8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σκωτία - Τσεχία

14/6/2021 16:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 107
0 - 2
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 42' Schick Patrik

2ο Ημίχρονο 0 - 2

  1. 52' Schick Patrik

      Προϊστορία

      14/6/2021 ΣκωτίαΤσεχία 0 - 2
      14/10/2020 ΣκωτίαΤσεχία 1 - 0
      7/9/2020 ΤσεχίαΣκωτία 1 - 2
      24/3/2016 ΤσεχίαΣκωτία 0 - 1
      3/9/2011 ΣκωτίαΤσεχία 2 - 2
      8/10/2010 ΤσεχίαΣκωτία 1 - 0
      3/3/2010 ΣκωτίαΤσεχία 1 - 0
      30/5/2008 ΤσεχίαΣκωτία 3 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 1,738,499 36.6%
      X
      € 1,005,033 21.2%
      2
      € 2,002,979 42.2%
      Over
      € 134,090 20.9%
      Under
      € 506,199 79.1%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Δευτέρα, 16:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      201 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Hampden Park
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 51866
      Με «όπλο» την έδρα οι Σκωτσέζοι

      Με «όπλο» την έδρα οι Σκωτσέζοι

      Η Σκωτία επιστρέφει σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης μετά από 23 χρόνια και μάλιστα ως οικοδέσποινα αφού υποδέχεται την Τσεχία στο «Χάμπντεν Παρκ» της Γλασκώβης, σ’ ένα κομβικό παιχνίδι για την πρόκριση στα νοκ-άουτ.

      * Στο «Χάμπντεν Παρκ» της Γλασκώβης, παρουσία 12.000 θεατών

      ΣΚΩΤΙΑ

      Επιστρέφει σε τελική φάση μεγάλη τουρνουά για πρώτη φορά μετά το Μουντιάλ του 1998, βάζοντας τέλος σε μία αναμονή 23 ετών. Αυτή είναι μόλις η 3η της συμμετοχή σε Euro και τελευταία μετά το 1996 επί αγγλικού εδάφους. Θα είναι οικοδέσποινα στο σημερινό και στο παιχνίδι με τους Κροάτες αφού τα ματς θα γίνουν στη Γλασκώβη, ενώ το ντέρμπι με την Αγγλία θα διεξαχθεί στο «Γουέμπλεϊ».

      Μπορεί να τερμάτισε στην 3η θέση των προκριματικών πίσω από Βέλγιο και Ρωσία, ωστόσο εκμεταλλεύτηκε το «παραθυράκι» του Nations League εξασφάλισε την πρόκριση μέσω των πλει-οφ αποκλείοντας στα πέναλτι Ισραήλ και Σερβία! Ανάμεικτα τα συναισθήματα της από το ξεκίνημα της στα προκριματικά του Μουντιάλ τον Μάρτιο, με τις ισοπαλίες απέναντι σε Αυστρία (2-2 εντός) και Ισραήλ (1-1 εκτός) να κρίνονται πάντως θετικός απολογισμός.

      Παρουσίασε καλό πρόσωπο στα φιλικά προετοιμασίας. Αρχικά απέσπασε ισοπαλία 2-2 με την Ολλανδία παρότι είχε ορισμένες απουσίες λόγω καραντίνας, ενώ στη συνέχεια κέρδισε με 1-0 το Λουξεμβούργο, παίρνοντας πιο άνετη νίκη από ότι δείχνει το τελικό σκορ.

      Κομβικό το σημερινό παιχνίδι, αφού η νικήτρια θα κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα νοκ-άουτ. Η Τσεχία άλλωστε είναι θεωρητικά ο αντίπαλος της για την 3η θέση, ενώ και η εικόνα της Κροατίας στην πρεμιέρα δεν τρόμαξε. Ο τεχνικός της Κλαρκ κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι η Σκωτία πήρε δύο νίκες με τους Τσέχους στο πρόσφατο Nations League, αναφέροντας: «Το εναρκτήριο παιχνίδι είναι πάντα σημαντικό. Θέτει τις βάσεις. Τόσο εμείς όσο και η Τσεχία θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Είμαστε δύο ομάδες που παίζουν παρόμοια σχήματα, αλλά προφανώς, με τον ενθουσιασμό του πρώτου παιχνιδιού ενός μεγάλου τουρνουά, θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Νομίζω ότι όταν περιμένεις 23 χρόνια για μια τέτοια συμμετοχή, υπάρχει λίγη πίεση. Τα πήγαμε καλά για να βρισκόμαστε εδώ. Ανυπομονούμε και θα τα δώσουμε όλα σε κάθε παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα και να προκριθούμε στα νοκ-άουτ».

      Αγωνιστικά Νέα: Εξαιρετικά αμφίβολος ο μέσος Φλεκ (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ) ο οποίος το προηγούμενο διάστημα είχε διαγνωστεί θετικός στον κορνωοϊό. Ο παίκτης έχει ενταχθεί στην ομάδα αλλά έχει χάσει αρκετές προπονήσεις και λογικά δεν υπολογίζεται για το σημερινό. Δεδομένο θεωρείται το 3-5-2 από τον Κλαρκ, ο οποίος λογικά θα δώσει φανέλα βασικού στους Άνταμς και Ντάικς για τις δύο θέσεις της επίθεσης.

      Πιθανή Ενδεκάδα: Μάρσαλ – Χάνλι, Χέντρι, Τίρνει – Ο’Ντόνελ, ΜακΓκρέγκορ, ΜακΓκιν, ΜακΤόμινεϊ, Ρόμπερτσον – Ντάικς, Ανταμς

      Η αποστολή:


      Τερματοφύλακες: Γκόρντον (Χαρτς), Μάρσαλ (Ντέρμπι), ΜακΛάφλιν (Ρέιντζερς)

      Αμυντικοί: Κούπερ (Λιντς), Γκάλαχερ (Μάδεργουελ), Χάνλεϊ (Νόριτς), Χέντρι (Οστάνδη), ΜακΚένα (Νότιγχαμ), Ο'Ντόνελ (Μάδεργουελ), Πάτερσον (Ρέιντζερς), Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ), Τέιλορ (Σέλτικ), Τίρνεϊ (Άρσεναλ)

      Μέσοι: Άρμστρονγκ (Σαουθάμπτον), Κρίστι (Σέλτικ), Φλεκ (Σέφιλντ Γ.), Φόρεστ (Σέλτικ), Φρέιζερ (Νιουκάστλ), Γκίλμορ (Τσέλσι), ΜακΓκιν (Άστον Βίλα), ΜακΓκρέγκορ (Σέλτικ), ΜακΤόμινεϊ (Μάντσεστερ Γ.), Τέρνμπουλ (Σέλτικ)

      Επιθετικοί: Άνταμς (Σαουθάμπτον), Ντάικς (ΚΠΡ), Νίσμπετ (Χιμπέρνιαν)ΤΣΕΧΙΑ

      Δίνει για 7η σερί φορά το «παρών» σε τελική φάση Euro, τερματίζοντας 2η σε όμιλο με Αγγλία, Κόσοβο, Βουλγαρία και Μαυροβούνιο. Μάλιστα κατάφερε να κερδίσει τους Άγγλους στην Πράγα, δείχνοντας πως στην καλή της ημέρα μπορεί να βάλει προβλήματα σε ομάδες πρώτης ταχύτητας.

      Ανάμεικτα τα συναισθήματα της μετά τα πρώτα τρία παιχνίδια του Μαρτίου για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Στην πρεμιέρα κέρδισε με 6-2 την Εσθονία και ακολούθησε ο σπουδαίος εντός έδρας βαθμός με το Βέλγιο (1-1) ωστόσο την 3η αγωνιστική ηττήθηκε με 1-0 στην Ουαλία, μια ήττα που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική στη μάχη για τα τελικά του Κατάρ.
      Αποτελεί το 3ο φαβορί του ομίλου πίσω από Άγγλους και Κροάτες και οι μπουκ θεωρούν ότι θα κονταροχτυπηθεί με την Σκωτία για την 3η θέση, που ενδεχομένως οδηγήσει στους «16». Γενικότερα δε χαρακτηρίζεται από σταθερότητα, αφού έχει αποδείξει πως μπορεί να πάρει βαθμούς από ομάδες όπως η Αγγλία και το Βέλγιο, αλλά παράλληλα μπορεί να χάσει από ομάδες μέτριας δυναμικότητας, όπως το Κόσοβο και την Βουλγαρία.

      Ξεκίνησε άσχημα την προετοιμασία της για την τελική φάση αφού γνώρισε βαριά φιλική ήττα με 4-0 από την Ιταλία αλλά αντέδρασε και στο δεύτερο φιλικό επικράτησε με 3-1 της Αλβανίας.

      Πολύ κρίσιμο το παιχνίδι με την Σκωτία, η οποία αποτελεί θεωρητικά την πιο βατή αντίπαλο της στον όμιλο. Παρόλα αυτά οι Σκωτσέζοι την κέρδισαν δύο φορές στο πρόσφατο Nations League και ο τεχνικός της Σιλχάβι τόνισε: «Ξέρουμε τι να περιμένουμε. Πολύ σκληρά μαρκαρίσματα στο ένας εναντίον ενός, μια ανθεκτική αντίπαλο που χτυπάει στις αντεπιθέσεις. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά. Δεν θα παρατήσουμε το επιθετικό μας στυλ αλλά δεν μπορεί κανείς να περιμένει να πιέζουμε ψηλά για 90 λεπτά. Όμως θέλουμε μια καλή τακτικά εμφάνιση, αντάξια των τριών βαθμών. Κάθε ξεκίνημα στο τουρνουά είναι κρίσιμο αλλά υπάρχουν άλλα δύο παιχνίδια».

      Αγωνιστικά Νέα: Απρόοπτο με τον γκολκίπερ Παβλένκα (Βέρντερ Βρέμης) ο οποίος χτύπησε στη μέση και τέθηκε εκτός αποστολής, δίνοντας τη θέση του στον Κούμπεκ (Άουγκσμπουργκ). Ο ίδιος πάντως δεν προορίζονταν για βασικός. Υπενθυμίζεται πως δεν υπολογίζεται ο στόπερ Κουντέλα (Σλάβια Πράγας) ο οποίος τιμωρήθηκε για ρατσιστική επίθεση. Κομβικός ο χαφ Σούτσεκ της Γουέστ Χαμ, ενώ στην επίθεση τα φώτα πέφτουν στον Σικ της Λεβερκούζεν.

      Πιθανή Ενδεκάδα: Βάτσλικ – Τσούφαλ, Τσελούστκα, Κάλας, Μπόριλ – Σούτσεκ, Κραλ – Μάσοπουστ, Νταρίντα, Γιάνκτο – Σικ

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Άλες Μάντους (Σίγκμα), Γίρι Παβλένκα (Βέρντερ), Τόμας Βάτσλικ (Σεβίλλη)

      Αμυντικοί: Γιαν Μπόριλ (Σλάβια), Γιάκουμπ Μπράμπετς (Πλζεν), Βλάντιμιρ Τσούφαλ (Γουέστ Χαμ), Οντρέι Τσελούστκα (Σπάρτα), Πάβελ Καντεράμπεκ (Χόφενχαϊμ), Τόμας Κάλας (Μπρίστολ Σίτι), Άλες Ματέγιου (Μπρέσια), Ντάβιντ Ζίμα (Σλάβια)

      Μέσοι: Αντονίν Μπαράκ (Βερόνα), Βλαντιμίρ Νταρίντα (Χέρτα), Άνταμ Χλόζεκ (Σπάρτα), Τόμας Χόλες (Σλάβια), Γιάκουμπ Γιάνκτο (Σαμπντόρια), Άλεξ Κραλ (Σπαρτάκ), Λούκας Μάσοπουστ (Σλάβια), Γιάκουμπ Πέσεκ (Σλόβαν), Τόμας Σούτσεκ (Γουέστ Χαμ), Πετρ Σέβτσικ (Σλάβια)

      Επιθετικοί: Μίχαελ Κρμέντσικ (ΠΑΟΚ), Τόμας Πέκχαρτ (Λέγκια), Πάτρικ Σικ (Λεβερκούζεν), Ματέι Βίντρα (Μπέρνλι)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Πολύ λεπτές ισορροπίες στο παιχνίδι το οποίο είναι κομβικό και για τις δύο ομάδες στη μάχη για την πρόκριση και καμία δε θα ήθελε να το χάσει. Η Σκωτία έχει τον ενθουσιασμό της επιστροφής σε μεγάλη διοργάνωση μετά από 23 χρόνια και θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της, αλλά βρίσκει αντιμέτωπη μια πιο έμπειρη ομάδα σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Το περιμένουμε αρκετά σφιχτό και χωρίς πολλά ρίσκα από τις δύο πλευρές, ζαριά στο «Χ».

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      Euro: 4ος όμιλος
        3 Τσεχία 3 4 1 1 1 3:2
        4 Σκωτία 3 1 0 1 2 1:5
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο saladbet με το υψηλότερο yield +2.12% έπαιξε: X
      • » Ο Mrgreen, με το υψηλότερο yield +11.29% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: X
      • » Ο Mrgreen, με το υψηλότερο yield +22.79% στο σημείο X έπαιξε: X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες