4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Σλοβακία - Ρωσία

30/3/2021 21:45
2 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1287 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ρωσία - Σλοβακία στις 8/10/2021

Προϊστορία

8/10/2021 ΡωσίαΣλοβακία 1 - 0
30/3/2021 ΣλοβακίαΡωσία 2 - 1
15/6/2016 ΡωσίαΣλοβακία 1 - 2
26/5/2014 ΡωσίαΣλοβακία 1 - 0
7/10/2011 ΣλοβακίαΡωσία 0 - 1
7/9/2010 ΡωσίαΣλοβακία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 73,370 8.5%
X
€ 65,897 7.6%
2
€ 724,472 83.9%
Over
€ 4,567 34.4%
Under
€ 8,704 65.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

146 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Anton Malatinsky
  • Χωρητικότητα: 19200
Στένεψαν τα περιθώρια για τη Σλοβακία

Στένεψαν τα περιθώρια για τη Σλοβακία

Η Σλοβακία ψάχνει για την πρώτη της νίκη στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και υποδέχεται τη Ρωσία που έχει κάνει το δύο στα δύο.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Ούτε την 2η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου πήρε τη νίκη, αφού μετά την ισοπαλία στην Κύπρο (0-0) φιλοξένησε την Μάλτα και τσίμπησε το βαθμό μετά το 2-2, αν και δεν βρέθηκε με 0-2 πίσω στο σκορ στο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Γκάμπιν στο 16' με σουτ έξω από την περιοχή και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Καμενζουλί ανέβασε το δείκτη του σκορ. Η Σλοβακία μείωσε με κεφαλιά του Στρέλιτς στο 49' και τέσσερα λεπτά αργότερα πάλι με κεφαλιά ο Σκρίνιαρ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ανατροπή, αλλά δεν τα κατάφεραν.

«Χάσαμε πόντους με τους αντιπάλους που βρίσκονται σε πιο χαμηλό επίπεδο από εμάς. Το γκρουπ είναι ισορροπημένο, με ισχυρότερους αντιπάλους μπορεί να μας ταιριάζει καλύτερα, η απάντηση θα μας δοθεί την Τρίτη. Πρέπει να αναλάβω την ευθύνη στα χέρια μου, είτε προφορικά είτε στο γήπεδο. Όλοι πρέπει να κάνουμε περισσότερα, εγώ πρώτα. Έχουμε μόνο δύο πόντους από δύο αγώνες και πρέπει να βγούμε από αυτό», είπε ο προπονητής Στέφαν Tάρκοβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Απουσιάζει ο αρχηγός Χάμσικ, ο εξτρέμ Στοχ, ο τερματοφύλακας Ρόντακ, ο στόπερ Στέτινα, ο μέσος Σαμπό και ο φορ Σάφρανκο. Επιστρέφουν μετά την απουσία λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμώ ο αμυντικός Πέκαρικ και ος μέσος Ντούντα. Παραμένει εκτός ο μέσος Μπένες. Αμφίβολοι δίνονται ο τερματοφύλακας Ντουμπράβκα και ο αμνυντικός Χάντσκο.

Η αποστολή της Σλοβακίας

Τερματοφύλακες: Ντουμπράβκα (Νιούκαστλ), Κούτσιακ (Λέχια Γκντάνσκ), Γκρέιφ (Σλόβαν Μπρατισλάβα)

Αμυντικοί: Πεκάρικ (Χέρτα Βερολίνου), Βάλιεντ (Μαγιόρκα), Πάουσχεκ (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Χουμποτσάν (Ομόνοια), Σκρίνιαρ (Ίντερ), Σάτκα (Λεχ Πόζναν), Χάντσκο (Σπάρτα Πράγας), Χολιούμπεκ (Πιαστ Γκλίβιτσε), Κόσελνικ (Σλόβαν Λίμπερετς)

Μέσοι: Μακ (Φερεντεσβάρος), Γκρεγκούς (Μινεσότα), Χροσόβσκι (Γκενκ), Ρούσνακ (Σολτ Λέικ), Κούτσκα (Πάρμα), Βάις (Σλόβαν Μπρατισλάβα), Ντούντα (Κολωνία), Λομπότκα (Νάπολι), Σούσλοφ (Χρόνιγκεν), Χαρασλίν (Σασσουόλο), Μπέρο (Φίτεσε), Μπένες (Άουγκσμπουργκ), Σούσλοβ (Γκρόνιγνκεν), Χρομάντα (Σλάβια Πράγας)

Επιθετικοί: Ντούρις (Ομόνοια), Μπόζενικ (Φέγενορντ), Σχρανζ (Γιάμπλονετς), Στρέλεκ (Σλόβαν Μπρατισλάβας).

ΡΩΣΙΑ

Έκανε το δύο στα δύο στον όμιλο, αφού μετά το 3-1 στη Μάλτα, φιλοξένησε με κόσμο (περίπου 15.000) στις εξέδρες τη Σλοβενία και επικράτησε με 2-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Αρτέμ Τζούμπα, ο οποίπς πέτυχε και τα δύο τέρματα. Άνοιξε το σκορ στο 26′ και εννιά λεπτά αργότερα σημείωσε το 2-0. Ένα λεπτό μετά (36′) ο Ίλιτσιτς με φοβερό σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ τόνισε: «Κερδίσαμε τον αγώνα εναντίον της Σλοβενίας, που αξίζει έξι πόντους. Στο τέλος είχαμε περισσότερη τύχη και είπα πριν από το παιχνίδι ότι αυτό η νίκη θα αξίζει έξι πόντους. Ο Ίλισιτς έδειξε ποιότητα, πέτυχε ένα μεγάλο γκολ. Είναι κορυφαίος παίκτης, δεν είναι τυχαίο ότι λάμπει και εκτιμάται στην Ιταλία, αλλά η τακτική μας οργάνωση πέτυχε τελικά αυτό που αναμενόταν».

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίστηκε ο μπακ ο Σμόλνικοφ.

Η αποστολή της Ρωσίας:

Τερματοφύλακες: Λιούνοφ (Ζενίτ), Σουνίν (Ντιναμό Μόσχας), Ντιούπιν (Ρούμπιν Καζάν)

Αμυντικοί: Ζιρκόφ (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Κουντριασόφ (Αντάλιασπορ), Ντζικίγια (Σπαρτάκ Μόσχας), Σεμιόνοφ (Αχμάτ Γκρόζνι), Καραβάγιεφ (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Γιεβγκένιεφ (Ντιναμό Μόσχας), Σμόλνικοφ (Κράσνονταρ), Φερνάντες (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Νέουσταλντερ (Ντιναμό Μόσχας), Κουτέποφ (Σπάρτακ Μόσχας), Σαμοσίνκοφ (Ρούμπιν Καζάν), Ζιρόφ (Σάντχαουζεν)

Μέσοι: Ζιόνοφ (Κράσνονταρ), Οζντόγιεφ (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Κουζιάγιεφ (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Αλ. Μίραντσουκ (Αταλάντα), Μπακάγιεφ (Σπαρτάκ Μόσχας), Μοστοβόι (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Φόμιν (Ντιναμό Μόσχας), Μίρτσοφ (Κίμκι), Ζεμαλεντίνοφ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Μούκχιν (Λοκομοτίβ Μόσχας)

Επιθετικοί: Τζιούμπα (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Ζαμπολότνι (Σότσι), Σομπόλεφ (Σπάρτακ Μόσχας)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σλοβακία δέχθηκε γκολ μέχρι και από τη Μάλτα και μάλιστα όχι ένα, ενώ έχει και πάρα πολλές απουσίες. Από την άλλη, η Ρωσία έκανε το δύο στα δύο στα προκριματικά του Μουντιάλ και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Πάντως, δεν διακρίνεται για την αμυντική της γραμμή και θα ποντάρουμε στο Over.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 8ος όμιλος
  2 Ρωσία 10 22 7 1 2 19:6
  3 Σλοβακία 10 14 3 5 2 17:10
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο antreas26, με το υψηλότερο yield +27.03% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X
  • » Ο antara, με το υψηλότερο yield +2.31% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες