2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λιχτενστάιν - Ρουμανία

Προϊστορία

14/11/2021 ΛιχτενστάινΡουμανία 0 - 2
5/9/2021 ΡουμανίαΛιχτενστάιν 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 7,367 1.6%
X
€ 7,314 1.6%
2
€ 448,583 96.8%
Over
€ 31,378 80.3%
Under
€ 7,722 19.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

86 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Rheinpark Stadion
  • Χωρητικότητα: 7838
  • Θεατές: 2237
Όπως έστρωσε θα κοιμηθεί η Ρουμανία

Όπως έστρωσε θα κοιμηθεί η Ρουμανία

Το Λίχτενσταϊν υποδέχεται τη Ρουμανία για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Από βαριά ήττα προέρχονται οι γηπεδούχοι, απογοητευμένοι έρχονται οι φιλοξενούμενοι.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια

ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ

Είχε ούτως ή άλλως δύσκολο έργο απέναντι στη Γερμανία την Πέμπτη, έμεινε και με δέκα παίκτες στο 9’ και έπειτα ακολούθησε η συντριβή με εννιά γκολ. Η αλήθεια είναι πως το μαρκάρισμα του Χέφερ πάνω στον Γκορέτσκα ήταν άκρως επικίνδυνο και ευτυχώς ο μέσος των Γερμανών δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Το παιχνίδι έπειτα δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής, η αντίπαλος την δεν σταμάτησε να επιτίθεται και να σκοράρει, ενώ από τα 9 γκολ που δέχτηκε η ίδια τα δύο ήταν αυτογκόλ.

Όπως και να έχει βέβαια το 9-0 είναι αρκετά βαρύ, το μόνο που μπορεί να κρατήσει από τον όμιλό είναι το γεγονός πως πήρε έναν βαθμό απέναντι στην Αρμενία. Η τελευταία θέση στον όμιλο ήταν αναμενόμενη, τα τέρματα που είναι 2-32 δείχνουν και την διαφορά που είχε από τις υπόλοιπες ομάδες.

«Δεν γνωρίζω όλους τους παίκτες της Ρουμανίας με λεπτομέρεις αλλά ξεχωρίζω κάποιους όπως τον Μαν, τον Χάτζι και τον Μαρίν. Είναι νέοι και έχουν μία υποσχόμενη καριέρα μπροστά τους. Πριν κάποια χρόνια έπαιξα ενάντια στον Γκεόργκι Χάτζι, στον Μουντεάνου, ήταν μία τρομερή γενιά. Δεν νομίζω ότι η τωρινή θα φτάσει το επίπεδο τους αλλά μπορεί να κοντράρει τις «μεγάλες» εθνικές», τόνισε ο κόουτς Στοκλάζα.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο αμυντικός Χέφερ

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπίτσελ (Βαντούζ), Λο Ρούσο (Φρέινμπαχ), Α. Μάγιερ (Έσεν/Μάουρεν), Κ. Μάγιερ (Έσεν/Μάουρεν)

Αμυντικοί: Κάουφμαν (Έσεν Μάουρεν), Γιλντίζ (Μπάλζερς), Σ. Βόλφινγκερ (Μπάλζερς), Γκέπελ (Έσεν/Μάουρεν), Μπρέντλε (Πούλαχ), Μάλιν (Ροτ-Βάις Ράνκγουελ), Χέφερ (Μπιέλ-Μπιέν), Γκρινεφέλντερ (Μπάλζερς), Σπίριγκ (Μπάλζερς), Μαρτ. Μάρξελ (Οστερμούντινγκεν), Μαρκ. Μάρξερ (Τσερ 97)

Μέσοι: Μ. Μπίτσελ (Ρούγκελ), Χάσλερ (Τουν), Σέλε (Τσερ 97), Λ. Μέιερ (Έσεν/Μάουρεν), Φ. Όσπελτ (Ρούγκελ), Φ. Βόλφινγκερ (Μπάλζερς), Φρόμελτ (Έσεν/Μάουρεν), Κόλμαν (Ρούγκελ), Μπέκ (Ρούγκελ), Λίτσινγκερ (Σεντ Φράνσις), Νέτζερ (Βαντούζ ΙΙ)

Επιθετικοί: Σαλάνοβιτς (Ούλου), Γ. Φρικ (-), Ν. Φρικ (Μπριλ)), Καρντέσογλου (Ρούγκελ), Βογκτ (Μπάλζερς), Κόλερ (Βιντνάου)



ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Ό,τι έχτιζε στα τελευταία παιχνίδια των προκριματικών, το «γκρέμισε» στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ισλανδία την Πέμπτη, όπου ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα και πλέον ευελπιστεί σε στραβοπάτημα της Βόρειας Μακεδονίας για να τερματίσει η ίδια 2η. Ίσως επηρεάστηκε από την πίεση για νίκη στο παιχνίδι αλλά η αλήθεια είναι πως σε 2-3 περιπτώσεις η αντίπαλος της έφτασε πολύ κοντά στο γκολ. Έχασε βέβαια μεγάλη ευκαιρία με τον Τόσκα στο 22’ να ανοίξει το σκορ και την μεγαλύτερη στιγμή του παιχνιδιού την είχε στο 85’ με το σουτ του Χάτζι όμως να βρίσκει το δοκάρι.

Έχασε έτσι τεράστια ευκαιρία να εξασφαλίσει στην ουσία την 2η θέση καθώς είναι απίθανο να της δημιουργήσει πρόβλημα το Λίχτενσταϊν. Πλέον ελπίζει η Ιρλανδία να κάνει παρόμοια εμφάνιση και απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία, βρίσκεται στο -1 από την αντίπαλο της και ούτε στην ισοβαθμία έχει το πάνω χέρι. Επικρατεί απογοήτευση στο στρατόπεδο της και πλέον μοιάζει πολύ δύσκολο ο Ραντόι να συνεχίσει στον πάγκο της και μετά το τέλος των προκριματικών.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος και ζητώ συγγνώμη από την ομάδα, τους φιλάθλους και όσους είχαν προσδοκίες από εμάς. Πλέον δεν είναι στο χέρι μας η πρόκριση και δεν θεωρώ ότι η Βόρεια Μακεδονία θα χάσει. Είναι μία προσωπική αποτυχία, είναι μία εθνική αποτυχία και πιστεύω ότι θα την σκεφτόμαστε για όλη μας τη ζωή», δήλωσε εμφανώς απογοητευμένος ο κόουτς Ραντόι μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο μπακ Ράτιου. Εξέτισε και επιστρέφει ο μέσος Μιχάιλα.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Νιτά (Σπάρτα Πράγας), Βλαντ (Στεάουα Βουκουρεστίου), Μαριάν Αϊοάνι (Φαρούλ Κονστάντζα), Χοράτιου Μολντοβάν (Ραπίντ Βουκουρεστίου)

Αμυντικοί: Μανέα (Κλουζ), Ράτιου (Ουέσκα), Κίρικες (Σασουόλο), Νεντελτσεάρου (Κροτόνε), Ρους (Φεχέρβαρ), Μπουρκά (Κλουζ), Βιτά (Φαρούλ Κονστάντζα), Τόσκα (Γκαζιαντέπσπορ), Μπάνκου (Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα)

Μέσοι: Νεντέλκου (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Μαρίν (Κάλιαρι), Τσιτσάλνταου (Γαλατάσαραϊ), Στάντσιου (Σλάβια Πράγας), Μορουτσάν (Γαλατάσαραϊ), Χάτζι (Ρέιντζερς), Τανάσε (Στεάουα Βουκουρεστίου), Μαν (Πάρμα), Μαξίμ (Γκαζιαντέπ), Σάλι (Φαρούλ Κονστάντζα)

Επιθετικοί: Πούσκας (Ρέντινγκ), Ιβάν (Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα), Αλιμπεκ (Κλουζ)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα πλέον η Ρουμανία οφείλει να κάνει το καθήκον της και έπειτα να περιμένει ένα «δώρο» από την Ιρλανδία. Το Λίχτενσταϊν δεν μπορεί να προβάλλει ιδιαίτερη αντίσταση αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσει να μην υποστεί τόσο βαριά ήττα όσο με τη Γερμανία. Πιστεύουμε πως οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν ένα ξέσπασμα και γι ‘αυτό θα πάμε με τα 4-6 Goals.

FACTS

  • Η ομάδα Λιχτενστάιν έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 6 αγώνες στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 1.31 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λιχτενστάιν έχασε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.05 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Ρουμανία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.95 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1ος γύρος: 10ος όμιλος
  3 Ρουμανία 10 17 5 2 3 13:8
  6 Λιχτενστάιν 10 1 0 1 9 2:34
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο stambal1211 με το υψηλότερο yield +1.25% έπαιξε: Over
  • » Ο STAR1, με το υψηλότερο yield +13.51% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 2-3 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες