2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρωσία - Σλοβακία

Προϊστορία

8/10/2021 ΡωσίαΣλοβακία 1 - 0
30/3/2021 ΣλοβακίαΡωσία 2 - 1
15/6/2016 ΡωσίαΣλοβακία 1 - 2
26/5/2014 ΡωσίαΣλοβακία 1 - 0
7/10/2011 ΣλοβακίαΡωσία 0 - 1
7/9/2010 ΡωσίαΣλοβακία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 386,716 82.6%
X
€ 43,316 9.3%
2
€ 38,191 8.2%
Over
€ 6,812 13.8%
Under
€ 42,701 86.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

113 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Ak Bars Arena
  • Χωρητικότητα: 45105
  • Θεατές: 9588
Χωρίς παίκτες-κλειδιά η Ρωσία

Χωρίς παίκτες-κλειδιά η Ρωσία

Ρωσία και Σλοβακία αναμετρούνται στο Καζάν σ’ ένα κρίσιμο παιχνίδι στη μάχη για την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ.

ΡΩΣΙΑ

Συγκέντρωσε 7 βαθμούς στα τρία παιχνίδια του Σεπτεμβρίου που ήταν και τα πρώτα του Καρπίν στον πάγκο της. Ξεκίνησε με το εντός έδρας 0-0 με την Κροατία, ακολούθησε η άνετη νίκη με 2-0 στην Κύπρο και έκλεισε τις υποχρεώσεις με το εντός έδρας 2-0 επί της Μάλτας, σε ένα παιχνίδι που πέρασε μερικές δύσκολες στιγμές. Γενικότερα προσπάθησε να παίξει πιο μοντέρνο στυλ ποδοσφαίρου σε σχέση με τον Τσερτσέσοφ, αλλά έδειξε πως χρειάζεται ακόμα χρόνο.

Στο 4-1-1 το ρεκόρ της στον όμιλο, ισοβαθμεί στην κορυφή του ομίλου με την Κροατία και απέχει τέσσερις βαθμούς από την 3η Σλοβακία και έξι από την 4η Σλοβενία. Μάλιστα τις δύο τελευταίες αντιμετωπίζει στα παιχνίδια του Οκτωβρίου και εφόσον κάνει το 2x2 θα «κλειδώσει» ουσιαστικά την είσοδο στην πρώτη δυάδα.

Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της Καρπίν δήλωσε: «Έχουν αλλάξει πολλά και στις δύο ομάδες από το τελευταίο μας παιχνίδι τον Μάρτιο. Η Σλοβακία είναι μια σταθερή δύναμη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Βρισκόμαστε κοντά στο ίδιο επίπεδο. Πρόκειται για μια ομάδα που δημιουργεί αρκετές φάσεις και σκοράρει. Και στις δύο ομάδες υπάρχει πίεση για τη βαθμολογία. Εμείς θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι κι έτσι πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια».

Αγωνιστικά Νέα: Γεμάτο το απουσιολόγιο. Ξανά απών ο 1ος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, Τζιούμπα (Ζενίτ) ο οποίος αρνήθηκε την πρόσκληση του Καρπίν, ενώ νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού τέθηκε ο ηγετικός χαφ Γκολόβιν (Μονακό). Εκτός επίσης λόγω προβλημάτων ο βασικός εξτρέμ Ιόνοφ (Κράσνονταρ), οι χαφ Ζόμπνιν (Σπαρτάκ), Μακάροβ (Ντιναμό Μόσχας), Γκλουσάκοβ (Χίμκι), ο μπακ Καραβάεφ (Ζενίτ), ο αμυντικός χαφ Μαγκέεβ (Λοκομοτίβ Μόσχας), ενώ αποσύρθηκε τον Σεπτέμβριο από την Εθνική ο βασικός μπακ Φερνάντες. Από την άλλη, αμφίβολος δίνεται ο μπακ Σαμοσνίκοβ (Ρούμπιν Καζάν).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Γκιγιέρμε (Λοκομοτίβ Μόσχας), Λινιόβ (Λεβερκούζεν), Σαφόνοβ (Κράσνονταρ), Ντιούπιν (Ρούμπιν Καζάν)

Αμυντικοί: Κουντριασόβ (Ανταλιασπόρ), Τζικίγια (Σπαρτάκ Μόσχας), Ντιβιέγιεβ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Σαμοσνίκοβ (Ρούμπιν Καζάν), Οσιπένκο (Ροστόβ), Σουτόρμιν (Ζενίτ), Τσιστιακόβ (Ζενίτ), Τερέχοβ (Σότσι), Αντάμοβ (Ουράλ)

Μέσοι: Κουζιάγιεβ (Ζενίτ), Α. Μίραντσουκ (Αταλάντα), Γιερόκχιν (Ζενίτ), Μπαρίνοβ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Μπακάγιεβ (Σπαρτάκ Μόσχας), Ζεμαλέτνινοβ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Ακχμέτοβ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Φόμιν, Ζακχαριάν (Ντιναμό Μόσχας), Γκλέμποβ (Ροστόφ)

Επιθετικοί: Σμολόβ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Ζαμπολότνι (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Αγκαλάροβ (Ούφα)ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Μάζεψε 4 βαθμούς στην τριάδα των αγώνων του Σεπτεμβρίου, με τον απολογισμό να μην την αφήνει ικανοποιημένη βάσει της εικόνας της. Κι αυτό διότι τόσο στην ισοπαλία με την Σλοβενία εκτός (1-1) όσο και στην ήττα με την Κροατία εντός (0-1) πατούσε αρκετά καλά και άξιζε καλύτερα αποτελέσματα. Έκλεισε τις υποχρεώσεις της με την νίκη με 2-0 επί της Κύπρου στην Μπρατισλάβα και έμεινε ζωντανή στο κόλπο για την πρόκριση.

Στο 2-3-1 το ρεκόρ της στον όμιλο, βρίσκεται στην 3η θέση και στο -4 από Ρωσία και Κροατία, τις οποίες θα αντιμετωπίσει αυτό το τριήμερο σε Καζάν και Όσιγιεκ.

Εν όψει του σημερινού αγώνα, ο τεχνικός της, Τάρκοβιτς δήλωσε: «Ο νέος προπονητής της Ρωσίας κέρδισε 7 βαθμούς στα τρία πρώτα παιχνίδια, όσους στόχευε η ομάδα. Παίζουν διαφορετικά μετά την αλλαγή προπονητή και περιμένουμε μια διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με το πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι. Μπορεί να έχουν απουσίες αλλά και οι Κροάτες έπαιξαν απέναντι μας χωρίς τον Μόντριτς και πήραν το επιθυμητό αποτέλεσμα», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει τον τίτλο του φαβορί στην ομάδα του σε σχετική ερώτηση.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπολογίζει ούτε στα παιχνίδια του Οκτωβρίου στον βασικό γκολκίπερ Ντουμπράβκα (Νιούκαστλ), ενώ νοκ-άουτ λόγω τραυματισμών έχουν τεθεί ο βασικός μέσος Λομπότκα (Νάπολι), ο έτερος μέσος Γκρέγους (Μινεσότα Γιουν.), ο βασικός εξτρέμ Βάις (Σλόβαν), ο ενίοτε βασικός εξτρέμ Μακ (Φερεντσβάρος), ο αμυντικός μέσος Χρομάντα (Σλάβια Πράγας) και ο στόπερ Βάλιεντ (Μαγιόρκα).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Κούτσιακ (Λέχια Γκντάνσκ), Ροντάκ (Φούλαμ), Γκρέιφ (Μαγιόρκα), Πλαχ (Πιάστ Γκλβίτσε)

Αμυντικοί: Πέκαρικ (Χέρτα), Χουμποτσάν (Ομόνοια), Σκρίνιαρ (Ίντερ), Σάτκα (Λεχ Πόζναν), Χάνκο (Σπάρτα Πράγας), Κότσελνικ (Σλόβαν Λίμπερετς), Πόσχεκ (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Ντε Μάρκο (Σλόβαν Μπρατισλάβας)

Μέσοι: Χάμσικ (Τραμπζονσπόρ), Κούτσκα (Γουότφορντ), Ντούντα (Κολωνία), Χροσόφσκι (Γκένκ), Ρούσνακ (Ρεάλ Σολτ Λέικ), Χαράσλιν (Σπάρτα Πράγας), Μπέρο (Φίτεσε), Σούσλοβ (Χρόνινχεν), Τζίρκα (Οβιέδο)

Επιθετικοί: Μπόζενικ (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Σχράνζ (Σπάρτα Πράγας), Στρέλετς (Σπέτσια), Αλμάσι (Μπάνικ Οστράβα)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ρωσία πήρε μεν 7 βαθμούς στα 3 πρώτα παιχνίδια με τον Καρπίν στον πάγκο αλλά δεν έβγαλε μάτια με τις εμφανίσεις της. Από την άλλη, η Σλοβακία είχε αρεκτά καλή εικόνα στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου και άξιζε μάλλον κάτι καλύτερο. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα στον όμιλο οι Σλοβάκοι καλούνται να πάρουν αποτέλεσμα στη Ρωσία αν θέλουν να μείνουν ζωντανοί στο κόλπο της πρόκρισης και μπορούν να εκμεταλλευτούν τις πολλές και σημαντικές απουσίες των Ρώσων. Αδικούνται από το σετ αποδόσεων οι φιλοξενούμενοι -το «διπλό» πάντως αρχίζει πλέον να παίρνει πτωτική πορεία- και έχουν τη δυναμική για να φύγουν με αποτέλεσμα από το Καζάν.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 8ος όμιλος
  2 Ρωσία 10 22 7 1 2 19:6
  3 Σλοβακία 10 14 3 5 2 17:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο fidel με το υψηλότερο yield +2.59% έπαιξε: 2
  • » Ο antreas26, με το υψηλότερο yield +27.03% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1
  • » Ο fidel, με το υψηλότερο yield +2.79% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες