1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Περού - Βολιβία

12/11/2021 04:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 464
3 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 902 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βολιβία - Περού στις 16/11/2023

Προϊστορία

16/11/2023 ΒολιβίαΠερού 2 - 0
20/11/2022 ΠερούΒολιβία 1 - 0
12/11/2021 ΠερούΒολιβία 3 - 0
10/10/2021 ΒολιβίαΠερού 1 - 0
19/6/2019 ΒολιβίαΠερού 1 - 3
1/9/2017 ΠερούΒολιβία 2 - 1
1/9/2016 ΒολιβίαΠερού 2 - 0
26/6/2015 ΒολιβίαΠερού 1 - 3
16/10/2013 ΠερούΒολιβία 1 - 1
12/10/2012 ΒολιβίαΠερού 1 - 1
6/9/2011 ΒολιβίαΠερού 0 - 0
3/9/2011 ΠερούΒολιβία 2 - 2
14/10/2009 ΠερούΒολιβία 1 - 0
11/10/2008 ΒολιβίαΠερού 3 - 0
7/2/2008 ΒολιβίαΠερού 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 163,712 88.2%
X
€ 13,886 7.5%
2
€ 8,114 4.4%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

80 ψήφοι:

Με την πλάτη στον τοίχο

Με την πλάτη στον τοίχο

Το Περού υποδέχεται τη Βολιβία για την 13η αγωνιστική της 13ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ για τη ζώνη της Νότιας Αμερικής. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στην Αργεντινή, ενώ οι φιλοξενούμενοι θριάμβευσαν κόντρα στην Παραγουάη.

Τι ισχύει: Οι τέσσερις πρώτοι του ομίλου προκρίνονται απευθείας στο Μουντιάλ. Ο 5ος παίζει μπαράζ με ομάδα άλλης ηπείρου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτα μετράει η διαφορά τερμάτων, έπειτα η καλύτερη επίθεση και στη συνέχεια τα μεταξύ τους παιχνίδια.

ΠΕΡΟΥ

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι το ταξίδι της στην Αργεντινή πριν από περίπου ένα μήνα είχε υψηλό βαθμό δυσκολίας. Παρουσιάστηκε ανταγωνιστικό αλλά δεν κατόρθωσε να αποφύγει την ήττα (1-0). Στάθηκε πολύ καλά και το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ήταν ισορροπημένο. Απείλησε σε δύο περιπτώσεις ενώ δέχτηκε γκολ από τον Ρομέρο που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα ολοκληρωνόταν ισόπαλο χωρίς τέρματα, όμως στο 43’ ο Λαουτάρο Μαρτίνες με μία καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας της για το 1-0. Έπρεπε να βρει τρόπο να αντιδράσει στην επανάληψη. Πρώτα απ’ όλα προσπάθησε να μην κινδυνεύσει και τα κατάφερε. Στο 65’ κέρδισε πέναλτι. Ο Γιοτούν ανέλαβε την ευθύνη αλλά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Δεν άλλαξε τίποτα μέχρι το φινάλε κι αναγκάστηκε να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα για το Περού, καθώς είχε προηγηθεί αυτή από τη Βολιβία. Η συγκομιδή των 11 βαθμών έχει φέρει τους «Ίνκας» στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα χρειαστούν υπερβάσεις προκειμένου να καταφέρουν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να προκριθούν στο Μουντιάλ του Κατάρ. Τα έξι πιο πρόσφατα ματς τους ολοκληρώθηκαν Under και τα πέντε από τα αυτά ήταν και No Goal.

Ο προπονητής των γηπεδούχων Ρικάρντο Γκαρέκα τόνισε: «Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Η Βολιβία είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και έχει βελτιώσει την απόδοσή της. Είναι σημαντικό να είμαστε έτοιμοι και πνευματικά. Βλέπω ότι οι παίκτες μου είναι αρκετά καλά. Γνωρίζουμε την ευθύνη που έχουμε και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα. Είναι ξεκάθαρο ότι θα μπούμε με τη νοοτροπία που πρέπει για να κερδίσουμε τον αγώνα. Η ομάδα μας θα έχει αρκετή υποστήριξη αλλά θα θέλαμε να είναι γεμάτο το γήπεδο. Πρέπει πρώτα να κερδίσουμε τη Βολιβία και στη συνέχεια να δούμε τις μαθηματικές μας ελπίδες για πρόκριση».

Αγωνιστικά Νέα: Απόντες οι τραυματίες επιθετικοί Ρουιντίας (Σιάτλ Σάουντερς), Γκερέρο (-) και Ρέινα (Ντι Σι Γιουνάιτεντ). Εκτός και ο μέσος Φλόρες (Ντι Σι Γιουνάιτεντ).

Η αποστολή του Περού:

Τερματοφύλακες: Γκαγιέσε (Ορλάντο Σίτι), Καρβάγιο (Ουνιβερσιτάριο), Κασέδα (Μελγκάρ)

Αμυντικοί: Αντβίνκουλα (Μπόκα Τζούνιορς), Ράμος (Ουνιβερσιδάδ Σέζαρ Βαγέχο), Τράουκο (Σεντ Ετιέν), Ζαμπράνο (Μπόκα Τζούνιορς), Κόρζο (Ουνιβερσιτάριο), Άμπραμ (Γρανάδα), Κάγενς (Νιου Γιορκ Σίτι), Αραούχο (Έμεν), Λόπεζ (Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς), Λογιόλα (Σπόρτινγκ Κριστάλ), Λόρα (Σπόρτινγκ Κριστάλ)

Μέσοι: Γιοτούν (Κρουζ Αζούλ), Κουέβα (Αλ-Φαλέχ), Καρίγιο (Αλ-Χιλάλ), Τάπια (Θέλτα), Ακίνο (Αμέρικα), Γκονζάλες (Σπόρτινγκ Κριστάλ), Πένια (Μάλμε), Καρταχένα (Αλ-Ιτιχάντ Καΐμπα), Γκαρσία (Σιενσιάνο), Καλκατέρα (Σπόρτινγκ Κριστάλ), Κόστα (Κόλο-Κόλο)

Επιθετικοί: Φαρφάν (Αλιάνζα Λίμα), Λαπαντούλα (Μπενεβέντο), Βαλέρα (Ουνιβερσιτάριο)



ΒΟΛΙΒΙΑ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με την Παραγουάη. Εκμεταλλεύτηκε την αναταραχή στο εσωτερικό της «αλμπιρόχα» και πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη με το ευρύ 4-0. Μπήκε φουρίοζα στο ματς κι έψαξε ένα γρήγορο γκολ. Το βρήκε λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου και πιο συγκεκριμένα στο 21’ με τον Ραμάγιο. Μαζεύτηκε στα «καρέ» της στη συνέχεια θέλοντας να υπερασπιστεί το υπέρ της αποτέλεσμα. Κινδύνευσε σε πολλές περιπτώσεις δίχως να γίνεται απειλητική και σώθηκε από την άστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σανάμπρια ο οποίος έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο δεύτερο μέρος όμως έστησε το δικό της «πάρτι». Στο 53’ ο Βιγιαροέλ της έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων και πλέον είχε «φτερά» στα πόδια. Ήταν «φωτιά» στις αντεπιθέσεις και στο 84’ ο Αμπρέγο διαμόρφωσε το 3-0, πριν «γραφτεί» το τελικό 4-0 από τον Φερνάντες στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Βολιβία πανηγύρισε για πρώτη φορά στην τρέχουσα προκριματική φάση δύο διαδοχικές επιτυχίες κι έδωσε νόημα στις προσπάθειές της μέχρι το τέλος. Η συγκομιδή των 12 βαθμών φέρνει τη «Βέρντε» στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα κι απέχει τέσσερις πόντους από την προνομιούχο πεντάδα. Οι ρεαλιστικές της ελπίδες δεν είναι πολλές, αλλά θα το παλέψει. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της ήταν Over.

«Είμαστε αρκετά τολμηροί για τον αγώνα με το Περού αλλά αυτό δεν θα πρέπει να μας βγάλει εκτός ελέγχου. Οι παίκτες μας έχουν υψηλό βαθμό συγκέντρωσης κι έχουν αυτοπεποίθηση για τη δουλειά που γίνεται. Ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να χαρίσουμε τίποτα εύκολο στους αντιπάλους μας και είμαστε αισιόδοξοι. Γνωρίζουμε ότι παίζουμε κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα αλλά υπάρχει αισιοδοξία. Τα παιχνίδια παίζονται εντός αλλά κι εκτός γηπέδου» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Σέζαρ Φαρίας.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν κλήθηκε ο τραυματίας αμυντικός Ακίν (Μελιπίγια). Εκτός και ο μέσος Χ. Βάκα (Οριέντε Πετρολέρο).

Η αποστολή της Βολιβίας:

Τερματοφύλακες: Λάμπε (Βελέζ Σάρσφιλντ), Κορδάνο (Μπολιβάρ), Κουεγιάρ (Γκουαμπίρα), Γκουτιέρεζ (Ατλέτικο Παλμαφλόρ)

Αμυντικοί: Σάντι (Χόρχε Βίλστερμαν), Μπεχαράνο (Μπολιβάρ), Σαγρέδο (Δε Στρόνγκεστ), Χουσίνο (Δε Στρόνγκεστ), Φερνάντες (Μπολιβάρ), Κιντέρος (Μπολιβάρ), Ενούμπα (Όλγουεϊς Ρέντι), Χ. Σαγρέδο (Δε Στρόνγκεστ), Ρέγες (Χόρχε Βίλστερμαν), Μ. Άλβαρεζ (Μπολιβάρ), Σ. Άλβαρεζ (Οριέντε Πετρολέρο), Γκουζμάν (Ρεάλ Σάντα Κρουζ), Ροντρίγκες (Χόρχε Βίλστερμαν), Σουάρεζ (Οριέντε Πετρολέρο), Π. Βάκα (Όλγουεϊς Ρέντι), Βελάσκο (Γκουαμπίρα)

Μέσοι: Χουστινιάνο (Μπολιβάρ), Σααβέδρα (Μπολιβάρ), Ρ. Βάκα (Μπέερσχοτ), Σαουσέδο (Όλγουεϊς Ρέντι), Βιγιαροέλ (Χόρχε Βίλστερμαν), Γκονζάλες (Ρεάλ Σάντα Κρουζ), Καμάτσο (Ιντεπεντιέντε ντε λα Τσορέρα), Βιγιαμίλ (Μπολιβάρ), Λίμα (Ρεάλ Τομαγιάπο), Σαλβατιέρα (Μπολιβάρ)

Επιθετικοί: Μάρτινς (Κρουζέιρο), Άρσε (Όλγουεϊς Ρέντι), Ραμάγιο (Όλγουεϊς Ρέντι), Μιράντα (Μπολιβάρ), Αλγκαρανιάθ (Όλγουεϊς Ρέντι), Αμπρέγο (Μπολιβάρ), Γκαρσία (Μπολιβάρ), Μοντενέγκρο (Οριέντε Πετρολέρο), Ορόσκο (Μπλούμινγκ), Μπρισένιο (Οριέντε Πετρολέρο), Φλόρες (Δε Στρόνγκεστ), Τερσέσος (Σάντος Κ 20), Ουσέδα (Όλγουεϊς Ρέντι), Ε. Βάκα (Φλόριντα)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Σε δεινή θέση βρίσκεται το Περού το οποίο έχει χάσει την επαφή του με την προνομιούχο πεντάδα κι έχει «κατρακυλήσει» προτελευταίο. Το παιχνίδι με αντίπαλο τη Βολιβία εντός έδρας αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να μπει ξανά στο κόλπο της πρόκρισης. Για να τα καταφέρουν οι «Ίνκας» βέβαια θα πρέπει να κάμψουν την αντίσταση μίας ομάδας που στέκεται ψηλότερα από αυτούς στη βαθμολογία και πριν από ένα μήνα τους υποχρέωσε σε ήττα. Τα πράγματα αναμένονται τελείως διαφορετικά και η «βέρντε» χάνει αρκετή από τη δύναμή της στις εξορμήσεις της. Χαμηλά ο «άσος», θα προτιμήσουμε το Over σε εξαιρετική απόδοση.

FACTS

  • Στους τελευταίους 6 αγώνες της ομάδας Περού, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.07 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Βολιβία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.58 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  5 Περού 18 24 7 3 8 19:22
  9 Βολιβία 18 15 4 3 11 23:42
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο suhler, με το υψηλότερο yield +10.12% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1
  • » Ο FVSTIRAS, με το υψηλότερο yield +2.77% στο σημείο Ημ.1 έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες