2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πορτογαλία - Σουηδία

14/10/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 762
3 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1315 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Πορτογαλία - Σουηδία στις 21/3/2024

1ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 21' Silva Bernardo
  2. 36' Ekdal Albin
  3. 44' Jota Diogo

2ο Ημίχρονο 3 - 0

  1. 52' Jota Diogo
  2. 57' Olsson Kristoffer
  3. 62' Jansson Pontus
  4. 72' Jota Diogo
  5. 79' Berg Marcus
  6. 85' Fernandes Bruno

      Προϊστορία

      21/3/2024 ΠορτογαλίαΣουηδία 5 - 2
      14/10/2020 ΠορτογαλίαΣουηδία 3 - 0
      8/9/2020 ΣουηδίαΠορτογαλία 0 - 2
      28/3/2017 ΠορτογαλίαΣουηδία 2 - 3
      19/11/2013 ΣουηδίαΠορτογαλία 2 - 3
      15/11/2013 ΠορτογαλίαΣουηδία 1 - 0
      28/3/2009 ΠορτογαλίαΣουηδία 0 - 0
      11/10/2008 ΣουηδίαΠορτογαλία 0 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 993,076 92.5%
      X
      € 44,805 4.2%
      2
      € 35,917 3.3%
      Over
      € 21,212 50.9%
      Under
      € 20,457 49.1%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τετάρτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      280 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Estadio Jose Alvalade, Lisbon
      Ανώτερη και χωρίς Ρονάλντο η Πορτογαλία

      Ανώτερη και χωρίς Ρονάλντο η Πορτογαλία

      Η Πορτογαλία φιλοξενεί τη Σουηδία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας του Nations League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εκτός έδρας ισοπαλία με την πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν στο «σπίτι» της Κροατίας.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

      Την περασμένη Κυριακή ταξίδεψε στο Παρίσι για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την πρωταθλήτρια κόσμου και μεγάλη της αντίπαλο στη «μάχη» για την πρωτιά Γαλλία. Έπειτα από ένα παιχνίδι στο οποίο οι δύο αντίπαλοι αλληλοεξουδετερώθηκαν, η ισοπαλία χωρίς τέρματα (0-0) ήταν φυσικό επακόλουθο. Από το ξεκίνημα του αγώνα φάνηκε ότι οι δύο ομάδες είχαν περισσότερο στο μυαλό τους την άμυνα και δεν ήθελαν να επιτρέψουν να δημιουργηθούν σημαντικές φάσεις μπροστά στην εστία τους. Έτσι κι έγινε, αφού στο πρώτο μέρος οι Γάλλοι είχαν δύο καλές στιγμές, ενώ οι Πορτογάλοι δεν απείλησαν. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν αρκετά την απόδοσή τους κι άρχισαν να γίνονται πιο επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Η μία και μοναδική μεγάλη φάση όμως καταγράφηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Τρινκάο έκανε ωραία κίνηση και πάσαρε στον Ρονάλντο, όμως το σουτ του τελευταίου απέκρουσε με δυσκολία ο Γιορίς. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τα δύο αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

      Η Πορτογαλία έχει συγκεντρώσει επτά βαθμούς μετά από τρεις «στροφές» και βρίσκεται στην κορυφή του τρίτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας του Nations League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία με την προηγούμενη αντίπαλό της. Στόχος της είναι να παραμείνει εκεί για να πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης. Τα δύο από τα τρία παιχνίδια της ολοκληρώθηκαν Under και No Goal.

      Ο πολύπειρος τεχνικός των Πορτογάλων Φερνάντο Σάντος υπογράμμισε: «Παίξαμε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι με τη Γαλλία, αν και πιστεύω ότι ήμασταν ελαφρώς ανώτεροι από τους αντιπάλους μας. Τώρα έχουμε μπροστά μας παιχνίδια για να φτάσουμε στην πρώτη θέση και θα πρέπει να νικήσουμε δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες».

      Αγωνιστικά Νέα: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσβλήθηκε από τον Covid-19 όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την πορτογαλική ομοσπονδία και θα απουσιάσει. Άλλα τρία προβλήματα, όλα γνωστά. Δεν εντάχθηκε στην αποστολή ο αριστερός μπακ Μάριο Ρούι που έμεινε στην Ιταλία, ενώ απόντες είναι ο γκολκίπερ Λόπες και ο αμυντικός Φόντε. Αμφότεροι έχουν προσβληθεί από τον Covid-19.

      Η αποστολή της Πορτογαλίας

      Τερματοφύλακες: Ρουί Πατρίσιο (Γουλβς), Βαρέλα (Γκιμαράες), Ρουί Σίλβα (Γρανάδα)

      Αμυντικοί: Πέπε (Πόρτο), Ντουάρτε (Γρανάδα), Ρούμπεν Ντίας (Μάντσεστερ Σίτι), Σεκέιρα (Μπράγκα), Γκερέιρο (Ντόρτμουντ), Κανσέλο (Μάντσεστερ Σίτι), Ρούμπεν Σεμέδο (Ολυμπιακός), Νέλσον Σεμέδο (Γουλβς)

      Μέσοι: Ντανίλο Περέιρα (Παρί Σεν Ζερμέν), Ρούμπεν Νέβες (Γουλβς), Ζοάο Μουτίνιο (Γουλβς), Μπρούνο Φερνάντες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σέρζιο Ολιβέιρα (Πόρτο), Καρβάλιο (Μπέτις), Ρενάτο Σάντσες (Λιλ), Ράφα Σίλβα (Μπενφίκα)

      Επιθετικοί: Κριστιάνο Ρονάλντο (Γιουβέντους), Μπερνάντο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Αντρέ Σίλβα (Αϊντραχτ), Ντιόγκο Ζότα (Λίβερπουλ), Ζοάο Φέλιξ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Τρινκάο (Μπαρτσελόνα), Ποντένσε (Γουλβς)



      ΣΟΥΗΔΙΑ

      Σε αυτό το «παράθυρο» για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, το πρόγραμμα περιλάμβανε δύο διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια. Στο πρώτο από αυτά αντιμετώπισε την Κροατία και παρά το γεγονός ότι προσπάθησε, δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 2-1. Δεν πατούσε καλά στο ξεκίνημα του αγώνα και ήταν συνεχώς σε θέση άμυνας, προσπαθώντας να αντισταθεί στην πίεση των γηπεδούχων. Δεν τα κατάφερε και τους είδε να μπαίνουν σε θέση οδηγού στο 32’ με ωραίο συρτό πλασέ του Βλάσιτς. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να φτάσει στην ισοφάριση. Τα κατάφερε στο 66’ με τον Μπεργκ ο οποίος πήρε όμορφη ασίστ από τον Φόρσμπεργκ και δεν αστόχησε από τη μικρή περιοχή. Έφτιαξε κι έχασε άλλες δύο καλές ευκαιρίες. Κόντρα στη ροή του αγώνα κι εξαιτίας ενός λάθος στο κέντρο της άμυνας της στο 84’, ο Κράμαριτς σκόραρε και την έριξε στο καναβάτσο, αφού δεν υπήρχε χρόνος για να αντιδράσει ξανά.

      Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις για τη Σουηδία η οποία όλα δείχνουν ότι θα τερματίσει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του τρίτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας και θα υποβιβαστεί στη Β’. Άλλωστε ακόμα δεν έχει κατορθώσει να πάρει έστω ένα βαθμό, παρά το γεγονός ότι έχει παλέψει στα ματς που έχει δώσει. Τα δύο από τα τρία παιχνίδια της ολοκληρώθηκαν Under και No Goal.

      «Από τα 52 παιχνίδια που είμαι προπονητής στην Εθνική Σουηδίας, αυτή ήταν η χειρότερη διαιτησία που έχω συναντήσει. Ήταν πραγματικά κακή. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά δεν νομίζω. Κάναμε καλή δουλειά στο γήπεδο και θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι. Ελπίζω ότι θα κρατήσουμε τα καλά στοιχεία και στη συνέχεια» ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού προπονητή των Σκανδιναβών, Τζάνε Άντερσον ο οποίος είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με την Κροατία.

      Αγωνιστικά Νέα: Είναι ξανά διαθέσιμος ο επιθετικός της Μάιντζ Κουάισον (18/7) ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ εξέτισε και υπολογίζεται ο σημαντικός χαφ Σβένσον (29/0). Αντίθετα έφυγε για τη Γερμανία ο αριστερός μπακ Αουγκούστινσον (30/1) και δεν θα παίξει. Δεν υπολογίζονται επίσης οι επιθετικοί Γκουιντέτι, Τελίν και Άντερσον, ενώ εκτός είναι και ο κεντρικός αμυντικός Χελάντερ.

      Η αποστολή της Σουηδίας

      Τερματοφύλακες: Ολσεν (Έβερτον), Γιόνσον (Κοπεγχάγη), Νόρντφελντ (Γκεντσλερμπιρλιγκί)

      Αμυντικοί: Λίντελοφ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Αουγκούστινσον (Βέρντερ Βρέμης), Μπένγκτσον (Κοπεγχάγη), Λούστιχ (ΑΪΚ), Χόλμεν (Βίλεμ), Γιάνσον (Μπρέντφορντ), Κραφτ (Νιούκαστλ), Στάρφλετ (Ρούμπιν Καζάν), Όλσον (Χέλσινμποργκ)

      Μέσοι: Φόρσμπεργκ (Λειψία), Εκνταλ (Σαμπντόρια), Λάρσον (ΑΪΚ), Σβένσον (Σιάτλ Σάουντερς), Ολσον (Κράσνονταρ), Σέμα (Γουότφορντ), Σβάνμπεργκ (Μπολόνια), Κουλουσέφσκι (Γιουβέντους)

      Επιθετικοί: Μπεργκ (Κράσνονταρ), Ισάκ (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Κουάισον (Μάιντζ), Τζόρνταν Λάρσον (Σπαρτάκ Μόσχας)

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Πορτογαλία διαθέτει δεδομένα ανώτερο έμψυχο δυναμικό από τη Σουηδία, αλλά και πιο καλό προπονητή, μια και δεν μπορεί να συγκριθεί ο σπουδαίος Φερνάντο Σάντος με τον Τζάνε Άντερσον. Οι γηπεδούχοι έχουν σαφώς μεγαλύτερο κίνητρο από τους αντιπάλους τους οι οποίοι έχουν αρχίσει να συμβιβάζονται με την ιδέα της τελευταίας θέσης και του υποβιβασμού στη Β’ Κατηγορία. Με τις ομάδες να δίνουν το τρίτο τους ματς σε χρονικό διάστημα μίας εβδομάδας, δεν θα προκαλέσει εντύπωση αν οι άμυνες είναι πιο χαλαρές. Θα επιλέξουμε τον άσο θεωρώντας ότι οι Πορτογάλοι εύκολα ή δύσκολα θα φτάσουν στο «τρίποντο».

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.21% έπαιξε: 1
      • » Ο Loukoumas, με το υψηλότερο yield +22.85% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: X2
      • » Ο popov, με το υψηλότερο yield +1.15% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες