3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουγγαρία - Σλοβακία

9/9/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 885
1 - 2
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 6' Szoboszlai Dominik
  2. 12' Satka Lubomir
  3. 19' Dzsudzsak Balazs
  4. 40' Mak Robert
  5. 41' Vavro Denis

2ο Ημίχρονο 1 - 2

  1. 50' Szoboszlai Dominik
  2. 53' Szalai Adam
  3. 54' Barath Botond
  4. 56' Bozenik Robert
  5. 59' Nagy Adam
  6. 69' Patkai Mate

      Προϊστορία

      9/9/2019 ΟυγγαρίαΣλοβακία 1 - 2
      21/3/2019 ΣλοβακίαΟυγγαρία 2 - 0
      6/2/2008 ΟυγγαρίαΣλοβακία 1 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 135,732 62.6%
      X
      € 52,461 24.2%
      2
      € 28,800 13.3%
      Over
      € 5,766 32.1%
      Under
      € 12,224 67.9%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Δευτέρα, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      164 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Groupama Arena, Budapest
      «Το παιχνίδι της χρονιάς» για την Ουγγαρία

      «Το παιχνίδι της χρονιάς» για την Ουγγαρία

      Η Ουγγαρία που μέχρι στιγμής διαγράφει πολύ καλή πορεία στα προκριματικά, υποδέχεται τη Σλοβακία ψάχνοντας τη νίκη που θα της δώσει σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης. Να αφήσουν πίσω τους το παιχνίδι με την Κροατία θέλουν οι Σλοβάκοι.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      ΟΥΓΓΑΡΙΑ

      Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τη Σλοβακία, έχει συνεχίσει με τρεις νίκες στον όμιλο επικρατώντας μάλιστα και της Κροατίας με 2-1. Είχε ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική και έδωσε φιλικό με το Μαυροβούνιο στο οποίο ηττήθηκε με 2-1. Μέτρια η εικόνα της ομάδας, πήρε το προβάδισμα μόλις στο 3' λεπτό με τον Χόλεντερ, δέχτηκε όμως την ισοφάριση στο 32'. Αρκετές οι αλλαγές στην επανάληψη, στο 78' έμεινε πίσω στο σκορ και εν τέλει έχασε το παιχνίδι.

      Μικρό το κακό στο φιλικό, ο σημαντικός αγώνας είναι ο σημερινός. Με νίκη αφήνει έξι βαθμούς πίσω της τόσο στη Σλοβακία όσο και την Ουαλία που σήμερα έχει ρεπό και γίνεται ένα από τα φαβορί για την πρόκριση. Γι' αυτό το λόγο ο τεχνικός της Μάρκο Ρόσι έχει χαρακτηρίσει το σημερινό αγώνα ως το παιχνίδι της χρονιάς για την Ουγγαρία.

      «Πήρα τα σωστά μαθήματα από το παιχνίδι με το Μαυροβούνιο. Θέλαμε να κερδίσουμε αλλά πήραμε κάποιες προσωπικές αποφάσεις για τις οποίες αναλαμβάνω την ευθύνη. Περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι αλλά αυτή τη φορά παίζουμε εντός έδρας όπου γενικά αποδίδουμε καλύτερα», σχολίασε ο κόουτς Ρόσι.

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν βρίσκονται στην αποστολή οι τραυματίες αμυντικοί Φιόλα (Φέχερβαρ) και Πάολο Βινίσιους (Φέχερβαρ) όπως και ο μέσος Κάλμαρ (Ντουνάιτσκα). Αμφίβολη η συμμετοχή των μέσων Ανταμ Ναγκί (Μπρίστολ Σίτι) και Πάτκαϊ (Φέχερβαρ) που δεν ταξίδεψαν στο Μαυροβούνιο.

      Η αποστολή της Ουγγαρίας:

      Τερματοφύλακες: Γκουλάσι (Λειψία), Ντιμπούζ (Φερεντσβάρος), Κόβατσικ (Φέχερβαρ)

      Αμυντικοί: Κάνταρ (Ντινάμο Κιέβου), Λόβρεντσιτς (Φερεντσβάρος), Λανγκ (Ομόνοια), Μπέσε (Χάβρη), Κόρχουτ (Αρης), Ορμπαν (Λειψία), Μπάραθ (Κάνσας), Φερέντζι (Ντέμπρετσεν)

      Μέσοι: Τζούτζακ (Κάλμπα), Ανταμ Ναγκί (Μπρίστολ Σίτι), Κλέινχεϊσλερ (Οσιγεκ), Πάτκαϊ (Φέχερβαρ), Κόβατς (Φέχερβαρ), Ντόμινικ Ναγκί (Λέγκια), Χόλμαν (Σάλτσμπουργκ), Γκάζνταγκ (Χόνβεντ), Σίγκερ (Φερεντσβάρος), Ζόμποζλαϊ (Σάλτσμπουργκ)

      Επιθετικοί: Σάλαϊ (Μάιντζ), Νέμεθ (Κάνσας), Βάργκα (Φερεντσβάρος), Σάλαϊ (Φράιμπουργκ), Χόλεντερ (Λουγκάνο)

      ΣΛΟΒΑΚΙΑ

      Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και γνώρισε μία δίκαιη εντός έδρας ήττα από την Κροατία με 4-0. Δεν μπήκε ποτέ στο ρυθμό του παιχνιδιού, είδε τους Κροάτες να κυριαρχούν και ήταν τυχερή που δέχτηκε το γκολ στο 45' και όχι νωρίτερα. Με το ξεκίνημα της επανάληψης έγινε και το 2-0, οι ίδιοι έδειχναν να τα έχουν χαμένα και δέχτηκαν άλλα δύο γκολ (72' και 89').

      Σημαντικότατο το σημερινό παιχνίδι και για τους ίδιους, με ενδεχόμενη ήττα θα μείνουν αρκετά πίσω στην υπόθεση πρόκριση. Έχουν ακόμα δύο εντός έδρας παιχνίδια με Ουαλία και Αζερμπαϊτζάν, θα χρειαστεί όμως να αντιμετωπίσουν εκτός και την Κροατία και εκεί τα πράγματα θα δυσκολέψουν. Αν φύγουν αλώβητοι σήμερα από τη Βουδαπέστη μπορούν να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι για τη συνέχεια.

      «Είμαστε όλοι υγιείς και πιστεύω με καθαρό μυαλό. Περιμένω μία αντίδραση και θεωρώ ότι είμαστε συγκεντρωμένοι. Θέλουμε να κάνουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό της Παρασκευής. Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για εμάς αλλά δεν θα το χαρακτήριζα παιχνίδι της χρονιάς», σημείωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας Πάβελ Χάπαλ.

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο εξτρέμ Στοχ καθώς δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ, ούτε ο μέσος Σαμπό.

      Η αποστολή της Σλοβακίας:

      Τερματοφύλακες: Κόζατσικ (Πλζεν), Ντουμπράβκα (Νιούκαστλ), Γκράιφ (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Ροντάκ (Φούλαμ)

      Αμυντικοί: Πέκαρικ (Χέρτα), Σκρίνιαρ (Ιντερ), Χάτσκο (Σπάρτα Πράγας), Μαζάν (Τενερίφη), Ζάτκα (Λεχ Πόζναν), Βάβρο (Λάτσιο), Βάλιεντ (Μαγιόρκα)

      Μέσοι: Χάμσικ (Νταλιάν Γιφάνγκ), Κούτσκα (Πάρμα), Μακ (Ζενίτ), Ντούντα (Χέρτα), Γκρεγκού (Μινεσότα), Χροσόβσκι (Γκενκ), Ρουσνάκ (Σολτ Λέικ), Λομπότκα (Θέλτα), Μπέρο (Φιτέσε), Χαρασλίν (Λέχια Γκντανσκ), Μπένες (Γκλάντμπαχ)

      Επιθετικοί: Ντούρις (Ανόρθωση), Σαφράνκο (Σέπσι), Μποζενίκ (Ζίλινα)

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Οι Ούγγροι έχουν δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτό το παιχνίδι καθώς θεωρούν ότι με νίκη θα έχουν κάνει τεράστιο βήμα για την πρόκριση τους στο EURO. Η Σλοβακία προβλημάτισε με την εμφάνιση της απέναντι στους Κροάτες, αντιμετωπίζει μία ομάδα που εντός έδρας έχει δείξει ότι είναι αρκετά δυνατή και θα χρειαστεί να αλλάξει σημαντικά την εικόνα της αν θέλει να πετύχει κάτι. Θα πάμε με την έδρα και τον άσο.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        23 Σλοβακία 8 13 4 1 3 13:11
        24 Ουγγαρία 8 12 4 0 4 8:11
      5ο ΓΚΡΟΥΠ
        3 Σλοβακία 8 13 4 1 3 13:11
        4 Ουγγαρία 8 12 4 0 4 8:11
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο AZAZAZA, με το υψηλότερο yield +7.98% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: X
      • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +3.08% στο σημείο X έπαιξε: X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες