5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σαν Μαρίνο - Σλοβενία

Προϊστορία

10/9/2023 Σαν ΜαρίνοΣλοβενία 0 - 4
26/3/2023 ΣλοβενίαΣαν Μαρίνο 2 - 0
7/10/2020 ΣλοβενίαΣαν Μαρίνο 4 - 0
12/10/2015 Σαν ΜαρίνοΣλοβενία 0 - 2
27/3/2015 ΣλοβενίαΣαν Μαρίνο 6 - 0
14/10/2009 Σαν ΜαρίνοΣλοβενία 0 - 3
12/8/2009 ΣλοβενίαΣαν Μαρίνο 5 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,336 0.3%
X
€ 3,679 0.9%
2
€ 383,241 98.7%
Over
€ 4,274 69.7%
Under
€ 1,860 30.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

123 ψήφοι:

1

Σουτ στην εστία

8

1

Σουτ εκτός εστίας

5

27%

Κατοχή μπάλας

73%

1

Οφσάιντ

5

3

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

0

Κόρνερ

5

9

Φάουλ

18

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadio Olimpico San Marino
  • Χωρητικότητα: 6664
Ευκαιρία ξεσπάσματος για τους Σλοβένους

Ευκαιρία ξεσπάσματος για τους Σλοβένους

Το Σαν Μαρίνο φιλοξενεί τη Σλοβενία για την 6η αγωνιστική του 8ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στη Δανία, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας τη Βόρεια Ιρλανδία.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Την περασμένη Πέμπτη ταξίδεψε στην Κοπεγχάγη προκειμένου να προσπαθήσει να φανεί ανταγωνιστική εκτός έδρας απέναντι στη Δανία. Στάθηκε αρκετά καλά για τα δεδομένα του και ηττήθηκε με το τιμητικό 4-0. Φυσικά ως συνήθως δεν κατάφερε να δημιουργήσει ούτε μία υποψία φάσης για να σκοράρει και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο για ενενήντα λεπτά. Άντεξε μέχρι το 26’ με τον Χόιμπιεργκ να σκοράρει με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή για το 1-0. Στο 28’ ο προωθημένος Μέλε βρέθηκε αμαρκάριστος και δεν δυσκολεύτηκε να περάσει τον τερματοφύλακα Μπενεντετίνι σημειώνοντας το 2-0. Δέχτηκε και τρίτο τέρμα πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, καθώς στο 40’ ο Βιντ παραβίασε κι αυτός την εστία του διαμορφώνοντας το 3-0. Στην επανάληψη ευτυχώς για εκείνο οι «δυναμίτες» δεν φόρτσαραν. Στο 93’ ο Έρικσεν απλώς πέτυχε με απευθείας φάουλ το τελικό 4-0.

Το Σαν Μαρίνο παραμένει εδώ και δεκαετίες ο «φτωχός συγγενής» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και δεν έχει πετύχει ποτέ κάτι το ιδιαίτερο, αποτελώντας παραδοσιακά τον «σάκο του μποξ» για όλες τις εθνικές ομάδες που θέλουν κάπου να ξεσπάσουν. Έτσι και στη συγκεκριμένη προκριματική φάση για το Euro 2024, έχει γνωρίσει πέντε ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και τα τέρματα είναι 0-17! Και τα πέντε ματς της «σερενίσιμα» ήταν No Goal. Κάθε ήττα δίχως πολλά γκολ μάλιστα θεωρείται μικρή επιτυχία. Φυσικά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην τερματίσει τελευταία.

Αγωνιστικά Νέα: Το απουσιολόγιο είναι «λευκό», καθώς η απουσία του Νάνι είναι γνωστή.

Τερματοφύλακες: Σιμόν (Φιορεντίνε) Ελ. Μπενεντετίνι (Καϊλούνγκο), Σιμοντσίνι (Κόσμος)

Αμυντικοί: Μαν. Μπατιστίνι (Βίρτους), Ντ' Αντάριο (Κόσμος), Ρόσι (Τρόπικαλ Κοριάνο), Φάμπρι (Όλμπια), Τσέβολι (Γιούβενες-Ντογκάνα), Τόσι (Βίκτορ Σαν Μαρίνο), Φραντσιόζι (Βαλφόγλια), Ντι Μάιο (Κόσμος), Μίρκο (Κόσμος), Σιμοντσίνι (Κόσμος)

Μέσοι: Χιρς (Φιορεντίνε), Γκολινούτσι (-), Λουναντέι (-), Μισ. Μπατιστίνι (Τρε Πένε), Τζαφεράνι (Λα Φιορίτα), Τσεκαρόλι (Τρε Πένε), Καπιτσιόνι (Κόσμος), Λατζάρι (Βίκτορ Σαν Μαρίνο), Μουλαρόνι (Τρόπικαλ Κοριάνο)

Επιθετικοί: Βιταϊόλι (Λα Φιορίτα), Ρινάλντι (Λα Φιορίτα), Νάνι (Όλμπια), Μπεράρντι (Σαμαουρέζε), Στεφανέλι (Πεναρόσα), Πανκότι (Λα Φιορίτα)

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με τη Βόρεια Ιρλανδία και χρειαζόταν οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα. Παρουσιάστηκε σοβαρή και πήρε τη μεγάλη νίκη με 4-2, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντράζ Σπόραρ του Παναθηναϊκού ο οποίος σημείωσε δύο γκολ. Μόλις στο 3’ ο έμπειρος φορ βρέθηκε τετ α τετ και δεν αστόχησε ανοίγοντας το σκορ. Τέσσερα λεπτά μετά ο Πράις ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους. Συνέχισε πάντως να κυριαρχεί και στο 17’ ο Έβανς με αυτογκόλ «έγραψε» άθελά του το 2-1. Στο 42’ ο Σέσκο με υπέροχη κίνηση και σουτ πέτυχε το 3-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Οι Βρετανοί μείωσαν σε 3-2 με τον Έβανς στο 53’ αλλά τρία λεπτά μετά ο Σπόραρ με ωραία κίνηση και πλασέ σε κενή εστία ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-2. Οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν κι έχασαν ευκαιρίες, ενώ είχε κι εκείνη τις δικές της στιγμές στο «ανοιχτό» γήπεδο, δίχως τελικά να αλλάξει κάτι έως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Με αυτόν τον χορταστικό τρόπο η Σλοβενία επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από δύο αναμετρήσεις στις οποίες δεν είχε χαμογελάσει, καθώς είχε μετρήσει μία ισοπαλία και μία ήττα. Η συγκομιδή των 10 βαθμών φέρνουν τους Βαλκάνιους στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 8ου ομίλου, καθώς υστερούν στην ισοβαθμία με τη Δανία λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων. Απέχουν δύο πόντους από την πρωτοπόρο Φινλανδία και διεκδικούν στα ίσα την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024 στη Γερμανία, θέλοντας να τα καταφέρουν μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία τους μετά το μακρινό 2000. Τα δύο πιο πρόσφατα ματς τους ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έφυγε από την αποστολή αλλά δεν υπολογίζεται λόγω τραυματισμού ο εξτρέμ Βέρμπιτς (Παναθηναϊκός). Δεν κλήθηκαν σε σχέση με τον Ιούνιο ο τερματοφύλακας Τουρκ (Πάρμα) και οι μέσοι Τσμιγκόι (Ρετζιάνα), Χόρβατ (Στουρμ Γκρατς).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μπέλετς (ΑΠΟΕΛ), Βλντόβσεκ (Ολίμπια Λιουμπλιάνα)

Αμυντικοί: Στογιάνοβιτς (Σαμπντόρια), Μπιγιόλ (Ουντινέζε), Μπάλκοβετς (Αλάνιασπορ), Μπλάζιτς (Λεχ Πόζναν), Κάρνιτσνικ (Τσέλιε), Μπρέκαλο (Βίκινγκ), Γιάνζα (Γκόρνικ Ζάμπρζε), Ντρκούσιτς (Σότσι)

Μέσοι: Κούρτιτς (Ουνιβερσιτέα Κραϊόβα), Βέρμπιτς (Παναθηναϊκός), Ζάιτς (Φενέρμπαχτσε), Λόβριτς (Ουντινέζε), Τσέριν (Παναθηναϊκός), Στάνκοβιτς (Στουρμ Γκρατς), Έλσνικ (Ολίμπια Λιουμπλιάνα)

Επιθετικοί: Σπόραρ (Παναθηναϊκός), Σέσκο (Λειψία), Ζάχοβιτς (Πογκόν Στσέτσιν), Τσέλαρ (Λουγκάνο), Μλάκαρ (Πίζα), Βιπότνικ (Μπορντό), Μάτκο (Τσέλιε)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκονται οι εθνικές ομάδες, κάθε παιχνίδι με αντίπαλο το Σαν Μαρίνο αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για νίκη και για ξέσπασμα. Αυτό δεν θα μπορούσε να μην ισχύει και για τη Σλοβενία η οποία μετά την αναμέτρηση με τη Βόρεια Ιρλανδία, καλείται να αντιμετωπίσει την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου και να κάνει το καθήκον της. Δύσκολα θα μπορέσουν να προβάλλουν αντίσταση οι γηπεδούχοι και θα επιλέξουμε τα 4-6 γκολ, θεωρώντας ότι οι φιλοξενούμενοι θα στείλουν την μπάλα στα δίχτυα σε τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 8ος Όμιλος
  2 Σλοβενία 10 22 7 1 2 20:9
  6 Σαν Μαρίνο 10 0 0 0 10 3:31
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο dep, με το υψηλότερο yield +9.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 4-6 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες