

Η Σλοβακία υποδέχεται την Ισλανδία για την 9η αγωνιστική του 10ου προκριματικού ομίλου του Euro 2024.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Είχε εξαιρετική παρουσία στα ματς του Οκτωβρίου και αφού έδωσε μεγάλη «μάχη» στην Πορτογαλία «λυγίζοντας» με 3-2, έκανε το καθήκον της επικρατώντας με 1-0 εκτός έδρας του Λουξεμβούργου και «αγκάλιασε» την πρόκριση, αφού χρειάζεται μόλις έναν βαθμό στα δύο ματς που απομένουν.

Με το τελευταίο παιχνίδι να είναι πάντως εκτός έδρας κόντρα στη Βοσνία, οι Σλοβάκοι ευελπιστούν να «καθαρίσουν» από σήμερα, εξασφαλίζοντας την τρίτη σερί παρουσία τους σε τελική φάση Euro.

«Ξέρουμε ότι το ματς με την Ισλανδία είναι καθοριστικής σημασίας αλλά αυτό δεν μας αγχώνει. Όλοι αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης αλλά η εξτρά πίεση δεν θα βοηθήσει πουθενά. Πρέπει απλά να κάνουμε το παιχνίδι μας και όλα θα πάνε καλά» δήλωσε ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός, Φραντσέσκο Καλτσόνα.

Αγωνιστικά νέα: Τιμωρημένοι ο αμυντικός Πέκαρικ (Χέρτα) και ο μέσος Χροσόφσκι (Γκενκ). Τραυματίας ο μέσος Μπερό (Φίτεσε), που έμεινε εκτός αποστολής και αμφίβολος ο επιθετικός Στραντς (Σπάρτα Πράγας).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ντουμπράβκα (Νιουκάστλ), Ρόντακ (Φούλαμ), Ράβας (Βίτζεβ Λοτζ)

Αμυντικοί: Πέκαρικ (Χέρτα Β.), Σκρίνιαρ (Παρί Σεν Ζερμέν), Γκιόμπερ (Σαλερνιτάνα), Χάνκο (Φέγενορντ), Σάτκα (Σάμσουνσπορ), Βάβρο (Κοπεγχάγη), Ντε Μάρκο (Χάτα), Τόμιτς (Σλάβια Πρ.), Κμετ (Τρέντσιν)

Μέσοι: Κούτσκα (Σλόβαν Μπρ.), Ντούντα (Βερόνα), Χροσόφσκι (Γκενκ), Λομπότκα (Νάπολι), Μπένες (Αμβούργο), Γίρκα (Πλζεν), Καντάκ (Λουκέρνη), Χολί (Τρέντσιν)

Επιθετικοί: Μακ (Σίδνεϊ), Μπόζενικ (Μποαβίστα), Χαρασλίν (Σπάρτα Πρ.), Σούσλοφ (Βερόνα), Σραντς (Σλάβια Πρ.), Στρέλετς (Σλόβαν Μπρ.), Ντούρις (Ζίλινα), Πολιέβκα (Ντούκλα Μπάνσκα Μπίστριτσα), Τούπτα (Λίμπερετς), Ζάουερ (Φέγενορντ)Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις στα παιχνίδια του Οκτωβρίου, όπου επικράτησε 4-0 εντός έδρας του Λιχτενστάιν, αλλά δεν εξαργύρωσε με νίκη την κυριαρχική της εμφάνιση κόντρα στο Λουξεμβούργο εντός έδρας και «κόλλησε» στο 1-1, που την «καταδίκασε» στο να ψάχνει... θαύματα για να έρθει η πρόκριση.

Οι Ισλανδοί που «ξύπνησαν» αργά και «τρέχουν» αήττητο σερί τριών αγώνων (2-1-0), πρέπει να νικήσουν με δύο γκολ διαφορά τη Σλοβακία σήμερα (είχαν ηττηθεί με 2-1 εντός έδρας) και μετά να νικήσουν και την -αδιάφορη πάντως- Πορτογαλία εκτός έδρας στην τελευταία αγωνιστική. Ενώ ταυτόχρονα η Σλοβακία να ηττηθεί απο τη Βοσνία εκτός έδρας και να χάσει τουλάχιστον δύο βαθμούς το Λουξεμβούργο στα δύο εναπομείναντα ματς. Πρόκειται για μεγαλειώδη... καραμπόλα που αγγίζει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας, όπως καταλαβαίνει κανείς.

Θα μπορέσουν πάντως να διεκδικήσουν την πρόκριση μέσω τον μπαράζ του Nations League τον προσεχή Μάρτιο, αφού έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους εκεί.

«Η Σλοβακία βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και λόγω τύχης, τη στιγμή που εμείς δεν είχαμε καθόλου. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και στα δύο ματς ξεκινώντας από σήμερα που στόχος μας είναι να εκμεταλλευτούμε και το άγχος των αντιπάλων μας» σχολίασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Άγκε Χαρέιντε.

Αγωνιστικά νέα: Αποχώρησαν από την αποστολή λόγω τραυματισμών οι Σίγκουρντσον και Άντερσον, με τους Γκούντγιονσεν και Έλερτσον αντίστοιχα να καλούνται στη θέση τους.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ρούναρσον (Κάρντιφ), Βάλντιμαρσον (Έλσφμποργκ), Όλαφσον (Μάφρα)

Αμυντικοί: Σάμπστεντ (Τβέντε), Θοράρινσον (ΟΦΗ), Πάλσον (Έουπεν), Ίνγκασον (Μίντιλαντ), Χέρμανσον (Πίζα), Φίνσον (Λίνγκμπι)

Μέσοι: Χάραλντσον (Λιλ), Σίγκουρντσον (Μπλάκμπερν), Γκούντμουντσον (Μπέρνλι), Θόρβαρντσον (Σίλκεμποργκ), Γκούναρσον (Αλ Αραμπί), Γιοχάνεσον (Φορτούνα Ντ.), Τράουστασον (Νόρκεπινγκ), Έλερτσον (Βενέτσια), Χλάινσον (Άγιαξ)

Επιθετικοί: Θορστάινσον (Λέουβεν), Φινμπόγκασον (Έουπεν), Γουίλουμσον (Γκόου Αχέντ Ιγκλς), Όσκαρσον (Κοπεγχάγη), Γκούντγιονσεν (Λίνγκμπι)

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μονόπλευρο το κίνητρο στο ματς, αφού η Σλοβακία έχει την ευκαιρία να «σφραγίσει» την πρόκριση στην τελική φάση και δεν θα την αφήσει να πάει χαμένη. Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε πέρα από τον άσο σε αυτό το ματς, και τον επιλέγουμε σε συμπαθητική απόδοση.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 10ος Όμιλος
  2 Σλοβακία 10 22 7 1 2 17:8
  4 Ισλανδία 10 10 3 1 6 17:16
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο BetGre με το υψηλότερο yield +12.08% έπαιξε: 1
  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες