Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λουξεμβούργο - Ισλανδία

Προϊστορία

13/10/2023 ΙσλανδίαΛουξεμβούργο 1 - 1
8/9/2023 ΛουξεμβούργοΙσλανδία 3 - 1
14/11/2009 ΛουξεμβούργοΙσλανδία 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 61,460 25.4%
X
€ 88,550 36.6%
2
€ 92,034 38.0%
Over
€ 7,402 45.6%
Under
€ 8,847 54.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

155 ψήφοι:

7

Σουτ στην εστία

4

5

Σουτ εκτός εστίας

5

49%

Κατοχή μπάλας

51%

2

Οφσάιντ

0

2

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

1

2

Κόρνερ

6

8

Φάουλ

17

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade de Luxembourg
  • Χωρητικότητα: 9386
  • Θεατές: 9374
Με νίκη θα συνεχίσει να ονειρεύεται το Λουξεμβούργο

Με νίκη θα συνεχίσει να ονειρεύεται το Λουξεμβούργο

Λουξεμβούργο και Ισλανδία αναμετρούνται στο εθνικό στάδιο της χώρας για την 5η αγωνιστική του 10ου ομίλου. Πρόκειται για ένα από τα πιο ιστορικά παιχνίδια για τους γηπεδούχους, οι οποίοι είναι στο κόλπο για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro και χρειάζονται μόνο τη νίκη. Χωρίς ρεαλιστικές ελπίδες οι Ισλανδοί που θα παίξουν για την τιμή των όπλων.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Έφυγε με τεράστιο «διπλό» (2-0) από την Βοσνία τον Ιούνιο και έχει μπει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης. Πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (4’ Μπαρέιρο, 74’ Σινάνι) μετά από τραγικά λάθη στην άμυνα των γηπεδούχων ενώ ενδιάμεσα στα δύο τέρματα είχε και χαμένο τετ-α-τετ. Παράλληλα αμύνθηκε αποτελεσματικά έχοντας και την τύχη με το μέρος του στο δοκάρι των Βόσνιων στο φινάλε του πρώτου ημίχρονο αλλά και στο χαμένο πέναλτι του Χατζιαχμέντοβιτς στο 56’.

Πραγματοποιεί ιστορική πορεία στην προκριματική φάση και έχει ήδη επτά βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές (2-1-1). Στην πρεμιέρα απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στην Σλοβακία, ακολούθησε η συντριβή στο εντός έδρας με την Πορτογαλία (0-6) αλλά έβγαλε αντίδραση στα ματς του Ιουνίου παίρνοντας δύο νίκες με Λιχτενστάιν (2-0 εντός) και Βοσνία (2-0 εκτός). Βρίσκεται έτσι στην 3η θέση και στο -3 από τους 2ους Σλοβάκους αλλά και στο -5 από τους πρωτοπόρους Πορτογάλους.

Μονόδρομος η νίκη στο σημερινό αν θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης, ακολουθεί το άκρως απαιτητικό παιχνίδι στην Πορτογαλία (11/9). Το σημερινό αντιμετωπίζεται ως τελικός και είναι ενδεικτικό ότι έχει ανακοινωθεί sold-out μόλις για 4η φορά μετά τα εγκαίνια του «Ρουντ Λέιβεν» τον Σεπτέμβριο του 2021.

Εν όψει του σημερινού αγώνα, ο τεχνικός του Χολτζ, που βρίσκεται στον πάγκο από το 2010, σχολίασε: «Σίγουρα θα γίνει ένας αγώνας που αυτή τη στιγμή είναι στο 50-50. Η κατάσταση των δύο ομάδων την ημέρα του αγώνα και οι διάφορες λεπτομέρειες θα κρίνουν την έκβαση του. Είδαμε στον αγώνα της Ισλανδίας με τους Πορτογάλους πόσο δύσκολο είναι να παίξεις απέναντι της. Περιμένω ένα πολύ κλειστό ματς λόγω της σωματική Εθνικής μας ομάδας τα τελευταία χρόνια, μπορούμε να συγκρίνουμε αυτήν την ομάδα με τους Ισλανδούς που προκρίθηκαν σε διεθνή τουρνουά το 2016 και το 2018. Το στυλ παιχνιδιού τους εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται στη δύναμη, σε αντίθεση με το δικό μας που έχει όλο και περισσότερους παίκτες με καλή τεχνική κατάρτιση».

Αγωνιστικά Νέα: Με προβλήματα στην επίθεση αφού λείπουν δύο βασικές μονάδες. Ο λόγος για τον φορ Ροντρίγκες (Σίβασπορ) και τον μεσοεπιθετικό Σινανί (Ντούντελαντζ), Χτύπησε και αποχώρησε από την αποστολή ο ταλαντούχος φορ Βιντέιρα (Ανόβερο), που δεν θα κάνει ακόμα ντεμπούτο. Σε σχέση με τα ματς του Ιουνίου επιστρέφει ο βασικός χαφ Σεμπαστιέν Τιλ.

Η αποστολή του Λουξεμβούργου:


Τερματοφύλακες: Μόρις (Ουνιόν Σεν-Ζιλουά), Σεν (Βιλτζ 71), Καρντόσο (Γκλάντμπαχ)

Αμυντικοί: Σανό (Αζαξιό), Μαχμούτοβιτς (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Γκέρσον (Κονγκσβίνγκερ), Κάρλσον (Σεντ Πόλτεν), Τζόγκοβιτς (Μαγδεμβούργο), Κόρατς (Ντέγκερφορς), Γιανς (Βάλντχοφ Μανχάιμ), Μ. Μαρτίνς (Αούστρια Βιέννης), Πίντο (Σπάρτα Ρόντερνταμ)

Μέσοι: Μπονέρ (Μπαστιά), Κ. Μαρτίνς (Σπαρτάκ Μόσχας), Μπαρέιρο (Μάιντς), Όλεσεν (Κολωνία), Ρούπιλ (Μάιντζ), Σ. Τιλ (Σταλ Ρζέσοβ), Ικένε (Νυρεμβέργη)

Επιθετικοί: Κούρτσι (Μάιντζ), Μπόργκες Σάντσες (Γκλάντμπαχ), Σινανί (Ζανκτ Πάουλι), Β. Τιλ (Σαμπάχ), Ναρντάρι (Μάιντζ), Έλσχαν (Φορτούνα Σιτάρντ)«Λύγισε» στο 89’ απέναντι στην Πορτογαλία την τελευταία αγωνιστική γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 1-0. Ήταν πολύ καλά οργανωμένη στην άμυνα, εγκλωβίζοντας την αντίπαλο της ενώ είχε 2-3 καλές στιγμές με μακρινά σουτ. Βρέθηκε με παίκτη λιγότερο στο 81’ και εν τέλει δέχτηκε το γκολ στο 89’ από τον Ρονάλντο.

Απογοητεύει μέχρι στιγμής με την παρουσία της στην προκριματική φάση έχοντας τρεις ήττες σε τέσσερις αγωνιστικές και η μοναδική νίκη της είναι απέναντι στο αδύναμο Λιχτενστάιν (7-0 εκτός). Βρίσκεται στην προτελευταία θέση και στο -7 από την 2η Σλοβακία, μην έχοντας ρεαλιστικές ελπίδες για την πρόκριση στην τελική φάση.

Παρά το 0/2 στα ματς του Ιουνίου με Σλοβακία (1-2) και Πορτογαλία (0-1) δεν μπορεί να μη σημειωθεί η σαφώς βελτιωμένη εικόνα που έδειξε με τον έμπειρο Άγκε Χαρέιντε στον πάγκο, χάνοντας και τα δύο ματς στις λεπτομέρειες απέναντι στις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου. Με τον ερχομό του 69χρονου η ομάδα απέκτησε περισσότερη σκληρότητα στα μετόπισθεν αλλά ζητούμενο είναι να βρει λύσεις και στο επιθετικό κομμάτι.

Εν όψει του σημερινού αγώνα, ο Νορβηγός τεχνικός έθεσε ως μόνο στόχο τη νίκη: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι επειδή το Λουξεμβούργο τα έχει πάει πολύ καλά στα προκριματικά. Έχει βελτιωθεί πολύ με τα χρόνια και σ’ αυτήν την προκριματική φάση τα πηγαίνει καλά. Εμείς δεν πήραμε βαθμούς στα τελευταία παιχνίδια μας. Τα πήγαμε καλά, οι εμφανίσεις μας ήταν οκ αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι αποτελεσματικός. Το Λουξεμβούργο είναι αποτελεσματικό και έχει δυνατή άμυνα. Αν τους δώσεις χώρο να παίξουν, μπορούν να το κάνουν. Έχουν ποιότητα στην επίθεση, είναι γρήγοροι και καλά οργανωμένοι. Δεν πρέπει να χάνουμε τη μπάλα επειδή μπορούν γρήγορα να μεταβούν από την άμυνα στην επίθεση. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι. Υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα και αυτό είναι η νίκη».

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής οι δύο μέσοι και αρχηγοί της ομάδας, Γκούναρσον (Αλ Αραμπί) και Μπιάρνασον (Μπρέσια) καθώς και ο επιθετικός χαφ Γκούντμουντσον (Τζένοα). Χτύπησε και τέθηκε εκτός αποστολής ο βασικός στόπερ Ίνγκασον (Μίντιλαντ), ενώ τιμωρημένος είναι ο δεξιός χαφ Βίλουμσον (Γκόου Αχέντ Ιγκλς). Από την άλλη διαθέσιμος είναι ο αριστερός χαφ Άντερσον (Άαρχους) που ταλαιπωρήθηκε από κρύωμα.

Η αποστολή της Ισλανδίας:


Τερματοφύλακες: Ρούναρσον (Κάρντιφ), Βαλντίμαρσον (Έλφσμποργκ), Όλαφσον (Μάφρα)

Αμυντικοί: Χ. Μάγκνουσον (Παναθηναϊκός), Πάλσον (Έουπεν), Χέρμανσον (Πίζα), Σάμπτστεντ (Τβέντε), Θοράρινσον (ΟΦΗ), Φριόρικσον (Χάκεν), Φίνσον (Λίνγκμπι)

Μέσοι: Γκούντμουντσον (Μπέρνλι), Τραούστασον (Νόρκεπινγκ), Άντερσον (Άαρχους), Γιοχάνεσον (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Έλερτσον (Βενέτσια), Χάραλντσον (Λιλ), Τ. Μάγκνουσον (Φρέντικσταντ), Χλίνσον (Άγιαξ)

Επιθετικοί: Φινμπόγκασον (Έουπεν), Θορστέινσον (Λέουβεν), Σ. Μάγκνουσον (Λίνγκμπι), Βίλουμσον (Γκόου Αχέντ Ιγκλς), Όσκαρσον (Κοπεγχάγη).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια στην ιστορία του Λουξεμβούργου το οποίο χρειάζεται μόνο τη νίκη για να παραμείνει ζωντανό στο κόλπο της πρόκρισης. Το θέμα όμως με ομάδες τέτοιας δυναμικής είναι ότι ζορίζονται χαρακτηριστικά σε παιχνίδια που «πρέπει» να κάνουν αυτές παιχνίδι και να μην περιμένουν τον αντίπαλο. Δεν είναι πάλι λίγες οι φορές που άπειρες ομάδες σε τέτοιου είδους παιχνίδια «λυγίζουν» στην πίεση. Η Ισλανδία από την πλευρά της έδειξε σαφώς βελτιωμένη ανασταλτικά με τον Χαρέιντε στον πάγκο χάνοντας στις λεπτομέρειες τα ματς με τις ισχυρές Σλοβακία (1-2) και Πορτογαλία (0-1). Δεν έχουν λόγο να ανοιχτούν οι πιο έμπειροι Ισλανδοί, οι οποίοι θα δώσουν χώρους και θα επιχειρήσουν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Τείνουμε στο 2DNB, εναλλακτική το Χ2 σ' όσους αρέσκονται σε τέτοιες αγορές και αποδόσεις.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 10ος Όμιλος
  3 Λουξεμβούργο 10 17 5 2 3 13:19
  4 Ισλανδία 10 10 3 1 6 17:16
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ABAM με το υψηλότερο yield +1.68% έπαιξε: 2
  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 1
  • » Ο akis, με το υψηλότερο yield +7.51% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες