2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βολιβία - Περού

10/10/2021 23:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 1172
1 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 943 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βολιβία - Περού στις 16/11/2023

Προϊστορία

16/11/2023 ΒολιβίαΠερού 2 - 0
20/11/2022 ΠερούΒολιβία 1 - 0
12/11/2021 ΠερούΒολιβία 3 - 0
10/10/2021 ΒολιβίαΠερού 1 - 0
19/6/2019 ΒολιβίαΠερού 1 - 3
1/9/2017 ΠερούΒολιβία 2 - 1
1/9/2016 ΒολιβίαΠερού 2 - 0
26/6/2015 ΒολιβίαΠερού 1 - 3
16/10/2013 ΠερούΒολιβία 1 - 1
12/10/2012 ΒολιβίαΠερού 1 - 1
6/9/2011 ΒολιβίαΠερού 0 - 0
3/9/2011 ΠερούΒολιβία 2 - 2
14/10/2009 ΠερούΒολιβία 1 - 0
11/10/2008 ΒολιβίαΠερού 3 - 0
7/2/2008 ΒολιβίαΠερού 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 91,500 42.8%
X
€ 41,363 19.3%
2
€ 81,043 37.9%
Over
€ 8,422 17.8%
Under
€ 38,801 82.2%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

82 ψήφοι:

Το κίνητρο στην πλευρά της «μπλανκιρόχα»

Το κίνητρο στην πλευρά της «μπλανκιρόχα»

Η Βολιβία υποδέχεται το Περού σε εξ αναβολής αγώνα της 5ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης της Νότιας Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο Εκουαδόρ, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας τη Χιλή.

Τι ισχύει: Οι τέσσερις πρώτοι του ομίλου προκρίνονται απευθείας στο Μουντιάλ. Ο 5ος παίζει μπαράζ με ομάδα άλλης ηπείρου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτα μετράει η διαφορά τερμάτων, έπειτα η καλύτερη επίθεση και στη συνέχεια τα μεταξύ τους παιχνίδια.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΒΟΛΙΒΙΑ

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε αρκετά δύσκολο έργο στο εκτός έδρας παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης με αντίπαλο το Εκουαδόρ. Δεν κατόρθωσε να δυσκολέψει τους αντιπάλους της και ηττήθηκε πολύ εύκολα με 3-0. Τα πάντα κρίθηκαν μέσα σ’ ένα πεντάλεπτο στο ξεκίνημα του αγώνα. Μόλις στο 13’ το κέντρο της άμυνας εκτέθηκε για πρώτη φορά και ο Εστράδα με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Τρία λεπτά αργότερα οι «τρι» έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα με τον Ένερ Βαλέντσια να πλασάρει υπέροχα από πλάγια θέση. Έμοιαζε να τα έχει εντελώς χαμένα και στο 18’ είδε την εστία της να παραβιάζεται για τρίτη φορά. Μετά από διαδοχικά λάθη των αμυντικών της ήταν ξανά ο Βαλέντσια εκείνος που έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία για το 3-0. Έπεσε ο ρυθμός στη συνέχεια και δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα, χωρίς όμως να απειλήσει. Παρόμοια εικόνα και στην επανάληψη, χωρίς να αλλάξει κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Με αυτόν τον τρόπο η Βολιβία υπέστη την τρίτη διαδοχική της ήττα και παράλληλα συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενους αγώνες χωρίς «τρίποντο». Άλλωστε έχει πανηγυρίσει μόνο μία νίκη έως τώρα. Έχει συγκεντρώσει 6 βαθμούς και βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η «βέρντε» θα προσπαθήσει μόνο για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, χωρίς να έχει την παραμικρή ρεαλιστική πιθανότητα πρόκρισης. Τα οκτώ από τα δέκα ματς της σε αυτήν την προκριματική φάση ήταν Over.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Σέζαρ Φαρίας τόνισε: «Όταν δεχόμαστε τρία γκολ σε πέντε λεπτά και δεν βγάζουμε καμία απάντηση ή αντίδραση στο γήπεδο, θα πρέπει να σκεφτούμε ότι όλο αυτό θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί πολύ χειρότερα για εμάς. Δεν πρέπει να επαναληφθεί. Ήταν δύσκολο παιχνίδι και το ξέραμε, αυτό όμως ήταν ανεπίτρεπτο. Πρέπει να ξεχάσουμε τι συνέβη και να παίξουμε πολύ καλύτερα στον αγώνα με τον Περού. Υπάρχει ο κίνδυνος να κολλήσουμε σε αυτό το πεντάλεπτο και να τα καταστρέψουμε όλα. Ελπίζω πως δεν θα συμβεί».

Αγωνιστικά Νέα: Νέα προβλήματα αυτά του αμυντικού Μπεχαράνο (Μπολιβάρ) και του μέσου Σααβέδρα (Μπολιβάρ). Έμειναν εκτός σε σχέση με τις προηγούμενες κλήσεις οι μέσοι Τσουματσέρο (Ουνιόν Εσπανιόλα) και Βαγιάρ (Δε Στρόνγκεστ), όπως και ο επιθετικός Άλβαρεζ (Χόρχε Βίλστερμαν).

Η αποστολή της Βολιβίας:

Τερματοφύλακες: Λάμπε (Βελέζ Σάρσφιλντ), Κορδάνο (Μπολιβάρ), Κουεγιάρ (Γκουαμπίρα), Γκουτιέρεζ (Ατλέτικο Παρμαφλόρ), Σάντι (Χόρχε Βίλστερμαν)

Αμυντικοί: Ντ. Μπεχαράνο (Μπολιβάρ), Σαγρέδο (Δε Στρόνγκεστ), Ακίν (Μελιπίγια), Χουσίνο (Δε Στρόνγκεστ), Φερνάντες (Μπολιβάρ), Κιντέρος (Μπολιβάρ), Χεσούς Σαγρέδο (Δε Στρόνγκεστ), Ενούμπα (Όλγουεϊς Ρέντι), Ρέγες (Χόρχε Βίλστερμαν), Άλβαρες (Μπολιβάρ), Σ. Άλβαρες (Οριέντε Πετρολέρο), Μπαρμπέρι (Νασιονάλ Ποτοσί), Μπαρμπόσα (Αουρόρα), Γκουζμάν (Ρεάλ Σάντα Κρουζ), Πριέτο (Σαν Χοσέ), Κάρλος Ροντρίγκες (Χόρχε Βίλστερμαν), Βάκα (Όλγουεϊς Ρέντι), Βελάσκο (Γκουαμπίρα)

Μέσοι: Χουστινιάνο (Μπολιβάρ), Σααβέδρα (Μπολιβάρ), Ρ. Βάκα (Μπίρσχοτ), Χ. Βάκα (Οριέντε Πετρολέρο), Σαουσέδο (Όλγουεϊς Ρέντι), Βιγιαροέλ (Χόρχε Βίλστερμαν), Ριμπέρα (Οριέντε Πετρολέρο), Σεσπέδες (Σερβέτ), Γκονζάλες (Ρεάλ Σάντα Κρουζ), Βιγιαμίλ (Μπολιβάρ), Λίμα (Ρεάλ Τομαγιάπο), Βελάσκο (Σαν Χοσέ)

Επιθετικοί: Μορένο (Κρουζέιρο), Άρτσε (Όλγουεϊς Ρέντι), Ραμάγιο (Όλγουεϊς Ρέντι), Αλγκαρανιάθ (Όλγουεϊς Ρέντι), Τσούρα (Δε Στρόνγκεστ), Αμπρέγκο (Μπολιβάρ), Κουεγιάρ (Λούγκο), Γκαρσία (Μπολιβάρ), Γκουτιέρεζ (Ρεάλ Ποτοσί), Ορόσκο (Μπλούμινγκ), Μπρισένο (Οριέντε Πετρολέρο), Φλόρες (Δε Στρόνγκεστ), Μαρτίνες (Ιντεπεντιέντε Πετρολέρο), Μοντενέγκρο (Οριέντε Πετρολέρο), Σαλβατιέρα (Μπολιβάρ), Τομιάνοβιτς (Ρόαγιαλ Παρί), Τορίκο (Αουρόρα), Ουζέδα (Όλγουεϊς Ρέντι)



ΠΕΡΟΥ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» περιελάμβανε εντός έδρας ντέρμπι του Ειρηνικού με τη Χιλή. Έκανε το καθήκον της κι επικράτησε 2-0 παίρνοντας σημαντική «ανάσα». Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ήταν φανερό ότι καμία από τις δύο πλευρές δεν ήθελε να ρισκάρει ιδιαίτερα και να δώσει δικαιώματα. Μέχρι το ημίωρο οι δύο ομάδες είχαν από μία υποψία ευκαιρίας. Στο 36’ όμως ο Κουέβα πήρε το «ριμπάουντ» μετά από απόκρουση του γκολκίπερ Μπράβο και σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη δεν άλλαξαν ιδιαίτερα τα πράγματα, παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έγιναν πιο επιθετικοί. Στο 64’ ο Πένα με ωραία προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Δεν παίχτηκε πολύ ποδόσφαιρο στη συνέχεια με τους ποδοσφαιριστές να συγκρούονται σε κάθε ευκαιρία. Διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ του αποτέλεσμα και πήρε το «τρίποντο».

Το Περού με αυτήν την επικράτηση παρέμεινε ολοζώντανο στη «μάχη» για πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Η συγκομιδή των 11 βαθμών φέρνει τους «Ίνκας» στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας τρεις πόντους από την 5η Κολομβία η οποία αν τελείωναν τώρα τα προκριματικά θα έπαιζε μπαράζ. Η «μπλανκιρόχα» προσπαθεί να υιοθετήσει ένα πιο «σφιχτό» στιλ παιχνιδιού και τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Under.

«Έχουμε μπροστά μας ακόμα έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Πήραμε μία σπουδαία κι απαραίτητη νίκη στο παιχνίδι με τη Χιλή. Η προσπάθειά μας όμως δεν τελειώνει εδώ και τώρα έχουμε μπροστά μας τη Βολιβία. Είναι σημαντικό για τις φιλοδοξίες που έχουμε να κρατάμε το μηδέν στην άμυνα. Πρέπει να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο στη συνέχεια. Το πρώτο που μας ενδιαφέρει είναι να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να είμαστε ασφαλείς πρώτα αμυντικά» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Ρικάρντο Γκαρέκα.

Αγωνιστικά Νέα: Συμπλήρωσε κάρτες και θα λείψει ο μπακ Τράουκο (Σεντ Ετιέν). Αμφίβολος ο στράικερ Λαπαντούλα (Μπενεβέντο). Ταλαιπωρούνται από τραυματισμό ο μεσοεπιθετικός Φλόρες (Ντι Σι Γιουνάιτεντ) και ο θρύλος επιθετικός Γκερέρο (Ιντερνασιονάλ). Γνωστό το πρόβλημα του Ρέινα (Ντι Σι Γιουνάιτεντ) ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Έμειναν εκτός λόγω τραυματισμών ο αμυντικός Κόρσο (Ουνιβερσιτάριο), ο μέσος Ταβάρα (Σπόρτινγκ Κριστάλ) και οι επιθετικοί Ολιβάρες (Σπόρτινγκ Κριστάλ) και Πόλο (Πόρτλαντ Τίμπερς).

Η αποστολή του Περού:

Τερματοφύλακες: Γκαγιέσε (Ορλάντο Σίτι), Καρβάγιο (Ουνιβερσιτάριο), Κασέδα (Μέλγκαρ)

Αμυντικοί: Αντβίνκουλα (Μπόκα Τζούνιορς), Ράμος (Ουνιβερσιδάδ Σέζαρ Βαγιέχο), Τράουκο (Σεντ Ετιέν), Ζαμπράνο (Μπόκα Τζούνιορς), Άμπραμ (Γρανάδα), Σάνταμαρια (Άτλας), Κάγενς (Νιου Γιορκ Σίτι), Αραούχο (Έμεν), Λόπες (Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς), Λόρα (Σπόρτινγκ Κριστάλ)

Μέσοι: Γιοτούν (Κρουζ Αζούλ), Κουέβα (Αλ-Φατέχ), Καρίγιο (Αλ-Χιλάλ), Τάπια (Θέλτα), Φλόρες (Ντι Σι Γιουνάιτεντ), Ακίνο (Αμέρικα), Γκονζάλες (Σπόρτινγκ Κριστάλ), Πένια (Μάλμε), Καρταχένα (Αλ-Ιτιχάντ), Γκαρσία (Σιενσιάνο), Κόστα (Κόλο-Κόλο), Μόρα (Αλιάνσα Λίμα), Καλκατέρα (Σπόρτινγκ Κριστάλ).

Επιθετικοί: Γκερέρο (Ιντερνασιονάλ), Φαρφάν (Αλιάνζα Λίμα), Ρουιντίαθ (Σιάτλ Σάουντερς), Λαπαντούλα (Μπενεβέντο), Ορμένιο (Λεόν)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το υψόμετρο παραδοσιακά δυσκολεύει τις αντιπάλους της Βολιβίας. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον αγώνα με το Περού. Βέβαια οι τελευταίοι θα μπορούσε κάλλιστα να υποστηρίξει κάποιος ότι γνωρίζουν κι εκείνοι από τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στο μεγάλο υψόμετρο. Οι παίκτες του Ρικάρντο Γκαρέκα μετά τη νίκη στο εντός έδρας ντέρμπι του Ειρηνικού με τη Χιλή, έχουν μπροστά τους μία ευκαιρία να μπουν ξανά δυναμικά στο κόλπο της πρόκρισης στο Μουντιάλ. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να πάρουν το «τρίποντο» απέναντι στους γηπεδούχους. Προκλητικό κι ελκυστικό το «διπλό», θα το επιλέξουμε με ήσυχη τη συνείδησή μας ακόμα κι αν δεν επιβεβαιωθεί.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Περού, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.65 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  5 Περού 18 24 7 3 8 19:22
  9 Βολιβία 18 15 4 3 11 23:42
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο saladbet με το υψηλότερο yield +2.02% έπαιξε: Over
  • » Ο msakis, με το υψηλότερο yield +24.73% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες