1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουρουγουάη - Παραγουάη

4/6/2021 01:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 688
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1072 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Παραγουάη - Ουρουγουάη στις 28/1/2022

Προϊστορία

28/1/2022 ΠαραγουάηΟυρουγουάη 0 - 1
29/6/2021 ΟυρουγουάηΠαραγουάη 1 - 0
4/6/2021 ΟυρουγουάηΠαραγουάη 0 - 0
6/9/2017 ΠαραγουάηΟυρουγουάη 1 - 2
7/9/2016 ΟυρουγουάηΠαραγουάη 4 - 0
22/7/2015 ΟυρουγουάηΠαραγουάη 1 - 0
20/6/2015 ΟυρουγουάηΠαραγουάη 1 - 1
23/3/2013 ΟυρουγουάηΠαραγουάη 1 - 1
12/10/2011 ΠαραγουάηΟυρουγουάη 1 - 1
24/7/2011 ΟυρουγουάηΠαραγουάη 3 - 0
28/3/2009 ΟυρουγουάηΠαραγουάη 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 270,493 81.4%
X
€ 39,072 11.8%
2
€ 22,885 6.9%
Over
€ 13,271 18.9%
Under
€ 56,880 81.1%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

86 ψήφοι:

Η πίεση στην πλευρά της «Σελέστε»

Η πίεση στην πλευρά της «Σελέστε»

Η Ουρουγουάη φιλοξενεί την Παραγουάη για την 7η αγωνιστική της προκριματικής φάσης της Νότιας Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στο Κατάρ το 2022. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» τους από τη Βραζιλία, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι εντός έδρας με τη Βολιβία.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Τον περασμένο Μάρτιο ήταν προγραμματισμένο να παίξει τα παιχνίδια της 4ης και της 5ης αγωνιστικής των προκριματικών. Λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού όμως, οι αγώνες στη Νότια Αμερική αναβλήθηκαν και θα οριστούν σε νέες ημερομηνίες. Κάπως έτσι δεν έχει παίξει κανένα παιχνίδι φιλικό ή επίσημο από τον προηγούμενο Νοέμβρη. Τότε αρχικά είχε επικρατήσει 3-0 μέσα στην Κολομβία, όμως ακολούθησε η ήττα της στο «Σεντενάριο» του Μοντεβιδέο από τη Βραζιλία (0-2). Ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο όμως στάθηκε άτυχη καθώς είχε δύο δοκάρια. Αρχικά σε «κεραυνό» του Νούνιεζ στο ξεκίνημα και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους μετά από κεφαλιά του Γοδίν. Δίχως να έχει απειληθεί είδε τους αντιπάλους της να ανοίγουν το σκορ στο 34’ με σουτ του Αρτούρ που κόντραρε κι άλλαξε πορεία. Στο 45’ η κεφαλιά του Ριτσάρλισον κατέληξε στα δίχτυα για το 0-2 και πλέον είχε να ανέβει ένα «βουνό». Ήταν κυρίαρχη και στην επανάληψη δίχως πολλές ευκαιρίες. Στο 71’ έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Καβάνι για πάτημα στον Ριτσάρλισον και τα πάντα τελείωσαν.

Η Ουρουγουάη έχει αφήσει ανάμεικτα συναισθήματα με τη μέχρι τώρα παρουσία της. Μετράει δύο νίκες και ισάριθμες ήττες. Έχει συγκεντρώσει 6 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, υστερώντας στην ισοβαθμία με την προσεχή της αντίπαλο Παραγουάη. Φυσικά αποτελεί «μονόδρομο» για εκείνη η πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Τα τρία από τα τέσσερα ματς της ολοκληρώθηκαν Over. Ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βενεζουέλα. Στη συνέχεια θα λάβει μέρος στο Κόπα Αμέρικα και βρίσκεται στο ίδιο γκρουπ με την Αργεντινή, τη Χιλή, τη Βολιβία και την Παραγουάη.

Ο τεχνικός της «Σελέστε» Όσκαρ Ταμπάρεζ υπογράμμισε: «Δουλέψαμε όσο περισσότερο μπορούσαμε στις μέρες που είχαμε. Έχουμε καθορίσει τις ιδέες μας για τον αγώνα αλλά η ομάδα θα γίνει γνωστή ποια θα είναι λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας με την Παραγουάη. Είναι ισχυρή αντίπαλος και προετοιμαζόμαστε μόνο γι’ αυτήν. Έχουμε ισχυρές σχέσεις μέσα στην εθνική ομάδα και δεν μας επηρεάζει ότι είχαμε να συναντηθούμε καιρό. Δεν υπάρχει μυστήριο, είναι απλά ποδοσφαιρικοί αγώνες. Περιμένω από τους παίκτες μου να προσπαθήσουν στο έπακρο για τη νίκη».

Αγωνιστικά Νέα: Απών ο τιμωρημένος Έντινσον Καβάνι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) ο οποίος είχε αποβληθεί στο προηγούμενο παιχνίδι. Έμειναν εκτός λόγω τραυματισμού ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Σίλβα (Λιμπερτάδ) και ο αμυντικός Πικέρεθ (Πενιαρόλ). Επιστρέφουν ο έμπειρος γκολκίπερ Μουσλέρα (Γαλατάσαραϊ), ο σέντερ μπακ Κοάτες (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), ο μέσος Βαλβέρδε (Ρεάλ Μαδρίτης) και ο στράικερ Σουάρεζ (Ατλέτικο Μαδρίτης).

Η αποστολή της Ουρουγουάης:

Τερματοφύλακες: Μουσλέρα (Γαλατάσαραϊ), Καμπάνια (Αλ-Μπατίν), Ροτσέτ (Νασιονάλ)

Αμυντικοί: Γοδίν (Κάλιαρι), Κάσερες (Φιορεντίνα), Χιμένεθ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Κοάτες (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Βίνια (Παλμέιρας), Γκονζάλεζ (Πενιαρόλ), Αραούχο (Μπαρτσελόνα), Καντίδο (Νασιονάλ)

Μέσοι: Βέσινο (Ίντερ), Νάντεζ (Κάλιαρι), Μπεντανκούρ (Γιουβέντους), Ντε Αρασκαέτα (Φλαμένγκο), Τορέιρα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Βαλβέρδε (Ρεάλ Μαδρίτης), Ντε Λα Κρουζ (Ρίβερ Πλέιτ), Γκοριαράν (Σάντος Λαγκούνα)

Επιθετικοί: Λουίς Σουάρεζ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ροντρίγκεθ (Κρουζ Αζούλ), Ροντρίγκεθ (Αλμερία), Πολέρο (Λίβερπουλ Μοντεβιδέο), Τόρες (Πενιαρόλ)



ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Όπως και οι περισσότερες εθνικές ομάδες της Νότιας Αμερικής, έτσι κι εκείνη, δεν έχει δώσει επίσημο ή φιλικό παιχνίδι από τον προηγούμενο Νοέμβριο. Άλλωστε πριν από δύο μήνες θα κοντραριζόταν με την Χιλή εκτός έδρας και με την Κολομβία εντός, όμως αυτές οι αναμετρήσεις αναβλήθηκαν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Στον τελευταίο αγώνα της στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης είχε αντιμετωπίσει στην πρωτεύουσα Ασουνσιόν την αδύναμη και ουραγό Βολιβία. Δεν ενθουσίασε με την απόδοσή της και παραχώρησε ισοπαλία 2-2. Άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρομέρο στο 19’ κι έδειχνε να πατάει καλύτερα. Παρ’ όλα αυτά δέχτηκε την ισοφάριση στο 41’ από τον Μορένο και στο 45’ ο Σεσπέδες την ανάγκασε να κυνηγάει. Πίεσε στην επανάληψη, όμως ο χρόνος κυλούσε δίχως να μπορεί να φέρει το ματς στα ίσα. Τα κατάφερε στο 73’ ξανά με τον Ρομέρο. Έψαξε μέχρι το τέλος το γκολ της νίκης αλλά δεν το βρήκε.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για την Παραγουάη η οποία μαζί με τη Βραζιλία και την Αργεντινή, είναι μόλις η τρίτη ομάδα που έχει κατορθώσει να παραμείνει αήττητη μετά τις τέσσερις πρώτες «στροφές». Η συγκομιδή των 6 βαθμών τη φέρνει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με την προσεχή αντίπαλο Ουρουγουάη. Θα προσπαθήσει να τερματίσει στην πεντάδα για να προκριθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ. Ακολουθεί το πολύ δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τη Βραζιλία. Τα τρία από τα τέσσερα ματς της ήταν αμφίσκορα. Φυσικά θα λάβει μέρος στο Κόπα Αμέρικα όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με την Αργεντινή, τη Χιλή, τη Βολιβία και την Ουρουγουάη.

«Ο στόχος μας είναι πάντοτε να έχουμε την μπάλα στα πόδια μας. Μπορεί η εικόνα μας να διαφέρει σε κάποια παιχνίδια αλλά θέλουμε να έχουμε την κατοχή και να προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Η δέσμευσή μας είναι να παρουσιάζουμε πάντοτε μία ανταγωνιστική ομάδα. Θέλουμε να παραμείνουμε πιστοί στην ταυτότητά μας να δούμε αν στο τέλος αυτό θα μας ανταμείψει. Γνωρίζω καλά τους παίκτες μου. Έχουμε πάρει κάποια καλά αποτελέσματα, ενώ ορισμένα άλλα δεν ήταν τόσο καλά. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου» σχολίασε ο κόουτς της «αλμπιρόχα», Εντουάρντο Μπερίσο.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο μεσοεπιθετικός Αλμιρόν (Νιούκαστλ). Απόντες λόγω τραυματισμού ο γκολκίπερ Φερνάντεθ (Μποταφόγκο) και ο αμυντικός Ριβέρος (Μπρόντμπι).

Η αποστολή της Παραγουάης:

Τερματοφύλακες: Σίλβα (Πουέμπλα), Αγκιλάρ (Ολίμπια), Εσπινόλα (Γοδόι Κρουζ), Ορτίθ (Όνσε Κάλντας)

Αμυντικοί: Γκόμεζ (Παλμέιρας), Αλόνσο (Ατλέτικο Μινέιρο), Μπαλμπουένα (Γουέστ Χαμ), Αρζαμέντια (Σέρο Πορτένιο), Εσκομπάρ (Κρουζ Αζούλ), Ρόχας (Ρίβερ Πλέιτ), Αλντερέτε (Χέρτα Βερολίνου), Εσπινόλα (Σέρο Πορτένιο), Ντουάρτε (Σέρο Πορτένιο), Μαρτίνεζ (Ρίβερ Πλέιτ)

Μέσοι: Ρομέρο (Σαν Λορέντζο), Σάντσεζ (Αμέρικα), Βιγιασάντι (Σέρο Πορτένιο), Γκαμάρα (Αλ-Τααβούν), Πίρις Ντα Μότα (Φλαμένγκο), Χιμένεζ (Σικάγο Φάιαρ), Καρντόζο (Σέρο Πορτένιο), Μορέλ (Γκουαρανί), Κούμπας (Νιμ), Μαρτίνεζ (Λιμπερτάδ), Οχέδα (Ολίμπια)

Επιθετικοί: Αλμιρόν (Νιούκαστλ), Ρομέρο (Σαν Λορέντζο), Μπαρέιρο (Λιμπερτάδ), Σαμούδιο (Ρίζεσπορ), Γκονζάλεζ (Τίγκρες), Άβαλος (Αρχεντίνος Τζούνιορς), Εντσίσο (Λιμπερτάδ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ουρουγουάη και η Παραγουάη συγκατοικούν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ωστόσο για τους γηπεδούχους ο αγώνας έχει μεγαλύτερη κρισιμότητα, καθώς ενδεχόμενη ήττα τους θα κάνει σαφώς πιο δύσκολο το έργο τους στη συνέχεια. Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι έχουν άγνοια κινδύνου και παραμένουν αήττητοι μέχρι στιγμής, αποτελούν πάντως ένα σύνολο με έφεση στις ισοπαλίες. Η «αλμπιρόχα» θα έχει αμυντικούς προσανατολισμούς αλλά θα ψάξει το γκολ. Υπήρξε η σκέψη για αμφίσκορο όμως θα προτιμήσουμε το Over σε καλύτερη απόδοση.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  3 Ουρουγουάη 18 28 8 4 6 22:22
  8 Παραγουάη 18 16 3 7 8 12:26
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο msakis, με το υψηλότερο yield +24.73% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Over
  • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +1.64% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες