2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρουμανία - Λιχτενστάιν

5/9/2021 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 1116
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 963 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Λιχτενστάιν - Ρουμανία στις 14/11/2021

Προϊστορία

14/11/2021 ΛιχτενστάινΡουμανία 0 - 2
5/9/2021 ΡουμανίαΛιχτενστάιν 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 139,334 96.7%
X
€ 3,771 2.6%
2
€ 961 0.7%
Over
€ 4,473 76.9%
Under
€ 1,340 23.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

70 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Arena Nationala
  • Χωρητικότητα: 55611
  • Θεατές: 10000
Ευκαιρία να πάει ψηλότερα η Ρουμανία

Ευκαιρία να πάει ψηλότερα η Ρουμανία

Η Ρουμανία υποδέχεται το Λίχτενσταϊν για την 5η αγωνιστική του 10ου ομίλου των προκριματικών του Παγκοσμιού Κυπέλλου του Κατάρ.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Μπορεί να μην εντυπωσίασε με την απόδοση της, έφυγε όμως με ένα σημαντικό διπλό από την έδρα της Ισλανδίας την Πέμπτη και έτσι έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στο Μουντιάλ του Κατάρ. Μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο μέρος με λίγες καλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Μαν στο 47’, ο οποίος βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα. Δέχθηκε πίεση στη συνέχεια, είδε την αντίπαλο της να αστοχεί σε ορισμένες καλές της φάσεις αλλά στο 83’ ο Στάντσιου έφυγε ωραία στην αντεπίθεση και με πλασέ σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

Ο κόουτς Ράντοι είχε ανάγκη ένα καλό αποτέλεσμα για να διώξει την αμφισβήτηση που υπήρχε στο πρόσωπο του, το παιχνίδι με το Λίχτενσταϊν του δίνει την ευκαιρία να φέρει σε ακόμα καλύτερο δρόμο την ομάδα του. Η Ρουμανία με 6 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση, στο -3 από την 2η Γερμανία και στο -4 από την πρωτοπόρο Αρμενία, οι οποίες όμως κοντράρονται μεταξύ τους. Ακολουθεί έπειτα η αναμέτρηση με την Βόρεια Μακεδονία την Τετάρτη, έχει την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή.

«Νομίζω ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, ειδικά αν θεωρήσουμε πως έχουμε σίγουρη τη νίκη μας. Δεν νιώθω καμία παραπάνω πίεση και δεν σκέφτομαι το παιχνίδι με τη Βόρεια Μακεδονία αλλά μόνο το Λίχτενσταϊν. Πολλοί το βλέπουν σαν ένα εύκολο παιχνίδι, εγώ όμως όχι», σχολίασε ο κόουτς Ραντόι.

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίστηκε ο φορ Άλιμπεκ και αποχώρησε από την αποστολή αλλά αποφασίστηκε να μην κληθεί κάποιος αντικαταστάτης.

Η αποστολή της Ρουμανίας

Τερματοφύλακες: Αϊοάνι (Φαρούλ Κοστάντζα), Νιτά (Σπάρτα Πράγας), Βλαντ (Στεάουα Βουκουρεστίου).

Αμυντικοί: Καμόρα (Κλουζ), Κίρικες (Σασουόλο), Βιτά (Φαρούλ Κοστάντζα), Μανέα (Κλουζ), Νεντελτσεάρου (Κροτόνε), Ράτιου (Ουέσκα), Ρους (Φεχέρβαρ), Τόσκα (Γκαζιαντέπσπορ), Νεντέλκου (Φορτούνα Ντίσελντορφ)

Μέσοι: Τσιτσάλνταου (Κραϊόβα), Κορντέα (Στεάουα Βουκουρεστίου), Χάτζι (Ρέιντζερς), Μαν (Πάρμα), Μάριους Μαρίν (Πίζα), Ράζβαν Μαρίν (Κάλιαρι), Ολάρου (Στεάουα Βουκουρεστίου), Ροτάριου (Λουντογκόρετς), Σορέσκου (Ντινάμο Βουκουρεστίου), Στάντσιου (Σλάβια Πράγας).

Επιθετικοί: Ντένις Ντράγκους (Σταντάρ Λιέγης), Γιόβαν Μάρκοβιτς (Ουν. Κραϊόβα).



ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ

Θα περιμένει κανείς να γίνει «σάκος του μποξ» απέναντι στην Γερμανία που παρατάθηκε με νέο προπονητή, η ήττα με 2-0 που γνώρισε μπορεί και το κολακεύει. Όπως ήταν αναμενόμενο δεν απείλησε σε κανένα σημείο του αγώνα, προσπάθησε με κάθε τρόπο να κρατήσει μακριά από την εστία της τα «πάντσερ» και ως ένα σημείο τα κατάφερε καθώς δέχτηκε το πρώτο γκολ στο 41’. Είχε σε καλή μέρα τον τερματοφύλακα της, είδε την Γερμανία να πετυχαίνει ακόμη ένα γκολ στο 77’ αλλά στο τέλος μπορούμε να πούμε πως νιώθει ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα.

Όταν στο τελευταίο φιλικό που έδωσε δέχτηκε 5 γκολ από τα Νησιά Φεροέ, όλοι περίμεναν το κοντέρ να «γράψει» πολλά απέναντι στην Γερμανία. Κυρίως βέβαια λόγω αστοχίας της αντιπάλου του δεν ξέφυγε το σκορ αλλά αυτό μικρή σημασία έχει στην τελική. Στην τελευταία θέση του ομίλου θα τερματίσει, το θέμα είναι αν θα βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, μέχρι στιγμής το έχει καταφέρει μόνο απέναντι στην Ισλανδία.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Η αποστολή του Λιχτενστάιν

Τερματοφύλακες: Μπίχελ (Βαντούζ), Χόμπι (Μπαλζέρ), Λο Ρούσο (Φράιενμπαχ).

Αμυντικοί: Γκέπελ (Εσεν/Μάουρεν), Γκρίνεφελντερ (Μπαλζέρ), Χόφερ (Μπιέλ-Μπιέν), Κάουφμαν (Εσεν/Μάουρεν), Μάλιν (Ροτ Βάις Ράνκβελ), Αλεξάντερ Μάρξερ (Εσεν/Μάουρεν), Μάρτιν Μάρξερ (Οστερμουντιγκεν), Σπίριχ (Μπαλζέρ), Βόλφινγκερ (Μπαλζέρ), Γιλντίζ (Μπαλζέρ).

Μέσοι: Μπεκ (Ρούγκελ), Μπίχελ (Ρούγκελ), Φρόμελτ (Εσεν/Μάουρεν), Χάζλερ (Τουν), Κόλμαν (Ρούγκελ), Οσπελτ (Ρούγκελ), Ζέλε (Χουρ), Βόλφινγκερ (Εσεν/Μάουρεν).

Επιθετικοί: Νόα Φρικ (Μπριλ), Γιάνικ Φρικ (Ελεύθερος), Καρντέσογλου (Ρούγκελ), Κόλερ (Βίντναου).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των δύο ομάδων, η Ρουμανία έχει την ευκαιρία να πάρει την 2η σερί νίκη της και να πλησιάσει τις δύο προνομιούχες θέσεις. Το θέμα είναι τι θα παρουσιάσει το Λίχτενσταϊν. Θα περιμέναμε η αλήθεια ακόμα πιο χαμηλά το No Goal, σε ένα παρολί στέκεται σε αποδόσεις άνω του 1.50.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1ος γύρος: 10ος όμιλος
  3 Ρουμανία 10 17 5 2 3 13:8
  6 Λιχτενστάιν 10 1 0 1 9 2:34
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.84% έπαιξε: 1
  • » Ο ref1969, με το υψηλότερο yield +7.02% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: No Goal
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.60% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες